Yamukluk(fotoğraflı)

Bende de aynı durum var annem ısrarla nesi var burnunun yamuk değil diyo fotoğrafı gösterdiğimde de orda öyle çıkıyo bir şey yok diyo benim eğim alttan kemikte vardı küçükken burnumun altından aldığım darbe yüzünden şimdi tam olarak nerde bilmiyorum belki de düzelir beklicem artık

aynı şeyle karşılaştım o daha çok sinir bozuyor.neyse şimdi doktorlarda belirtince sorunları artık benim uydurmadığım anlaşıldı.şimdide arkadaşlarım hiç gerek yok diyor revizyona ama bilemedim.benim canımı sıkan asıl şey burnumun sürekli tıkanık olması.hiç mi rahatlama olmaz!?eski erkek arkadaşımda inanmıyordu ne var bu burunda diyorduhatta ciddi olarak sinirlenmişti ben ameliyat düşünmeye başlayınca.yani nefesim açılsa çok takmazdım yada görüntü güzel olsa nefesim aynı kalsa en azından daha bir özgüven sahibi olurdum derdim ameliyat olduğuma değdi böyle hiçbir fayda görmeyince iyice bunalıma giriyorsun boşuna olmuş gibi

bence bir şekilde kontrole git ben bütün kontrollere gittim doktor hep herşey süper dediği halde böyle bir sonuçla karşılaştım.yani yanına gidip neden böyle oldu desem gelseydin vs demeye hakkı yok.sende o fırsatı verme.1 ayda belli olmaz ama en az 3-4 ay bekle endişelenmeden önce.6 ayda tam şekil alıyor daha sonra çok az değişiyor.

Canım burnun düzeldi mi

Benım ill amelıyatımda aynı egeılık vardı dr masajla duzelıcek odem vs dedıler bende bı heves bekledım duzelır dıye 1 tık bile ınmedı odem ındıkce daha belkrgınlesmıstı 4 yıl sonra revizyon oldum

Merhaba burnunuz düzeldi mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…