bunların böyle olmasına ve halen daha içimizde yaşıyor olmasına izin vermeyecek kadar çoğalamadık mı bu ülkede biz?
koca kafası kırılasıca koca
malesefBir arkadaş konu açmıştı kız çocuğumu okutmayacağım diyenler var hala
terbiyesizlerHepside aynı yere toplanmış evde bunları görsen süt dökmüş kedi en son sözü erkekler söyler evde ; tamam karıcım
İlim ve bilim... Daha çok eğitim ve daha çok eğitimli (doğru dürüst eğitimden bahsediyorum) insan lazım bu ülkeye... Kendine güvenen anneler lazım, kendine güvenen, "eyvallah"ı olmayan kadınlar lazım... İşte o zaman çok ileri gider bu ülke...
Bu da nasıl olur? Bizler sayesinde. Herkes "zaten birileri yapar", "benden başka insan mı yok", "banane" diye düşünüp oturursa nasıl geldiyse öyle gider...
bu da yeni moda zaten, somut olarak gorunen ibadetimi yapiyorum; asar keserim. Kafam atti, vurdum ama namazimda niyazimdayim.
Gecenlerde 2 kadin oldurmus adam kendine yeni kari ariyordu ya, iste bu ikiyuzlulugun kanitiydi. Bize cok garip gorundu ama onun o kadinlari "gader olarah" oldurdugune inanan kisilerin sayisi az degil.
Allah akil fikir, en onemlisi de vicdan ve sagduyu versin.
adamın bu tür konuşmalarının kaydını alıp karısına göndereceksin, işte kocanın gerçek yüzü diye
Çok haklısınız. Burada çok konu açılıyor kadın eğitimli işi var maaşı var aldatılıyor şiddet görüyor ama boşanmaya cesaret edemiyor kimse kusura bakmasın da bu öküzleri biz yetiştiriyoruz...
bence kadın kocasının gerçek yüzünü zaten biliyordur ama evli kalmaya mecbur olduğunu düşünüyordur
böyle anlatıyorlarsa emin ol evde ürkek tavuk gibi oluyor bunlar
Böyle anlatıyorlarsa emin ol evde ürkek tavuk gibi oluyor bunlar
ben tam tersi olduğunu düşündüm, böyle maçoyum asarım keserim modunda hava atmaya çalışan adamlar, evde kılıbığın önde gideni olabiliyorlar...
inşallah evde buna dayak atan bir karısı vardır
Adam pislik olduğunu bildiği için konuşmanın sonunda namazımı kılarım, orucumu tutarım diyerek kendini aklamaya çalışmış bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?