yamukluk

namas

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
238
177
303
İstanbul
arkadaşlar burun estetiğinden sonra sağ burun kanadım hem daha geniş hemde aşağı doğru duruyor bunu ben farkedebiliyorum çevrem çok fazla farketmiyor ama fotoğraflarda tam bir felaket eski burnum fotolarda yamuk çıkmıyordu ama şimdi ameliyatlı burnum inanılmaz yamuk görünüyor nedeni hakkında bilgisi olan aynı sorunu yaşayan yardımcı olabilir mi? şişlikler sebebiyle mi acaba ? ben hiç mi fotoğraf çekinemiycem(

Canim resim eklersen daha iyi olur
benzer bir durum bende de vardi ilk baslarda cok netti ama odemler indikce azaldi suan farkedilmicek kadar az. Hala daha var sol tarafin odemi daha buyuk olduğu icin kanada kadar yayilmis durumda icten o da kanadi dolgun gösteriyor ve hafif yukarda tutuyor. Sag tarafim daha serbest ve hatlari belirgin. Ama ilk basta daha kotuydu. Suan belli belirsiz. 51.gunumdeyim.

Ben de bir ay once ameliyat oldum ve acikcasi hala seklinden emin segilim

Burun deliklerim orantili gorunmuyor. Simetrik bozuk gibi gorunuyor. Doktor cok sis, odem inince normale doner dedi...

sevgiler

teşekkür ederim cevaplarınıza resim koyun demişsiniz ama o kadar küstüm ki lanet ettim fotoğraflara bilmiyorum sonu nereye varır inşallah düzelir ben çıldırmadan(

Canim benim de ucunda tuhaf sislikler var görüntü o kadar kotuki.. muhammet dilbere muayeneye gidicem kendi doktorum gececek diyip duruyor ama baska bir goruse daha ihtiyacim var. Sislikler odemse inecekse bile ucu icime sinmedi revizyon dusunuyorum acikcasi. 1.ayda da ayni seyi hissediodum hala hissediyorum.

Muhammet Dilbere ameliyat oldum bugün dikislerim ve bantim çıktı. Bahsettiginiz sislikler ve özellikle burun deliklerinin farklılığı bendede var. Bunlar normal 3-6 ay icinde sislikler iner dedi. Burnumun ucuna dokunamiyorum bile çok şiş ve uyusuk düzelmesi baya zamAn alicak sanırım. 3 ay sonra değerlendirmek lazım

işte arkadaşlar ameliyatı olduktan sonra anlıyorum ki çelik gibi bir psikoloji lazımmış bu iş için Umarım şişlşkler biran önce gider de revizyona ihtiyaç kalmaz

canım en az 6 ay geçmiş olması gerekiyor diye biliyorum revizyon için Ne kadar oldu sana? burun 1 sene hatta 2 senede toparlayabiliyor kendini ama tabii içine rahat ettirecekse muhammet beye bir görün ve yaz bize de umarım ödemdir ve bir daha canın yanmadan güzel bir buruna sahip olursun. Ama bunları bir başkasına söylemek kolay tabii bende bu problemleri yaşıyorum bana da geçemeyecekmiş geliyor

Ayni sorun bir cok insanda olduguna gore normal bir durum simetrik olayi... yatc kalkxam gececek:)

