Yan komsu teyze bana acayıp takmıs vazıyette

Bugun bır komsuda toplandık cay ıcıyorduk tetzede var tabı yakında gun bende tatlımı kım yapack benım sımdı hazırmı alsam yoksa hazırda ev oturmalarında hos ol uyo falan dedı ende tık yok hıc sesımı cıkarmadım bakalım ne yapacak kapıma gelıp tatlı yap dersse asıl ben ne derım bu saatten sonra

yapmam diyeceksiniz bu kadar.hazır mesafeyi koymuşsunuz sakın esnetmeyin tavrınızı eskiye geri dönersiniz.anında biner tepenize.muhtaç bir insan değilmiş her türlü imkanı var bırakın tatlısını hazır mı alıyor parayla başkana mı yaptırıyor napıyorsa yapsın.

sizi resmen kullanmıs onane kaynananız gibi herseye karısmalar sizi eşinize kötülemeler kızı gibi görse eşinizin yanında laf sokmaz .kusura bakmayında iyi niyetiniz yüzünden olmus.siz yaslıdır hadi kırmayım diye diye ne istediyse yapmıssınız gerektıgınde acıklamada yapmıssınız ki nereye gibi sorularda sormus.bir kere laf söylediniz diye kötü oldunuz.şimdi sizin için başkalarına şu kız varya söyle kötü gibide diyebilir demeyedebilir .fazla samiimi olmayın bundan sonra bir kere daha yüz verirseniz yine eskiye dönersiniz.hatta acık acık söyleyın benim evimin işi bana yetiyor artık sizin isteklerinizi yapamıycam kendinize birini tutsanız iyi olur deyin.size geldiğindede acmayın kapıyı bikaç kez anlasın.o kadar iyilik yapmıssınız bi teşekkür eder insan azcık cekinir bu kızın cocukları var ben sürekli bu kıza gidiyorum bişeyler istiyorum oda beni kırmıyo bana hürmet ediyo gibi bu resmen yüzsüzlük.

Yan komsu teyzenın kızı benı cok uzdu soyle oldu apartmanca yaptıgımız gunumuzde sıra bu teyzedeydı ıkı gun onceden basladılar pasta borek yapmaya kızı ıs cıkısları annesıne gelıp yardım ettı paralı gun zatn apartmandakı dıger komsular teyzeyle olan surtusmemızı anlamasın hemdesevdıgım arkadaslarımda oluncazaten bende gunun ıcınde oldugum ıcın gıttım teyzeye kızı benı mutfakta oğluma su ıcırken tek yakaladı laf soktu dedıkı ahh ahh senden oncekı kracı annemın gununoldugu zaman fırdır fırdır doner hızmet ederdı dedı benım cocugum var durmuyor demeye kalamdan cıktı gıttı mutfaktan neyse ortamı germeyeyım dedım gene mutfakta oğlumu doyurken cay tasıyordu ıcerıye alt komsu kek yapmıs hedıye getırmıs alnından opesım geldı valla ne ıyı komsular var dedı ters ters yuzune baktım genede sukutumu bozmadım cay servısınede yardım etmedım mısafır gıbı oturdum oğlum aglamasabıle mısafırlık yaptım cunkı cok kızdım her cay tasıdıgında benı bogacak gıbı baktı durdu her muhabbet acarkende komsu hakkı var yardımlasmak var dedı durdu valla komsular bıle ustune alındı gıbı oldu anlayacagınız gırdı cıktı bana lafı soktu bırde kulturlu ıs guc sahıbı bayan dersın elınden gelse benı parcalayacaktı

yan komşuya pasta börek yapacağım, emir alacağım, dolabımı açtıracağım...bu ne ya??çok ilginç bir ilişkiniz varmış.ben zaten komşu oturmalarını sevmem.bana çok garip geldi.bir de hizmet edeceğim elin kadınına.ben bu tarzı anlayamadım kusura bakmayın.

arkadaşım iyi niyetlisiniz ama sizdede hata var. komsunuz kaç yaşında olurda olsun evinize bu sekilde girip buzdolabınızı karıştırmasına sizden yemek istemesine niye müsade ediyorsunuz. her zaman içli dışlı komşuluk ilişkilerine karşı olmusumdur. birde paran vardır harcarsın yoktur harcamazsın takiyle gidersin otobüse binersin ister her gün et yersi ister çorba. bence komşunuzun ağzının payını verin. her kesin evi hayatı parası kendine.kusura bakmayın ama komşu sizi sömürmeye çalışıyor.anladığım kadarıyla siz ev hanımısınız çalışmadan iyi şartlarda yaşıyor olmanızda rahatsız ediyor bu bayanı. bir daha size toplum içinde laf sokarsa yaşına başına bakmayın sizde bozun onu. ayy çok sinir oldum bu ne ya.ne biçim komşu bu.

