Yalvarıyoruma kaşıntıya yardım

kızlar ben anlamadım .. vajina mı kaşınıyor göbeği mi??? vajina için krem var hemende etki ediyor.. doktora gitmişler ama.. sanırım göbeğiydi kaşınan..

canım senin durumun aynısını benim görümcemde yaşadı hatta hastanede bile kaldı uzun bir süre tetkik felan alerji ilaçları aldığını evdede bol bol ılık duş aldığını söylerdi seninde az kalmış canım vucuduna sürekli ılk su tut rahatlatır.

sevoo merhaba canım...çokmu kilo aldın canım...kıyamam bitanem...arkadaşların dediğini yap tuz yememeyeçalış diyecem ama az daha sabır az kalmışş...bu dediğini herkez yaşıyor ...ayaklarını hepuzat yada havaya kaldır....şişlikden kaşınıyordur..artık son günlerin canım....

ahh kızlar ahh sevonun neler çektiğini ben bilirim.bu çok farklı bişey vajinal bir kaşıntı değiil yani.ayak parmağıızdan tutun saç dibleirnizin bile sürekli ve özellikle geceleri kaşındığını düşünün.ben artık tırnaklarımı kestim heryerimi yırtıyorum diye daha kötü oldumda küçük el aynasının kapağını kırdımda onunla kaşıyorum kendimi.yani anlayacağınız kzılar bu çokk zor bişey.ne ilaç ne krem hiçbir fayda yok.allah yardımcımız olsun.bazı gebelerde malesef oluyormuş....

ay bu arada bebeklik canımm görüşemez olduk yaa nerelerdesin sen?nasıl giidyor hamişilik?kıs maşşalalh 7 aydamısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…