Canim 1 hafta sonra 2 ay olacak ameliyat olali. Alcidan ciktiginda superdi burnum ilk 1 ay da guzeldi ne zaman 5 hafta oldu burnumun ucuna dogru siskinlik artti ve kemer gibi bir goruntu olustu. Hani ucu dusuk gibi ama dusuk degil ama burun ucumun hemen ustu kabarik. Bu durumun 3 sebebi olabilirmis : 1) odem 2) kalin derili burunlarda doku birikmesi 3) ordaki kikirdak mi artik kemik mi neyse onun az torpulenmesi. Birinci sebepte operasyona gerek yok. Ikinci sebepte cok ufak bir mudahale gerekebilir ama gerekmeyebilir de. Ucuncu durumda kesin revizyon.
Muhammet bey fotograflarimi gordu ikinci duruma benziyor, deformasyona benzemiyor dedi yani ucuncuye benzemiyor dedi. Ama dokunmadan anlayamam gormem gerekiyor dedi. Kendi doktorum biraz ilgisiz ve is yerim istanbulda suan tatildeyim ama haftasonundan itibaren istanbulda olcam. Kontrollere muhammet beye gidicem ve 6 ay bekleyecegiz duruma gore mudahale edecek ya da etmeyecek.
burun ucuma bant takarak geziyorum hala cunku kotu duruyor. Muhammet beyle randevum ekim sonuydu. Ben biraz bunalim olunca randevuyu one al gel bi bakalim dedi. Cok kafaya takiorum cunku. Ve 6 ay bantli mi gezicem endisesi var..

canım doktorun ameliyatından önce burun derin hakkında bilgi vermedi mi sana? kalın yada ince diye ben hüseyin beye ameliyat oldum o bana bu konu hakkında bilgi verdi o kadar para yatırıyorsun ilgisiz olma lüksü yok yahu bedenin yani sonuçta Benimde burun üstümde bir şişkinlik var ödemdir diye bekliyorum işte bende eğer doktoruna ameliyat olan hastalarda deforme yaşanmamışsa sendede yoktur diye düşünüyorum içini ferah tut hem daha 2 ay bile olmamış burda okuduğum yorumlarda 3.5 ay 5 ay olmuş hala burunda asimetri şişlik olanlar var bu ödemler insin diye bir krem ilaç falan yok mu diye soracağım doktoruma eğer varsa böyle birşey yazarım buraya insan acele ediyor bende öyleyim artık düzelsin diye inşallah revizyona hiç gerek kalmaz aynı süreci yaşamak gözümde çok büyüyor

Hayir canim deri ile ilgili hic bilgi vermedi malesef. Muhammet bey derin biraz kalin gibi geldi bana ama gormem gerek dedi. Kendi doktoruma mail atıyorum whatsapp tan yazıyorum adam cevap vermiyo ya. Ille sekreterine ulasiyorum ona sorduruyorum o zaman cevap aliyorum. Gercekten cok ilgisiz. Muhammet beyin hastasi olmadigim halde ne sorsam cevapladi adam.odem mi deformasyon mu bakicak iste. Bazen burnumu hala bantliyo olmaktan daraliorum muhammet beye isyan ediyorum isyanimi bile dinliyo teselli ediyo adam:) nefesim de acilmadi deviasyon duzeldi ama hala nefes alamiorim sagdan. Onu da halletmek istiyorum. Acikcasi revizyon durumu olusursa uzulmucem. En zoru da beklemek. Muhammet bey sabir sabir sabir diye telkin ediyo ama nafile....

Bence burnun cok hos. Zaman gectikce deformasyon olmazsa cok guzel olcani düşünüyorum. Insallah sorun cikmaz canim.

allah allah nasıl bir doktormuş hey allahım :S herşey gönlünce olsun canım ayrıca teşekkür ederim profilden burnumu bende sevdim ama işte burun ucum daha sivri olmalıydı diye düşünüyorum ödemleri indikçe belki olur işte asimetri olması falan benimde canımı sıkan Nefes sorunu deviasyon düzelsede birkaç ay sürüyormuş diye duydum ama

Burun ucun incelecek canim onu kafana takma bile. Oralar odem dolu suan icten ve deri altindan şiş her tarafi burun ucunun. Haftasonu istanbula donuyorum kendimi muhammet beyin klinigine aticam direkt.

ayyy inşallah ya vallahi çok mutlu oldum okuyuca şuan tek isteğim bu diyebilirim:) at at benide habersiz bırakma revizyon olursan falan umarım istediğin gibi ollur bu kez

Haber veririm canim hayirlisiyla şu burun işini saglama alsam da rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…