Yalvarıyoruma kaşıntıya yardım

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
96
683
İstanbul
kızlar nolur yalvarırıyorum şu derdiöe çare bulun yoksa çıldırıcam gebelikten dolayı bende kaşıntı var kurban bayramının son gününden beri.bu pazarteside sezeryan olucam inş.kaşıntıdan dolayı artık dayanamıyorum. nolursunuz yöneticiler konuyu başka yere taşımayın burası çok ilgi topluyor belki derdime biri çare olur nolur taşımayın. kızlar çok kötüyüm ağlıyorum 2:30 da yattın 4:30 kalktım kaşınıyorum nolur yardım edin

canim doktoruna git danis derim ben gerci normal bendede cok oldu buz gezdiriyodum bol bol nemlendirici krem sürüyodum gerginlikden olurmus cünkü..........
kiyamam sana allah yardimcin olsun insallah gecer canim,keske elimden bisey gelse

cnmm krem sürtüm ilaç kullandım faydası yok maaleseff çatlak falanda yok kuru kaşıntı öldümm artı nolur biiri yardımcı olsun

canim ya keske elimden bisey gelse
bide buzu dene gezdir karninin üstünde cok tutma ama yada soguk islak bez havlu falan ve sabah ilk isin doktorunu ara yada git.........

Canim bu dedigin ozel bir hastalik. benim yakinimda da vardi. dogum yaklasinca kasintilari dayanilmaz bir hal alir ama bunun ozel bir ilaci var. doktoruna mutlaka gorun. eger doktorunun verdigi gecirmzse bana ozelden yaz o arkadasimdan kullandigi ilacin ismini alayim.

Bu arada canim ya gunler ne cabuk geciyor. daha dun gibi hamile olusun.

limonu ikiye bölüp üzerine biraz tuz ek ve kaşınan yerlere gezdir tahriş olundan dolayı biraz yanacaktır ama kaşıntıyı alır.inş. çözüm olur.

kızlar banyo buz hak getire öşüyorum kızlar nahvolmuş durumdayım. denemediğim limon kaldı eşim kalksın dr gidicem şimdi dr da limon kokmıyım. allah ne muradınız varsa versin

tüh ya buzdami ise yaramadi???üzüldüm valla (((( üsütmek istemezdim seni inan ama bende iyi geliyodu.......rahatlatiyodu beni

tövbe de canim........
keske elimden daha fazlasi gelebilse bende cok kötü olmusdum dogumuma 1hafta on gün kala heryerim kizarip sismisdi sadece göbek kasintisiylada kalmamisdim inan o dogum esnasinda bi anda geciverdi doktorum bana krem vermisdi rahatlatiyodu biraz dedigim gibi buzlada ovuyodum......

tek çareee bebeği almak cnm şuanda 37+ 4 üm. doktor 8:30 da orda oluyor o yüzden oyalanıyoruz eşim beni ağlarken görünce o da panik oldu

sürekli soguk suyla yikamani tavsiye ederim bendede olmustu hep soguk suyla yikadim ve bes dakkada bir pecete koydum kiloduma hep kuru kalmasi lazim insallah gecer canim

hamile arkadaşlar size daha faydalı olacaktır onun için
İçerik nedeniyle” Gebelik “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

ahh cnm sen sonundasın ya ben 3 aylıkken basladı bier kortizon iğnesi birde avil oıldum kremlerim var geçti malesef yine başladı yara oldu her yanım kremlerimi sürüyorum biraz hafifletiyor
ama 2 subatta gidecem doktora o zaman yine soracam kortizonlu iğneyi kullana bilirmiyim diyee

canım sıcak (fazla yanmamak şartıyla:) suyun içine biraz sirke dök ve taharetlenirken onu kullan. birkaç gün yaptıktan sonra rahatladığını farkedeceksin ve sık sık çamaşırını değiştir. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…