Ben olsam kediye zarar vermesi ihtimalinden endişe ederdimkediye bile nasıl küfürler savurduğuna şahit oldum
.
benım anlamadığım adam nie cişini yapmak ıcın herkesin ziline basıyor evine neden işemiyor tuvalete de , apartmana çıkıp oraya işiyor ?
Yanı evınden çıkıp asansörün önüne nie yapıyor ? Yada çiş için nie milletin ziline basıyor . Evının kapısını kim açıp kapıyor pantolonunu kim açıp kapıyor ? anlamadım
Düzenli olarak kapı bölgenize sirke dökün. Artık hangisi işiyorsa belki kokudan rahatsızlık duyarYan dairede zihinsel engelli adam var ( apartmandakilere göre aklı çalışıyor para hesabı bile yapan biri) ama bu adam ellerini doğru düzgün kullanamıyor bu yüzden kendi kapısını açamıyor, komşulara açtırıyor açan olmazsa da afedersiniz kapının önüne çişini yapıyor.
Ben taşındığımda bakıcısı vardı şuan o da yok gitmiş. Adamın abileri ve babadan kalma maaşı var ama abileri ilgilenmiyor bu adam iki aydır yalnız kaldı. Sürekli herkesin ziline basıyor kapı açtırmak için ve inanın ne , zaman apartman temizlense ertesi günü inadına yapar gibi çişini yapıyor. Bu arada apartmanda kedi besliyor diğer komşular bu kedide bı ara gelip her gün buraya çişini yapıyordu yöneticiyle bile kavga ettim kaç defa ama artık kedi yapmıyor bu adam sürekli yaptığı için hayvan da tuvalet sanıyor orayı ve alışınca bırakması zor oluyor. İnanın yan dairem sürekli asansörün önü benim kapımın hemen yanı idrarlı. O kadar bıktımki belediyeye kaç defa şikayet ettik komşularla ama belediye bir şey yapamıyor, abilerini aradık yalandan bakıcı gelcek diyolar ama ortada yok.
Çişini yapan adama söylüyoruz yapma diye ben yapmıyorum kedi yapıyor diyor ve aslında aklı başında gibi yani ben de anlayamıyorum inanın kediye bile nasıl küfürler savurduğuna şahit oldum apartmanın ortak kedisi bu apartmanda yaşıyor.
Ben kiraciyim, adam ev sahibi. Bunu anca mahkemeye vermek lazım ama ona da zamanım ve gücüm de yok ne yapacağımı bilmiyorum taşınmaya durumumuz da yetmiyor ev tanıdıktan diye uygun kirayla oturuyoruz . Lütfen bana yardım edin. Daha önce evimi tahta kurusu bile bastı bu yan daire yüzünden zar zor ilaçlattik abilerini defalarca arayıp. Kusura bakmayın konu dağınık oldu sinirle yazdığım için.
heee adam kendı evıne giremiyor ondan kapısını açan olmayınca oraya yapıyor . Rabbım yardımcısı olsun çok zor tek başına o şekilde yaşamaya çalışıyor olmasıAdam zihinsel engelli ve ellerini normal insan gibi kullanamıyormuş palto ondan.
Evin dışındayken çişi geliyor. Eve giremediği için zilleri çalıyor. Kapıyı açan olmayınca da ortalığa salıyor.Çişi gelince mi zillere basıyor anlamadım ya evden çıkıp zillere basabiliyor ama tuvalete mi gidemiyor ne saçma şey anlamadık biz
Evin dışındayken çişi geliyor. Eve giremediği için zilleri çalıyor. Kapıyı açan olmayınca da ortalığa salıyor.
Bu sefer abilerinin işine gelecek iyice abileri varken niye biz bakalım maaşını yiyorlar adamın ve ilgilenmiyolarParmak iziyle açılan kilitler var ben olsam kapısının önüne ördek koyardım zemine yapmasından iyidir
Gidip mendil falan satıyor sokakta gezip dolaşip geliyor kapısını açamıyor anahtarı açacak kadar sanırım parmaklarını kullanamıyor bunun dışında kullanabiliyor ben de binaya bir yıldır taşındım bu şekilde anlattılar.
benım anlamadığım adam nie cişini yapmak ıcın herkesin ziline basıyor evine neden işemiyor tuvalete de , apartmana çıkıp oraya işiyor ?
