Yan komşudan gelen sesler :P

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Feron

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
566
255
103
Eşimle her gün yan komşumuzdan gelen seslere maruz kalıyoruz. Yanda eşimin de tanıdığı bekar bir arkadaşı var pek samimi değiller. Adamın kız arkadaşı varmış. Her gün belli saatlerde geliyor. Biz geldiğini çok fazla ses çıkaran topuklu ayakkabılarından anlıyoruz Sorun gelmesi ya da ayakkabı sesi değil evden yükselen seks sesleri. Her gün istisnasız bu seslere maruz kalıyoruz. Bıktık, hem deli gibi kavga ediyorlar, hem de deli gibi.....psikolojim bozuldu resmen. Kadının acayip de kalın bir sesi var. Sürekli inliyor. En son dün akşam saat 7 gibiydi mutfakta eşimle yemek hazırlıyoruz bunlar gene başladılar. Ben dayanamadım 'ohaa aile var burda' diye bağırdım. Eşim de tabak çanak seslerini abarttı. Tabi hemen sesler kesildi. Kesinlikle dikkat etmiyorlar kızlar. Biz onların yatak odasını bilmeye mecbur muyuz?

Yan komşunun ayakkabı sesi nasıl geliyor anlamadım .hadi üst komşu olsa neysede.

Birde mutfakla yatak odaları bitişik mi yine ses gelmesi tuhaf geldi.yalıtım çok kötüymüş.

yönetici yok mu? gürültü nedeni ile şikayette bulunabilirsiniz, belki uyarırlar. seks meks karıştırmayın amaç
ZAten yaptıkları şey apartman kurallarına aykırı olan bir şey, ama eşim çocuğun tayininin çıkacağını söylüyor. Az kaldı inşallah

İhtiraslı ateşli insanlar demek ki Onlar evde yokken kapılarına rahatsız olduğunuza dair bir yazı asın. Siz duyuyorsanız alt ve üst komşukar da duyuyordur. Bilemezler kimden olduğunu ama anlarlar. Okuyunca insan bir an şüphe ediyor. Ya bizim de ....

yöneticiye söyleyin cnm..komşulardan şikayet aldık desin direk sizi de söylemesin....
ne insanlar var ya....

Yan komşunun ayakkabı sesi nasıl geliyor anlamadım .hadi üst komşu olsa neysede.

Birde mutfakla yatak odaları bitişik mi yine ses gelmesi tuhaf geldi.yalıtım çok kötüymüş.
Amerikan mutfak, oturma odasıyla bitişik, ayak sesini bizim kapnın önünden geçerken duyyoruz. daha gelirken bile böğürerek geliyor kız.

Sesli yapıyor ve çevreyi rahatsız ediyor olmaları, ayrıca bulunduğumuz yer aile apt. ya da kalanlar böyle şeylere dikkat etmesi gerektiğini bilip gelenler.

Amerikan mutfak, oturma odasıyla bitişik, ayak sesini bizim kapnın önünden geçerken duyyoruz. daha gelirken bile böğürerek geliyor kız.
Madem arkadaşıymış eşinizin, tayinede az kalmış idare edin şimdilik.

ohhaa terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…