Bugun bır komsuda toplandık cay ıcıyorduk tetzede var tabı yakında gun bende tatlımı kım yapack benım sımdı hazırmı alsam yoksa hazırda ev oturmalarında hos ol uyo falan dedı ende tık yok hıc sesımı cıkarmadım bakalım ne yapacak kapıma gelıp tatlı yap dersse asıl ben ne derım bu saatten sonra
Arkadasım yeteri kadar yol katlettım bu konuda rahata erdımde dıyebılırım sızın yorumlarınız hep dıkkate aldım sadece cok fevrı davranmadan halletmeye çalıştım olduda cok sukur en azından bence rahatça çıktımı söylüyorum n son olayı anlataym temızlık yaptıgım bır gun çöpü kapıya koyarken karşılaştık bana bıdona peynır basacağım ama bılegımde bılezık var çıkarmayayım sımdı sen gelde basıver dedı bende alaylı bır sekılde gülerek cıkar bılezıklerını bas benım ısım var dedım pat kapıcıda kapadım yanı artık bende söylüyorum vede yapmıyorum ıstedıklerını hıc bırını kıbarca yok dıyorum kafam rahat yan artıkmerhaba,konunuzu biliyorum açtığınızda okumuştum bir gelişme var mı diye bakmaya geldim ki siz hala kapıma gelse naparım diyorsunuz.Bunu kaynananız yapsa kadını düşman bilirdiniz(bilirdik)tüm yorumlarda size tavır koyun denmiş siz hala gelirse diyorsunuz anneniz mi babanız mı kaynananız mı?neyiniz bu sizin ALLAH aşkına komşuluk hatırı diyor demişsiniz komşulukta yardım vardır evet ,ama aynı komşulukta edepte vardır sizi eşinize şikayet edecek ,hesap soracak ,yemek isteyecek, dolabınızı açacak bunun komşulukla alakası yok ki bu yüzsüzlük.yapı farkı demek ki ben şahsen onun bulunduğu güne de katılmam , kızı birde laf sokmuş çocuğum durmuyor diyecektim de zaman olmadı diyorsunuz ne münasebet neden açıklama yapıyorsunuz ki savunma yapmanıza gerek yok evet yapmıyorum de geç yürü git evine güne katılmak zorundaysan gir altınını paranı neyse ver çık git evine millete lafını edermiş etsin millet kim?ben şuan şunu merak ediyorum bunca yorum bunca şeyden sonra siz ne yapacaksınız? nasıl bir yol izleyeceksiniz?Bu sitede şunu gördüm ben işte misal şu bana böyle böyle yapıyor mutsuzum denmiş herkes yardımcı olmaya çalışmış sonra aynı kişi aynı tas aynı hamam devam etmiş, İnsanın canı sıkılıyor bildiğinizi yapacaksanız neden soruyorsunuz? bu lafım size değil bu durumları burda gördüğüm için sizin net planınızı soruyorum,yine alttan alırıım napıyım falan diyorsanız açıkca belirtin ki ona göre zaman harcansın yorum yapılsın
Arkadasım yeteri kadar yol katlettım bu konuda rahata erdımde dıyebılırım sızın yorumlarınız hep dıkkate aldım sadece cok fevrı davranmadan halletmeye çalıştım olduda cok sukur en azından bence rahatça çıktımı söylüyorum n son olayı anlataym temızlık yaptıgım bır gun çöpü kapıya koyarken karşılaştık bana bıdona peynır basacağım ama bılegımde bılezık var çıkarmayayım sımdı sen gelde basıver dedı bende alaylı bır sekılde gülerek cıkar bılezıklerını bas benım ısım var dedım pat kapıcıda kapadım yanı artık bende söylüyorum vede yapmıyorum ıstedıklerını hıc bırını kıbarca yok dıyorum kafam rahat yan artık
Bir tanede bende vardı öyle bir kaç yıl evvel en sonunda kopardım herşeyi o oldu.Yoksa daha çoook yemek yapar kek börek tatlı diye kendimi paralar üstünede elektirik faturalarından dolayı eşimden azar işitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?