• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarıyorum akıl verin yalvarıyorum

Yarin obur gun gelip sizi de bulmasin o psikopat? Suc duyurusunda bulunsunlar

O değilde byby69 ben senden bu arada 2. Çocuğu bekliyorum. .

Kiz dur bi sakin ol kadin keyfiyetten gelmiyo ya.. rabbim canimi al diye dua edicegine insirah oku bol bol tesbih cek once kendin rahatla bu kadar panik yapma. Kayinvaliden icin deli fln demende hos degil kocacigini leylekler getirmedi dimi ?

Allahım dayanamıyorum öldürcem kendimi kocam anasının yanında değişiyor dayanamıyorum kocam ona antalyaya gel dediğinde nasıl hoşuna gidiyor kaynananın ya her dedgni yapıyı dayanamiyorun
Kaynanan degil sıkıntı.. Esinle sizin iliskiniz bi garip zaten.. Allah feraha cikarsin bebeginiz icin..

Oyy..Devrelerim yandı okurken:rolleyes:. O neydi gıı:KK6:

Kaynanamı bilmiyorsunuz ya kocam yapıyı ona bildiğin ya boşa dese karını bozar orda ben rahattım ne güzel annesinin yanında değişiyor kocam simdi sürekli anasına gider o gelir bize birde herşeye karışması yokmuş dayanamıyorum

Olan oldu çarşambaya kadar ev toplanacak bizim arabayla gidecekmişimz antalayay allahım sabır ver bana ne pilanlarla yola çıktıkkk yemin ederim kocamls konuştuk 3 gün onlarda uç gün bizde kalıp dönüşüde afyona kaplıcalara tatile gidicektik kaynananm olacak kadın neler çıkardı yaş içim yanıyor aynı şeyleri bidaha yasiycm bilen biliyor konulardan neler cektgimi

Konu sahibi yazı yazmaya düz ve eğri çizgiler çizerek başlayalım, yani en baştan. Sonra klavye, telefon vs kullanımına geçeriz.

Herkes aynı şeyi demiş, anlamıyoruz işte. Bizimle iletişime geç.
Bence bu hataları bilerek yapıyo konu sahibi.. Konuya dikkat çekiyo bu şekilde.yoksa bu kadar hatayı birarada yapmak vuuu ayrı bir yetenek olsa gerek:KK76:

@Helcin10
Seni buraya davet ediyorum bi el at
Nanana dan daha büyük sorunlar var
Kaç problem cıkar bu konudan
:mad:

Her zaman dediğim gibi zekam yüksek biliyordum ama bu kadar beklemiyordum. Cidden her konuyu anlıyorum :D yemin ederim anlamayanlara sasiriyorum..
Byby69 senin işin zor, ya eskiler gibi ne olursa sineye cekeceksin ya boşanacaksin. Ağzı süt kokan bir esin var.

Beraber yasamiyacakmisiniz.
orda baska evmi tutulacakki esyalari da getiriyosunuz.
yoksa kiyafetten felanmi bahsediyosunuz.

Olan oldu çarşambaya kadar ev toplanacak bizim arabayla gidecekmişimz antalayay allahım sabır ver bana ne pilanlarla yola çıktıkkk yemin ederim kocamls konuştuk 3 gün onlarda uç gün bizde kalıp dönüşüde afyona kaplıcalara tatile gidicektik kaynananm olacak kadın neler çıkardı yaş içim yanıyor aynı şeyleri bidaha yasiycm bilen biliyor konulardan neler cektgimi
Sen ne yapmayı dusunuyorsun? Gelip sizle kalmayacaklar değil mi?

Ya kızlar şu an ağlama krizindeyken birden gülme krizine girdim bu yazılanlar gerçek demi neden kıza yazısı için laf söylüyonuz , siz biraz sınırlarınızı zorlaşan anlamaya çalışsanız olmazmı

Back
X