Yaman Çelişki!

bunların böyle olmasına ve halen daha içimizde yaşıyor olmasına izin vermeyecek kadar çoğalamadık mı bu ülkede biz?

malesef Bir arkadaş konu açmıştı kız çocuğumu okutmayacağım diyenler var hala

kalas ötesi adam , kalas bile bir işe yarıyor .
hangi ruh haliyle böyle konuşup davranıyorlar bilim adamları tarafından incelenmesi gereken bir tür olsa gerek .
yazık eşine , cahil zihniyet...

malesef Bir arkadaş konu açmıştı kız çocuğumu okutmayacağım diyenler var hala

İlim ve bilim... Daha çok eğitim ve daha çok eğitimli (doğru dürüst eğitimden bahsediyorum) insan lazım bu ülkeye... Kendine güvenen anneler lazım, kendine güvenen, "eyvallah"ı olmayan kadınlar lazım... İşte o zaman çok ileri gider bu ülke...
Bu da nasıl olur? Bizler sayesinde. Herkes "zaten birileri yapar", "benden başka insan mı yok", "banane" diye düşünüp oturursa nasıl geldiyse öyle gider...

terbiyesizler Hepside aynı yere toplanmış evde bunları görsen süt dökmüş kedi en son sözü erkekler söyler evde ; tamam karıcım

hepsini tek kişi söyledi. Karısına çoluğuna çocuğuna insan gibi davranmıyor bir de ibadet ettiğini sevap işlediğini sanıyor cahil. Biliyorum bu tipi sürekli gelir hep üniversiteli kızlarla şunu yaptım tatile gittim diye anlatır hayvanatın teki yani.

bu da yeni moda zaten, somut olarak gorunen ibadetimi yapiyorum; asar keserim. kafam atti, vurdum ama namazimda niyazimdayim.
gecenlerde 2 kadin oldurmus adam kendine yeni kari ariyordu ya, iste bu ikiyuzlulugun kanitiydi. bize cok garip gorundu ama onun o kadinlari "gader olarah" oldurdugune inanan kisilerin sayisi az degil.
Allah akil fikir, en onemlisi de vicdan ve sagduyu versin.

Çok haklısınız. Burada çok konu açılıyor kadın eğitimli işi var maaşı var aldatılıyor şiddet görüyor ama boşanmaya cesaret edemiyor kimse kusura bakmasın da bu öküzleri biz yetiştiriyoruz...

aminnnn canım...

Böyle anlatıyorlarsa emin ol evde ürkek tavuk gibi oluyor bunlar

Konu ne olursa olsun hep bizimle ilgili aslında(yani biz kadınlarla). Kadın kendine güvenirse dünya düzelir. Biz hep hormonlardan kaybediyoruz. Çok duygusalız çok... (Zorundalıklarla yaşayan insanları bu söylediklerimin dışında tutuyorum. Mesela geri kafalı bir aile içinde -bu konuda bahsedilen insansı gibi- doğupta, belli bir yaşa kadar onlarla ya dauygunsuz ortamlarda yaşayan çocuklardan bahsetmiyorum ya da o adama "katlanmak zorunda" olan kadınlardan. Neden "katlanmak zorunda"? Belki de "töre" cinayetine kurban gidecek vs gibi...)

bence kadın kocasının gerçek yüzünü zaten biliyordur ama evli kalmaya mecbur olduğunu düşünüyordur

Ben tam tersi olduğunu düşündüm, böyle maçoyum asarım keserim modunda hava atmaya çalışan adamlar, evde kılıbığın önde gideni olabiliyorlar...

Adam pislik olduğunu bildiği için konuşmanın sonunda namazımı kılarım, orucumu tutarım diyerek kendini aklamaya çalışmış bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…