Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üst komşuyla konuştum annesi hayattayken de yapıyormuş zaten bakıcı varkende yapıyordu bilerek yapıyor muhtemelen yani kapıyı açsa da yapar evden çıkarken bile yapıyor çıkmadan evde yapsaya yani tek çözüm düzgün bir bakicinin gelip temizlemesi aynı zamanda ya da adamın bakimevine verilmesi ama abileri yapmadıkça belediye de bir şey yapamıyor
Abileri varken kimse bir şey yapamıyor çünkü bu adama maaş kalıyor, oturduğu ev kendilerine ait yani aslında muhtaç değil ama abiler parasını yediği için muhtaç kalıyor
Maaş ne kadar acaba? Çünkü bakımevi tutmak da bakıcı tutmak da pahalı ( en azından düz emekli maaşı için) ev ihtiyaçlarını faturayı falan kim karşılıyor
Maaş ne kadar acaba? Çünkü bakımevi tutmak da bakıcı tutmak da pahalı ( en azından düz emekli maaşı için) ev ihtiyaçlarını faturayı falan kim karşılıyor
Tam olarak bilmiyorum maaşı ama komşular yüksek olduğunu söylüyor. Bakımevi pahalı evet ama bakıcı tutabilirler arada bakıcı olduğu zamanlar vardı ama onda da kadınlara para vermedikleri için kadınlar gidiyormuş. Apartmanın aidatını odemiyolar diğerlerini nasıl yapiyolar bilmiyorum ama adam sokakta gezerken karnını esnaflar komşular falan doyuruyor abileri çok az erzak yardımı yapıyor bildiğim kadarıyla