Yaman Çelişki!

Akasya

Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.152
13.871
498
Bu gün iş yerinde şahit olduğum bir konuşma:

x - Karıyı döverim karının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin.

x - Karı telefon istedi almadım en sonunda kardeşleri aldı.

x -Karı benden para isterse vermem oda çocuklara istetir yine vermem.

x -Ramazan gelmeden erkek erkeğe bir tatile gitsek yavvv.

y-Ramazanda git ne olacak

x-Yoook abi orucumu tutarım namazımı kılarım Ramazanı asla boş geçmem.

İyi ... yersin dedim içimden.

Hepsi aynı yere mi toplanmış bunların??
Sizi sinir etmek için konuşmuş olmasınlar?
Hadi bir böyle düşünüyor diyelim hepsi mi ağız birliği yaptı??
Ben şu devirde hala böyle düşünen numunelikleri hiç görmedim.

İşte kadınların okumasının çalışmasının ne kadar önemli olduğunu gösteren bir örnek daha.

Bundan bir tane de bizim şirkette var, karıyla kavga ettim parasını kestim, oğlanın harçlıklarını tırtıklıyor diye anlatır, öldüresim geliyor Katıksız öküzzz

karı ne demek yaa :120: hayvan herif

bunların eşlerinin yanında gıkını çıkartamayanları var ama, bu hanzoluklarını evde devam ettirenlerde var malesef

Islamiyet ahlak iken ahlaktan yoksun cahil insan tipi bunların dini anneden babadan öğrendiği kadar. Namazını kıl orucunu tut bitti. Din bu değil namaz günde 5 vakit farz ise ahlak 24 saat farzdır. Bunlarla namaz kılan insanı bir tutmak cehalet olur. Namaz kılan insanı bunlar temsil etmez edemez.. Ahlak yoksa namaz namaz değildir yatıp kalkmaktır..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Bunların böyle olmasına ve halen daha içimizde yaşıyor olmasına izin vermeyecek kadar çoğalamadık mı bu ülkede biz?

puhahhaa a iğrenç ve ötesi helede bi bayanın yanında böğğğğğ

Koca kafası kırılasıca KOCA

bunları tek bir kişi söylüyor. Odada tek bayan bendim belki bana karşı söylemiştir ama başardı çok gıcık oldum kovdum odadan

bundan bir tane de bizim şirkette var, karıyla kavga ettim parasını kestim, oğlanın harçlıklarını tırtıklıyor diye anlatır, öldüresim geliyor Katıksız öküzzz

öküzlere hakaret olur bunlara öküz demek

terbiyesizler Hepside aynı yere toplanmış evde bunları görsen süt dökmüş kedi en son sözü erkekler söyler evde ; tamam karıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…