O ne öyle ya .
Hiç tahammülüm yoktur böyle şeylere .
Alakayı tamamen kes .
Çocuğu olan evli bir kadınsı o kim oluyor da sana karışıyor ?
Sen çocuğunla uğraşacağına ona yemek mi yapacaksın ?
Yerinde olsam eve bile almam .

merhaba,konunuzu biliyorum açtığınızda okumuştum bir gelişme var mı diye bakmaya geldim ki siz hala kapıma gelse naparım diyorsunuz.Bunu kaynananız yapsa kadını düşman bilirdiniz(bilirdik)tüm yorumlarda size tavır koyun denmiş siz hala gelirse diyorsunuz anneniz mi babanız mı kaynananız mı?neyiniz bu sizin ALLAH aşkına komşuluk hatırı diyor demişsiniz komşulukta yardım vardır evet ,ama aynı komşulukta edepte vardır sizi eşinize şikayet edecek ,hesap soracak ,yemek isteyecek, dolabınızı açacak bunun komşulukla alakası yok ki bu yüzsüzlük.yapı farkı demek ki ben şahsen onun bulunduğu güne de katılmam , kızı birde laf sokmuş çocuğum durmuyor diyecektim de zaman olmadı diyorsunuz ne münasebet neden açıklama yapıyorsunuz ki savunma yapmanıza gerek yok evet yapmıyorum de geç yürü git evine güne katılmak zorundaysan gir altınını paranı neyse ver çık git evine millete lafını edermiş etsin millet kim?ben şuan şunu merak ediyorum bunca yorum bunca şeyden sonra siz ne yapacaksınız? nasıl bir yol izleyeceksiniz?Bu sitede şunu gördüm ben işte misal şu bana böyle böyle yapıyor mutsuzum denmiş herkes yardımcı olmaya çalışmış sonra aynı kişi aynı tas aynı hamam devam etmiş, İnsanın canı sıkılıyor bildiğinizi yapacaksanız neden soruyorsunuz? bu lafım size değil bu durumları burda gördüğüm için sizin net planınızı soruyorum,yine alttan alırıım napıyım falan diyorsanız açıkca belirtin ki ona göre zaman harcansın yorum yapılsın

Annemin bile bunları yapmasına izin vermem,kaldı ki komşu. Hadi kadın yaşlılıltan,yalnızıktan sapıtmış dersin. Ya o kızına ne demeli,laf sokmalar falan. Siz de deseydiniz, sen de kızı olacaksın, annen için başkalarından yardım bekliyorsun diye.

Arkadasım yeteri kadar yol katlettım bu konuda rahata erdımde dıyebılırım sızın yorumlarınız hep dıkkate aldım sadece cok fevrı davranmadan halletmeye çalıştım olduda cok sukur en azından bence rahatça çıktımı söylüyorum n son olayı anlataym temızlık yaptıgım bır gun çöpü kapıya koyarken karşılaştık bana bıdona peynır basacağım ama bılegımde bılezık var çıkarmayayım sımdı sen gelde basıver dedı bende alaylı bır sekılde gülerek cıkar bılezıklerını bas benım ısım var dedım pat kapıcıda kapadım yanı artık bende söylüyorum vede yapmıyorum ıstedıklerını hıc bırını kıbarca yok dıyorum kafam rahat yan artık

çok mutlu oldum oh bee,o neydi öyle esaret hayatı gibi,biraz fevri yazdım farkındayım ama gerçekten çok üzüldüm ,kadın benim sinirlerimi bozdu ,en güzelini yapmışsınız taviz vermeyin lütfen:13:

Bir tanede bende vardı öyle bir kaç yıl evvel en sonunda kopardım herşeyi o oldu.Yoksa daha çoook yemek yapar kek börek tatlı diye kendimi paralar üstünede elektirik faturalarından dolayı eşimden azar işitirdim.