Yanı evınden çıkıp asansörün önüne nie yapıyor ? Yada çiş için nie milletin ziline basıyor . Evının kapısını kim açıp kapıyor pantolonunu kim açıp kapıyor ? anlamadım
Ohoo çok yaptık kedi de yapmaya devam ediyodu bu sprey falan sıktılar zat zor unutturdular kedi yapmıyor bu sefer adam başladı. Zillere basıp bir şekilde apartmana giriyor ama kapısını açamayinca kapının önüne yapiveriyor ama birazda uyanık sinsi biri sanki bilerek yapıyor inanın ne zaman kadın gelip apartmanı silse ertesi gün bakıyoruz yapmış bı de kediye iftira atıyorDüzenli olarak kapı bölgenize sirke dökün. Artık hangisi işiyorsa belki kokudan rahatsızlık duyar
İlgilenmiyolarki adam tek kalıyor babadan kalma maaşı var abileri yiyor parasını hem adam kendi gidip geziyor ama gelince kapıyı açamayinca yapıyorİlginç.
Bakıcı tutamıyorlarsa günlük bir saate gezdirecek birini bulsunlar konu sahibi. Daha ekonomik olur acaba böyle bir şey mi önerseniz aileye
Evinde oturan adam neden sürekli kapıyı açamayıp milletin ziline basabiliyor,nasıl her dışarı çıktığında çişi geliyor.Biinçli ( buda bir hastalık) yapıyor gibi.Birde bina içinde hayvan beslenmez.Bahçeye ona uygun yer yapın.Sirke dökerseniz hayvancık gelip kapınızın önüne yapmaz .Dediğiniz gibi adam yaptıkça oda oraya tuvalet olarak alışmışYan dairede zihinsel engelli adam var ( apartmandakilere göre aklı çalışıyor para hesabı bile yapan biri) ama bu adam ellerini doğru düzgün kullanamıyor bu yüzden kendi kapısını açamıyor, komşulara açtırıyor açan olmazsa da afedersiniz kapının önüne çişini yapıyor.
Ben taşındığımda bakıcısı vardı şuan o da yok gitmiş. Adamın abileri ve babadan kalma maaşı var ama abileri ilgilenmiyor bu adam iki aydır yalnız kaldı. Sürekli herkesin ziline basıyor kapı açtırmak için ve inanın ne , zaman apartman temizlense ertesi günü inadına yapar gibi çişini yapıyor. Bu arada apartmanda kedi besliyor diğer komşular bu kedide bı ara gelip her gün buraya çişini yapıyordu yöneticiyle bile kavga ettim kaç defa ama artık kedi yapmıyor bu adam sürekli yaptığı için hayvan da tuvalet sanıyor orayı ve alışınca bırakması zor oluyor. İnanın yan dairem sürekli asansörün önü benim kapımın hemen yanı idrarlı. O kadar bıktımki belediyeye kaç defa şikayet ettik komşularla ama belediye bir şey yapamıyor, abilerini aradık yalandan bakıcı gelcek diyolar ama ortada yok.
Çişini yapan adama söylüyoruz yapma diye ben yapmıyorum kedi yapıyor diyor ve aslında aklı başında gibi yani ben de anlayamıyorum inanın kediye bile nasıl küfürler savurduğuna şahit oldum apartmanın ortak kedisi bu apartmanda yaşıyor.
Ben kiraciyim, adam ev sahibi. Bunu anca mahkemeye vermek lazım ama ona da zamanım ve gücüm de yok ne yapacağımı bilmiyorum taşınmaya durumumuz da yetmiyor ev tanıdıktan diye uygun kirayla oturuyoruz . Lütfen bana yardım edin. Daha önce evimi tahta kurusu bile bastı bu yan daire yüzünden zar zor ilaçlattik abilerini defalarca arayıp. Kusura bakmayın konu dağınık oldu sinirle yazdığım için.
Alışkanlıktan satıyor aslında ama maaşını yiyip bakıcı tutmuyolar bakimevine vermiyorlarAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin yaa yazık vallahi ne biçim aileymiş bunlar böyle ya adama mendil sattırıyorlar kendileri maaşını yiyor
Evde sıkılıyor işe gidiyorum diyip mendil satmaya gidiyor saatlerce dışarda kalıyor, sıkılıp eve gelince anahtarı kavrayıp onunla açacak kadar motor becerisi yok sanırım. Sirke de döktük her şeyin yaptık kedi sonunda bıraktı ama adam yaptıkça kedi de yapıyor.Evinde oturan adam neden sürekli kapıyı açamayıp milletin ziline basabiliyor,nasıl her dışarı çıktığında çişi geliyor.Biinçli ( buda bir hastalık) yapıyor gibi.Birde bina içinde hayvan beslenmez.Bahçeye ona uygun yer yapın.Sirke dökerseniz hayvancık gelip kapınızın önüne yapmaz .Dediğiniz gibi adam yaptıkça oda oraya tuvalet olarak alışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?