Yan komşudan gelen sesler çok rahatsız ediyor

Allah razı olsun sizinkileride size bağışlasın inşallah♡:)

kanka modunu açık bırakmışsınız desene bizmde olacağımız o :/ kahveyi cinsel münasebet saymanıza bayıldım wuww yansın geceler

Millet de böyle Mart kedisi gibi hırıl hırıl iş başı yapıyor.
İnsanın asabı bozulmuyor değil yani.
Şuan komşudan sevişme sesi duysam rahatsız olmak yerine, ahh gençlik der efkarlanır sigara yakardım.

Aman sus çocuklar uyanır sevişmeleri batsın tüm sevişenlerden nefret ediyorum

Bizde banyoda cok ses cikariyoruz
Ama o seslerden degil kıkırdama , gülüşme tarzi ve malesef fısılfasan duyarlar o derece... komsularimda sizin gbi dusunuyormudur acaba :)

Kaç saat sürüyo ki 15-20 dk da bitiyordur

Her şey açıkta derken ne demek istediniz?

Komşunuz kiracı, değil mi? Ev sahibiyle konuşun. Seslerden rahatsız olduğunuzu söyleyin. Belki uyarırsa azalır sesler.

Ayrıca bekâr adam demişsiniz. Sevgilisi falan var heralde her gün sevişme sesi geldiğine göre. Yoksa böyle düzenli seks yapamazdı her gün.

Sabah sabah yorumlara baya güldüm Allahda sizi de güldürsün aynı konuda bende magdurum her hafta sonu yatak odasından sesler geliyor sevgilerden öyle böyle sesde degil yani insan biraz anlayışlı olur dünya umurlarında değil hic yürüyen viaglalar resmen

Son düzenleme:
Tanıdığım bir çifti apartman sakinleri ve aynı apartmanda oturan ev sahibi bu sebepten ötürü evden kovarcasına çıkardı.gerci onların sesi apartmanı inletiyormuş bıkmış insanlar yoksa niye kovsunlar

Rabbim hayırlısıla kucagnıza almaya nasip etsin inşallah artık sizde lohsalıkdan sonra start verirsiniz huhuhuuuyeti gayri diyipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…