• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarıyorum akıl verin yalvarıyorum

Byby ne zamandir yoktun. Ne olacak senin bu halin? Valla uzuluyorum, yazik..
Allah yardimcin olsun.

eee boşan, nedir bu kadar karşılıklı eziyet bu kadar kinle evlilik sürdürmek?

Canım kayınvaliden sana neler yaptı bilemeyiz ama ne olursa olsun o bir anne. Eşin annesini tabi korumak ister. Gelip ortamızda yatıcak annem dememiş. Neler yaşadın yine bilemeyiz ama...

Anladığım kadarıyla cevap vereyim. Koca şehir üzerinize mi zimmetli? İstedikleri yere giderler. Kendi işinize bakın bence.

Öyle değil tabiki de ama. Dayanamıyorum ya dayanamiyorum kaynanamda normal değil çok takıntılı ruh hastası hastanede yatmış etem anasını normal birşey zannediyo

Antalyaya gidcemse KV ablasının eşinde desin ama psikolojisnfe tedavi olcak mıki KV hoşuna gidiyosa desin gelsin tehdit boş yani bilmek getekir kocaman izin.

Not:Yalnızca konu sahibinin anlayacağı dilden yazılmıştır
Muhteşem!

Önceki konumu bilen bilir . kaynanamların antalyaya gelme muabbetinden sonra KV ablasının oglu piskopatmiş psikolojisi bozukmuş bunların evine gelip tehtit ediyormuş sizi oldurecem diye kaynanamDa bunu gitti kocaman anlatımı oda burada tutmam ben sizi dedi antalyaya gidecez yağrın toparlanacaz çıkaraz 4 gün sonra dedi kaynanamda bi dioki evet geliyim bi dioki burada bakalım daire kocam izin vermiyordu buda kaynananın nasıl hoşuna gidiyor delirecem allahım gelmesinler antyaya benim yuvamı yıkıcak bu kadın kocam onun her dedgne he diyo

Ailesini psikopatr eline bırakmaz demi lütfen sakin olun . uzakta ev tutarlar

Antalyaya gidcemse KV ablasının eşinde desin ama psikolojisnfe tedavi olcak mıki KV hoşuna gidiyosa desin gelsin tehdit boş yani bilmek getekir kocaman izin.

Yarildimmm:D:D

Supersiniz bu saatte guldurdunuz

Ben hiç zorlanmadan okudum ve anladım. :KK49:Sanırım bende bir sıkıntı var. :confused: Neyse konusahibi... Bir sakin ol lütfen. Eski konularından da hatırladığım kadarıyla çok sağlam bir yuvan yok. Bazen inceldiği yerden kopması gereken şeyler var.

Siz yeğeniniz tarafından ölüm tehditleri alsanız ve oğlunuz sizi daha güvende olmanız için kendisinin yaşadığı şehre getirmek istese; ama gelininiz yarım yamalak Türkçe ile otomatik düzeltmeleri daha sonra kontrol etmeden anlamsız bir yazıyla "ay bu kadın gelmesin yaşadığım şehre, ay gelmesin, napıcam ben onla, eşim annesinin ağzına çok bakıyor, ay bi de yaşadığımız şehre çağırıyormuş, yardım edin kızlar bıt bıt bıt... " diye yakınsa ve sizden kımıl zararlısı gibi bahsedip veremli gibi köşe bucak kaçsa ne hissederdiniz...?!
Heh işte buna dürüstçe cevap verebildiğiniz gün, çözümü bulmuş olacaksınız.
Bu soruya dürüst bir cevabınız yoksa, boşanın bir zahmet; annesine de kocanıza da çektirmeyin...!

Annesi ya, ne bekliyorsunuz, elbette çağıracak, yatağa 3. alalım dememiş, annesinin hayatından endişe ediyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Psikoloğa gitsin, savcılığa başvursun (size bulaşmasın diye söylemişler ise ) diyenler olmuş, pesss...!

Adamın bilmediği bir eve taşınsinlar..şehir değişmek gereksiz.. onlar gelecek bahaneleri de bu..

Valla yapacak birsey yok. Sunu anlamaliyizki evlilik sadece kocayla olmuyor, ailesiylede birlesiyorsun. Onlari istemiyor olman sadece evliligine zarar verir baska hicbir seye yaramaz..

Back
X