- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
canım o kot pantolon değil,sakın hata olmasın,o taşlanmış görünümlü kalın tayt canım,pantolon gibi görünüyor,yukarıda da belirttim,ben iki kuruş kazanıcam diye aman siz madur olmayıntaşlanmış kot pantolon nekadar?
hayırlı satıslar .. cok zevklısın yaa cantan ne kadar canım , o sıyah kombınledıgın canta ? o ılk elbıseye bayıldım benım bedenıme olmaz sanırımo ne kadardı cnm
kuzum hedıyeyı kabul edemem canım cok tskler mutlu ettın benı ama yok cıkDionee canım elbise sana olmaz büyük beden o ama çantası sana hediye edebilirim,özelden bilgilerini ver
bakıyorum canım ürünlerinecanım o hırka elinde kahvereng gri ve siyah rengi var demişsin takas düşünürmüsün acaba
40 tl canım
çok teşekkürederim canım,elimde daha çok ürün var aslında ama 30 mesaj sınırlaması var,satıldıkça yenileri ekleyeceğim,ayrıca kimse fiyatlara takılmasın,yeter ki sizlerin içine sinsin,beğenin gerisi kolay,ben işin parasından ziyade hem alan memnun olsun istiyorum hem ben az da olsa kazanıp dolabım açılsın,iki tarafta mutlu olsun istiyorumya çok güzel ürünlerin canım bol satışlar olsun .. hamiş olduğum için cesaret edemedim almaya ama beyaz elbıseye ve renklı olana bayıldımmçok tatlı ürünlerin ..
40 tl canım
Rica ederim canimÇokmuş teşekkürler
Canim o çanta şimdilik bir arkadasa ayriltildi,sana diğer konu hakkinda özelden msj atıyorumCantalarin guzelmis cnm siyah cantanin tam modelini goremedim ön tarafta mıknatislimi ,ikisinin de kol askisi var mi
Merhaba,40 tl canimMerhaba en usteki dantelli beyaz elbiseye bayildim.fiyatini ogrenebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?