Yan komsu teyze bana acayıp takmıs vazıyette

Ayy inanmıyorum ya teyzeye bak siz çok sabırlıymışsınız gerçekten ben olsam asla katlanamazdım o ne öyle nereye gidiyorsun o kimde size hesap sormaya cüret ediyor bide akşamları çay almaya geliyormuş ya afedersiniz ama yuhhh yani...

kusura bakmayın hanımefendı ama kabahat sizde herkesın sıze karsı bı mesafesı olması gerekır sız bu mesafeyı ayarlayamamıs buzdolabınıza kadar sokmussunuz sizinki iyi niyet değil saflık olmuş ben ve eşimde türkiyenin sayılı unvlerınden mezunuz ıkımızde calısıyoruz bizi de çok kıskanan var etrafımızda ama bana tek kelıme edemezler değil lise ilkokul mezunu da olsam kımse bana laf sokamaz siz ise hala onu kırdım mı dıye dusunuyorsunuz bu gercekten artık iyi niyet falan olamaz

İronik bi sorun sezdim ben kadında manyak mı ne?

Bastan tavız verdım haklısınız ama baktınmı kullanılıyorum bır ıkı tavrımı koydum suan hersey yoluna gırdı dıyebılırım sonuc olarak fazla fevrı davranmadan bu konuyu tatlıya baglayabıldım

çok sevındımmmm maalesef ınsanlara yuz verınce astarını ıstıyolar sızı kırabıleceklerını bunun sorun olmuycanı dusunuyolarr densızler :)

Ne münasebet canım bana şunu yap bunu ver yok evimde kendi evi gibi davranacak.Siz fala yüz vermişsiniz o da cılkını çıkarmış sanırım.Son söylediğinizde iyi olmuş .Evini çocuğunu ihmal eden biri olsanız nasihat tarzında söylenir ama kırmadan .Mesafe en güzeli ben dayanamam böyle delilere

ne değişik kadınmıs ya ben olsam bu kadar sabredebilrimiydim bilmiyordum eşinize bu durumu anlatın bence bilsin durupta esinize olup olmadık birsey soyler zorunuza gider iyice... kadınlada munasebeti kesin bence

ne değişik kadınmıs ya ben olsam bu kadar sabredebilrimiydim bilmiyordum eşinize bu durumu anlatın bence bilsin durupta esinize olup olmadık birsey soyler zorunuza gider iyice... kadınlada munasebeti kesin bence

Esıme bahsedıyordum zaten ama olsun yaşlılar sen bırak abartıyor olabılırsın dıyordu ama sonralarda onuda kullanmaya başlayınca anladı akşamları akrabalarına oturmaya götürüyordu kendını taksıye para vermeyeydim taksılerın ıcı kokuyor falan gribi bahanelerle benden çok kıl oldu sonra esım

sayfaların hepsini okuyamadım ama araya mesafe koymuşken bence bu mesafeyi koruyun..
çok kızdım teyzeye maşallah hatta evini kapatsın size yerleşsin git gel zor olur yaa tövbe tövbe...
neyse canım sen tavrına devam et ama fazla da ne taviz ver ne malzemelerini ver böyle böyle insanları kullanyorlar.
bizim bi komşu var herşeyi istemeye bize gelirdi çay, şeker, tarçın hatta ağda bile istedi yuh dedik artık onun için sen yine de teyzeye dikkat et...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…