Tabiki bu bizi ilgilendirmez ama boşluk kapısını açıp yatak odasının kapısını açıp arada yapmak ne demek yani bu özel kalsın bari yakında balkona çıkıp yapacaklar abdest almaya giriyorum sinirlerim bozuk çıkıyorum sesleri duyuncaNe yapılabilir ki adamlar sevişiyor, sesleri telinize kaydedip, zabıtayı arayın, haa çözüm olur mu, bilmiyorum..
Sormayın gitsin bende şaşkınımO değil de, millette ne enerji var arkadaş!
Kocam isteksiz diye konu açan kadınlar, bayağı azınlıksınız anlaşılan.
Kk nın çoğu, komşu sevişmesinden muzdarip çünkü!
Arayın zabıtayı, polisi şimdi şu dakika, sevişecekleri yeri bilsinler, terbiyesizler..Tabiki bu bizi ilgilendirmez ama boşluk kapısını açıp yatak odasının kapısını açıp arada yapmak ne demek yani bu özel kalsın bari yakında balkona çıkıp yapacaklar abdest almaya giriyorum sinirlerim bozuk çıkıyorum sesleri duyunca
Komşum olabilirsiniz2 yıldır aynı yerde oturuyorum tek duyduğum çoluk çocuk sesi. Bizimkilerde iş bitmiş.
Canım ortak duvar değil yatak odaları işin ilginç yanı bu banyo tuvalet beraber iki banyo arasında boşluk var mesafesi çok kısa banyo kapısını açık bırakıyor ve öyle yapıyorlar Ben tuvalete girmek istemiyorum banyo yapmak istemiyorum o dereceye geldim çıkıyorum yine az da olsa kapı ardından da geliyor yani bizde evli insanlarız çok eski de sayılmayız ama her şey açıkta zaten bırakın bu kalsın kapalı bariEviniz yeni mi bilmiyorum ama son 10 yılın
evleri rezalet.
Beton değil mukavva kullanıyorlar mübarek.
Aşağıdaki hapşırsa, yukarıdan mendil atacak hale geldik.
Bu durumu bildiğim için eşimle evlenirken, ortak duvarı neredeyse olmayan, duvar kalınlıkları yüksekliği standart dışı bir ev tercih ettim.
Muhtemelen komşunuz bu kadar ses gittiğini bilmiyor, anın da coşkusuyla kendini kaptırıp zirvelere çıkıyor.
Bir gün gene aynı sesler gelirken, telefondan son ses müzik ya da ezan sesi açın ki dikkat kesilsin ve yalıtımın rezalet olduğunu anlasın.
Olacaklardan sorumlu değilimKomşum olabilirsiniz
Yani bunun için polis vs çağırmak bana göre utanç verici bi durum açıkçası bence takmıyorlarEviniz yeni mi bilmiyorum ama son 10 yılın
evleri rezalet.
Beton değil mukavva kullanıyorlar mübarek.
Aşağıdaki hapşırsa, yukarıdan mendil atacak hale geldik.
Bu durumu bildiğim için eşimle evlenirken, ortak duvarı neredeyse olmayan, duvar kalınlıkları yüksekliği standart dışı bir ev tercih ettim.
Muhtemelen komşunuz bu kadar ses gittiğini bilmiyor, anın da coşkusuyla kendini kaptırıp zirvelere çıkıyor.
Bir gün gene aynı sesler gelirken, telefondan son ses müzik ya da ezan sesi açın ki dikkat kesilsin ve yalıtımın rezalet olduğunu anlasın.
Adam bekarmış ne dycen. Her gece mi oluyor ? Bide o ne biçim fantaziymiş soylesene çatıda yapsınlarCanım ortak duvar değil yatak odaları işin ilginç yanı bu banyo tuvalet beraber iki banyo arasında boşluk var mesafesi çok kısa banyo kapısını açık bırakıyor ve öyle yapıyorlar Ben tuvalete girmek istemiyorum banyo yapmak istemiyorum o dereceye geldim çıkıyorum yine az da olsa kapı ardından da geliyor yani bizde evli insanlarız çok eski de sayılmayız ama her şey açıkta zaten bırakın bu kalsın kapalı bari
Ortak havalandırma boşluğumdan mı ses geliyor tam anlamadım ama kesinlikle dediğim yöntemi deneyin.Canım ortak duvar değil yatak odaları işin ilginç yanı bu banyo tuvalet beraber iki banyo arasında boşluk var mesafesi çok kısa banyo kapısını açık bırakıyor ve öyle yapıyorlar Ben tuvalete girmek istemiyorum banyo yapmak istemiyorum o dereceye geldim çıkıyorum yine az da olsa kapı ardından da geliyor yani bizde evli insanlarız çok eski de sayılmayız ama her şey açıkta zaten bırakın bu kalsın kapalı bari
Sevişmek sadece yatakta olmaz ki?Adam bekarmış ne dycen. Her gece mi oluyor ? Bide o ne biçim fantaziymiş soylesene çatıda yapsınlar
Az çok hatrlıyorum bencede öyle olması lazım.Sevişmek sadece yatakta olmaz ki?
Yani bir zamanlar hatırladığım kadarıyla öyleydi.
Evin tüm metrekarelerinde bir denemek lazım.
Tabi ses ve komşu olayını düşünerek...
Çocuğu uyutucam bahanesiyle kıçı devirip horlayan bir benim koca kalmış dünyadaSevişen sevişene, ben de gelip buralarda yorum yazayım anca. "Yovvaş la yovvaş, olan var olmayan var, kocası uyuyanı var, beşik sallayanı var, aile var la burada" diye bağırın sesin geldiği yöne doğru. İnsafsızlar ya. İnsanın canı çeker ya!
Allah bağışlasın maşallah meleğe.Az çok hatrlıyorum bencede öyle olması lazım.8günlük lohusayım sevişmek vs bizden geçmiş. Ama yeni evliyken metrekareler denendi de o komşu olayını bende düşünmedim hiç yok ya bizim duvarlar sağlamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?