Yan komsu teyze bana acayıp takmıs vazıyette

sana gösterdiği tepkilerden ya da sözlerden sakın tırsma...seni kullanamayınca hakaretlere başvuruyor belli...hiç umrunda olmasın moralini bozma yok say def et gitsin ...

Artık son zaman esımıde kullanmaya bmaıstı tam yemekvaktı gelır ayyy suraya gıtcez kocanda takıs numarası vardır olmazsaa o bıraksın dıye bır kac kere bunuda yaptı esım tepkıyı hemen koydu ona fazla bısey dıyemıyordu ama zaten artık ondan trscak goz kalmadı bnde

aferim enişteye pabuç bırakmamaış sömürgeciye...zaten kadınların red edemeyişinden faydalanır böylesi...iyi valla araban emrinde, mutfağın emrinde, erzağın emrinde, sen hizmetçisi olarak emrinde, ooohhhh kocakarı cenneti bulmuş bu dünyada...

bacım yüz verme deliye gelir mıçar halıya...anlarsın işte...bu dakkadan gayrı senin hayatından kocakarıyı kk hatunları olarak atıyoruzzzz...yaşasın özgürlükkkk....

Supersın canım ya guldurdun benı artık teyze saltantı bıttı bende karalıyım zaten ıkı aya kalmaz tasınıyorum evımı aynı bınada olcaz gene ama bır kac kat altı artık bunca seyden sonrada yapamz dıye dusunuyorum

siz bana fazla iyi niyetli geldiniz..siz siz olun komşu da olsa arkadaş da olsa bir mesafe koyun bir çizgi olsun mutlaka aranızda..bu teyze yapılan iyilikleri hak eden biri değil o yüzden iyilik yapmicaksın bundan sonra bir kase corba bile yok bence ona..zaten fakir fukara da değil anladıgım kadarıyla ..ne demek yemeklerini begenmiyor ne demek kızının gününü sana hazırlatıyor seni çok saf buluyor sanırım..bu tipler kıskanç da olur sana layık görmez bi şeyi..yerinde olsam evime adım atamazdı..

Hiç dokunma bak, ne güzel küsmüş. Ya bir de küsmeseydi.

ablacım bigünde sen ondan bişe iste sonrada bu hiç güzel degilde geri ver :)hakediğyo bence bide havalı kendini beğenmiş triplere bürün iyice deli olsun::)

ablacım bigünde sen ondan bişe iste sonrada bu hiç güzel degilde geri ver :)hakediğyo bence bide havalı kendini beğenmiş triplere bürün iyice deli olsun::)

Istedım canı. Onuda yaptım mecburıyetten evımde kuarn okutacaktım sandalyerım yetmedı ondan tasıdık bızım eve sagolsın allah razı olsun teuze dedım hemen cevap hazır bu aralar temIlık ve kuarn okutcam dıye haxırlık yaptın dırdun benımle hıc ılgılenmedın neyse kuranda bıtsın artık bı kek yaparsın dedı

Oysakı o bana cok kotu nıyetlıymıssındı dedı sımdı ıkı gun sonra gunum var ıda gunumuzde bakalım ne yapacak yer ıcerdı bırde evıne gecerken kocasına goturdu canının ıstedıgı kadar doldurudu tabagı eger degada aynı seyı yaparsa benı cıdde salak yerıne koyduguna bı kez daha ınanacam

Son zamanlarda anladım ki insanlar birbirini inanılmaz kıskanıyor.
Hadi bu teyze bariz belli etmiş, bunun bide senin yüzüne gülüp içten içe hırstan kendini yiyenleri, senin canını sıkmak için elinden geleni yapanları var maalesef.
Kapat kapını keyfine bak. Teyze istediğini söylesin, yapsın..

Bu aralar mesafeyı koyduk sanırum pek gelıp gıtmıyor kapıda gorursek bırbırımızı hal hatır soruyoruz o kadar somılık kafam rahatladı ınsallah boyle devam eder

Bence siz çok iyi niyetlisiniz. Ben kesinlikle fırsat vermem böyle bişeye. Tavrımı net belli ederim. Bi örnek vereyim, yeni evliyim taşındığım sitede eski semtimizden bi tanıdık oturuyordu anneside yanlarında kalıyor. Teyze 1-2 kez çağırdı beni gittim istemeye istemeye. çünkü yaşlı başlı kadın hadi kızı evde olsa neyse.bide çalışıyorum akşam çağırıyo. hatta bikeresinde kocam için özel hazırlık yapıcaktım yinede gittim. sonra bikere daha çağırdı, yok gelemem işim var teyze dedim. illa gel. teyzecim ütü var fişte diyorum olsun bırak gel, başka zaman diyorum yok gel. tamam gelicem dedim savdım başımdan. gitmedim sonra. benimde evimde işim gücüm var seni mi eylicem.

Keske ıyı nıyetlı olsa canım ya kızı gıbı benımsemekten cok kullanılıyomusım gıbıme gelıyor

Arkadasım keske KÜŞSEYMİŞ kurtuluşunuz olurdu...

Kullanmak ne kelime sömürmüş resmen.

Yakında evini ve de kızının evini temizlemenizi isteyebilir.

Yaptıgı şeyler çok saçma düpedüz kıskançlık haset ve çekemezlik var bu teyze de ...

Şu lise mezunu üni.mezunu olayı zaten beni benden aldı.

Kendi kızı sizin yaşantınızı yaşayamıyor diye düpedüz HIRÇINLIK ediyor size.

Yaşla da ilgisi olabilir ama patavatsızlık tüm söyledikleri.

