Cattaleya Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 97 49 98 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi behriye #61 DamlaArslan .!.: Peki tam tersi yan çeneyi büyütme şansımız varmı? Genişletmek için tıkla... Aaaa o konuyu hiç bilmiyorum canım yaaa. Bi plastik cerraha danışsan? Dolguyla mucizeler yaratıyorlar artık.
DamlaArslan .!.: Peki tam tersi yan çeneyi büyütme şansımız varmı? Genişletmek için tıkla... Aaaa o konuyu hiç bilmiyorum canım yaaa. Bi plastik cerraha danışsan? Dolguyla mucizeler yaratıyorlar artık.
D DamlaArslan Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2012 16 1 86 İstanbul 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi behriye #62 Devlet hastanesinde yardımcı olurlar mı bunun için?
Cattaleya Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 97 49 98 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi behriye #63 DamlaArslan .!.: Devlet hastanesinde yardımcı olurlar mı bunun için? Genişletmek için tıkla... Estetik olduğu için ücretlidir diye biliyorum.
DamlaArslan .!.: Devlet hastanesinde yardımcı olurlar mı bunun için? Genişletmek için tıkla... Estetik olduğu için ücretlidir diye biliyorum.