Bizde de vardı birtane!buda değişik modeldi kadın 7/24 abartısız bizdeydi aynı bina da oturuyorduksabah 7 de damlar o kapı açılana kadar çalar bir yandan arar.. gece 1-2 gibi evine geçerdi de gönülsüz geçerdi kal dense kalıcak yaniartık bu durum bizi çok rahatsız etmeye başlamıştı ,kahvaltıdan akşam yemeğine vs hep bizdebabam işten gelirdi ,kadın hiç istifini bozmazdı bile yatardı büyük koltuğa,annemde komşudur ayıp olur diyordu baktık olacak gibi değil ,bir günde anneme hadi avize almaya gidelim bana arkadaş ol diyor ,annemde tamam diyor bizde alcaz zaten lazım babama söylüyorlar babam para veriyor bunlar sahın 7 sinde çıkıyor yola eminönüne gidelim orda daha ucuz diyor anneme ,annemde pek bilmiyor o zamanlar oraları peki diyor düşüyor peşine akşam 6 oldu bunlar yokBabam işten geldi ben daha 13 yaşında falanım adam aç, izin alırlarken öğlen evde oluruz demişlerdi , babam söylenmeye başladı ,arıyor tel kapalı meraktan ölücez :18: babam bana kızıyor nerde kaldılar diye ben ne bilceksem
akşam 9 da geldiler ,annem sinirden şişmiş resmen hemen belli oluyor babam bana kızıyodu ya annemi gördü hayatım çok yorulmuşsun dedi ayrı bi kızdım ona zaten .. meğersem ne olmuş?? bunlar gitmişler annem onun peşine takıldı ya biliyor diye burası şöyle burası böyle diyee diyee dolandırıp durmuş kadını en son annem isyan etmiş yeter ben eve döncem demiş tamam alalım o zaman şurdan demiş anneme üstüne birde ay ne panik yapıyorsun senin kocan çok despot benimki umursamaz bile demiş,onu zaten 24 saat bizde olmandan anladıkneyse uzatmıyım bir mağazaya giriyorlar annem ödemesini yapıyor sıra bu kadına geliyor, parasını veriyor adam -abla bu para sahte diyor!,aa olurmu öyle şey falan diyip üste çıkıyor gerçek para veriyor ,annem kadına konduramıyor tabi,mağazadan çıkıp ilerleyince şu dükkana giriyim belki ona yediririm diyor annem şok o gün son oldu annem açıkca birdaha ne evime gel ne selam ver dedi kurtulduk

Vay anasını yaaa sahte bile bile ve birilerine kakalama derdinde.Hey Allahım yaaa

Yuh dıyorum o kadınada ya sahte para falan annen ıyı etmıs bagları koparmakla

Bizim apartmandaki teyzemizde sürekli bizde .
Gelir benim yaptığım yemekleri yer sonra da beğenmez hiçbir şeyi beceremiyorsun kaç yaşına geldin der gider .
Sahte para olayı da garipmiş baya :)

Yemin ederim okurken gerildim.Normalde foruma hergün girer ve konuları okurum ama yorum yapmam.Ama bu konuya yprum yapmassam olmazdı.O kadın kimki sana bunları söyleme ve yaptırma hakkını buluyo.Ya kadın senin sadece komşun.Bunu ona hatırlat.Onu da geçtim kızı nasıl sana ona yardım etmediğin için laf edebilir ve sen nasıl tepkisiz kalırsın.Ayy sana hakaret ettiğimi düşünme ben komşu teyzeye ve kızına sinir oldum.Ne terbiyesz insanlar var.Sen iyi bile dayanmışsın.

Anlamadım ben?

Bu kadarı da şaka gibi.

baştan çok yakındınız da acaba, kadın da bu yakınlıktan dolayı mı ..kızımın gününe kek vs yap..dedi ya da kafasına göre buzdolabını açıp istediğini aldı?

yani sıradan bir komşı asla bunları yapamaz kimse de müsaede etmez..

Ya baştan fazla yüz verdiniz ya da teyze kafadan bozuk..

Neyse siz yapmanız gerekeni yapmışsınız..

Laftan anlamamış ve sert çıkışmışsınız..

Devam edin bence..ne demek..nereye gidiyorsun kuran okucaz?..ben de olsam patlatırdım lafı..

Asla yüz vermeyin hatta konuşmayın bir daha..yaşa hürmet de bir yere kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…