Karşı dairenizde kayınvalideniz yada kendi anneniz olsa bu söyledikleri KAVGA SEBEBİ sayılır.

Neden sineye çekiyorsunuz?Eşiniz bir kez bozsun teyzeyi bence.O sizi tınlamaz bu saatten sonra.

Eşiniz siz benim hanımıma karışamazsınız desin çeksin çizgiyi.

Tuhaf,bu kadar iyi niyetli olmayın,sınır koyun.Kötülük her daim hayatınızı enejinizi sömürtmeyin.

Sonra çok üzülüyor insan ,bu tarz kişilere verilen emekler boşa çaba...Akıllanmaz,düzelmez bu yaştan sonra...

Valla allah kolaylık versin.Kimseyi kaale almayın imkanınız varsa yaşamanıza bakın.Ömür kısa...

Yazdıklarında o kadar haklısınkı canım ya zaten ufak ufak crktım kendımı ama su bır gercek o gun bugundur her gun cokk hasta devamlı doktora gıdıyor sankı bunalıma soktum kadını gıbıme gelıyor dun gene baska komsum geldı otuyorduk gencler gencler oturun sız dedı yanı kapıda karsılastık gl demedım dıye bana laf soktu bana hıncı buyudu ıcınde ıyıce ama bulasamıtır bu aralar

Inan arkadasım boyle olsun ıstemezdım sert cıktım ona cok ustume geldı yadaha yenı yenı sevıye koyduk gıbı kafam anca rahatlıyor

kendi kızıyla kuramadığı bağı ve yaşayamadığı hayatı sizinle yaşamak istiyor
ama gelinine yapamadığı eziyeti hıncı da sizden çıkarıyor bence..

Canım ya hasta olması bile beni inandırmadı ...İlgi çekmek için yapıyordur ...Varsa da bir sorunu senle ne ilgisi olabilir.Kızı ilgilensin.Madem biraz biraz sıyrıldın hayatına sahip çık.
Bu tarz insanlar her mahallede var.Ben kendi apartmanımda 8 sene çektim.Evine ayakkabıyla giren 80 küsürlerde bir hanım var.Apartman yerinde zamanında müstekil evi varmış ailesinden kalma.Kendini hala mal sahibi bizleri tebaası sanar.Hiç evlenmemiş.Çocuk nedir bilmez.Senin evine kendi evinde giyip geldiği apartman boşluğunda asansör içine bastıgı terlikle girmek ister.Yeni taşınmıştım bebeğim daha 20 aylık eve böyle giremezsiniz burda bebek var diye durdurdum.Tam 6 yıl bunu evirip çevirip kafama kaktı.Beni evine sokmadın diye.Umursamadım.Kendisi kıskanç,huysuz,ön yargılı bir bayan.Alt katta dükkan var kim tutsa sıkıntı yapar,insanların müşterilerine kapalı yada çarşaflı diye laf sokmalar,normal giyinse dahi arabasını otoparka bırakanları bozmalar vs...Bu sene yazın çamaşır makinam bozuk dedi sıcaklardan gidemiyorum dedi eşimle arabamıza bindirip bayii ye götürdük.İlgilendik.
Daha 2 ay olmadan apartman boşlugunda duran büyük boy ayna yüzünden bana demedigi kalmadı.1.kattan tadilat zamanı çıktı bende istedim bana verdi komşu ama çok agır ve büyük oldugu için 7 kata çıkartamadık.Vay efendim neden girişte dursunmuş.Bir dünya laf.Açtım agzımı yumdum gözümü.1. katın da olsa duracak benimde bizde burda ev sahibiyiz dedim.Bana defaten terbiyesiz dedi.Çok kötü kavga ettik ki ben asla yaşca büyük olan kişilere bu kadar sesimi yükseltmezdim.Ama 3 katta bir ablamız var 67 yaşında kendisi evlatlıklarıymış.Onun dairelerinden birinde parasız kalıyor ve bakımına yardım ediyor.Bu kadıncagıza nasıl köle muamelesi yaptıgını ,etrafında insanlar yardım ettikçe nasıl onları ezip patronluk tasladıgını 8 yılda iyice çözdüm.Etrafındaki insanlara hakaret ederek senin aklın ermez sen sus diye bozacak kadar terbiyesiz aslında .bunu söyledigi insalar 67 yaşında 84 yaşında .Sanırım en çok da 3.katta oturan evlatlık ablaya acıdıgım için agzının payını verdim.Kalçasını kırdı ameliyat oldu gitmedim.Gitmeyecegim de.Degmiyor inan.Bu tarz bencil ve hasta ruhlu insanlar kıskançlık duygusunu yenip etrafıyla barışamaz.Bak neler var hayatta.Uzun diye pek çok detayı yazmadım bile...Kapat kapını kafanı dinle:))

Bu yaslılar nıye boyle huysuz oluyorkı sende ıyı cekmıssın arkadasım sanırım sızın teyzenınde asıl derdı belkıde hıc evlenmemıs olmanın hırcınlıgından boyle davranıyrdur ama herkesı avcunun ıcıne almasıda hıc hos degıl kımse onun emeıne gırmek zorundada degıl ıste bunları bır turlu anlamıyorlar kı

Bu kadının huysuzluğu yaşlılığından değil karakterinden geliyor.Eminim gençliğinde de böyleydi bu.Sizi yumuşak gördükçe ezmiş de ezmiş.İnsanın yaşlanması kötü karakterli olmasını engellemiyor malesef.Tavrınızı koyun ve asla yumuşamayın.İnşallah paçayı kurtarırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…