Allah razı olsun sizinkileride size bağışlasın inşallah♡:)Çocuğu uyutucam bahanesiyle kıçı devirip horlayan bir benim koca kalmış dünyada
Allah bağışlasın maşallah meleğe.
Valla ben ilk bebeğe hamile kaldığım gün iş bitti, bir türlü de başlamayadı.
Ha arada bir kere sevişelim dedik yeniden hamile kaldım oldu mu evde 2 bebek
Kocamla sen sağ ben selamet modundayız.
Bebeklerimizi uyutup kahve içersek cinsel münasebete sayıyoruz.
Bazen serzenişte bulunuyorum adam bana diyor ki ‘ dokunmaya gelmiyor çocuğu çıkarıp duruyorsun biz böyle ayrı gayrı takılalım, çocuklar büyüyünce ikinci bahar yaşarız’
Millet de böyle Mart kedisi gibi hırıl hırıl iş başı yapıyor.Allah razı olsun sizinkileride size bağışlasın inşallah♡:)
kanka modunu açık bırakmışsınız desene bizmde olacağımız o :/ kahveyi cinsel münasebet saymanıza bayıldım wuww yansın geceler
Aman sus çocuklar uyanır sevişmeleri batsın tüm sevişenlerden nefret ediyorumMillet de böyle Mart kedisi gibi hırıl hırıl iş başı yapıyor.
İnsanın asabı bozulmuyor değil yani.
Şuan komşudan sevişme sesi duysam rahatsız olmak yerine, ahh gençlik der efkarlanır sigara yakardım.
Millet binaları inletsin kapı koridor dinlemeden, biz kk da yazıp bebeklerimizin uyanmasını bekleyelim beslenmeleri için.Aman sus çocuklar uyanır sevişmeleri batsın tüm sevişenlerden nefret ediyorum
Çözüm belli, bize komşu olsunlarKk çözüm bulunamayan derdi
Komşunun gece sesi geliyor
Çözüm belli, bize komşu olsunlar
Ev alma komşu al diye boşa dememişler.Taşınır mı ki ?
Canım ortak duvar değil yatak odaları işin ilginç yanı bu banyo tuvalet beraber iki banyo arasında boşluk var mesafesi çok kısa banyo kapısını açık bırakıyor ve öyle yapıyorlar Ben tuvalete girmek istemiyorum banyo yapmak istemiyorum o dereceye geldim çıkıyorum yine az da olsa kapı ardından da geliyor yani bizde evli insanlarız çok eski de sayılmayız ama her şey açıkta zaten bırakın bu kalsın kapalı bari
Her şey açıkta derken ne demek istediniz?Canım ortak duvar değil yatak odaları işin ilginç yanı bu banyo tuvalet beraber iki banyo arasında boşluk var mesafesi çok kısa banyo kapısını açık bırakıyor ve öyle yapıyorlar Ben tuvalete girmek istemiyorum banyo yapmak istemiyorum o dereceye geldim çıkıyorum yine az da olsa kapı ardından da geliyor yani bizde evli insanlarız çok eski de sayılmayız ama her şey açıkta zaten bırakın bu kalsın kapalı bari
Allah razı olsun sizinkileride size bağışlasın inşallah♡:)
kanka modunu açık bırakmışsınız desene bizmde olacağımız o :/ kahveyi cinsel münasebet saymanıza bayıldım wuww yansın geceler
Genclere karismayin :)Sabah sabah yorumlara baya güldüm Allahda sizi de güldürsünaynı konuda bende magdurum her hafta sonu yatak odasından sesler geliyor sevgilerden öyle böyle sesde degil yani insan biraz anlayışlı olur dünya umurlarında değil hic
Benim elime gecmiyor hamile kaldim dr yasakladi 37 haftadir tik yokBizden geçtimi diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?