Yan komşudan gelen sesler :P

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok artık neler okuyorum böyle senin ufkun da baya genişmiş yav

Acayip kavga da ediyorlar küfürlü falan sonra da işte malum olan olay. birbirlerine demedikleri kalmıyor. Çocuk kullanıyor galiba kızı diyorum eşime, kızın her gün ağıt saati var. Bir de şey saati.

Benim eski yatak odamın bir duvarıyla yan dairenin duvarı birleşikti, odada yüksek sesle konuşulanları duyuyordum. Yatak odamın önünden garaja giriş vardı, kapıcının ailesi oradan geçip gidiyordu

ya ben napim yatak odam akrabayla bitişik yoldan kamyon geçse ev sallanıyo ilk evlendiğimde deprem oluyo sanıyodum siz düşünün yani benim vasahim durumumu

Tik tik sesini duydugunuz anda cikin disari bi bahaneyle. Kadinla muhabbet kurun.
Bi iki yuzyuze bakinca utanir o kadar bagirmaz muhtemelen.

ayyyy böyle bişey bizimde başımıza geldi. Anlatmak istiyorum; Geçen yaz Çok sessiz sakin ormanlık bir alanda bulunan bir tatil köyünde, tecihimizi bungalowlarda değerlendirme kararı aldık. Neyse gittik. Yan bungolowda artık ne oluyorsa her gece saat 10 -12 arası bir ses bir çığlık bir bağarış çağarış, Birlikte kaldığım arkadaşıma sarıldım ve şöyle dedim ben korkuyorum bişey demekki böyle birşey. resmen kızın sesleri şuan bile kulaklarımda 3 gün kaldılar gittiler. Ne pis insanlar var ya onlarn yüzünden daha evlenmeden vajinismus oldum, sevdiğim adamdan korkar oldum

Şikayat edin yöeneticiniz varsa. madem eşiniz tanıyor gitsin erkek erkeğe konussun. olmaz mı ?

Hatuna bak beeeee bi çok kadının hissedemediği şeyleri zirvede yaşıyor
Bizim binanın duvarları çok ince. Öksürsen duyuluyor. Sizinkide öyle mi acaba? Yani kadın abartılacak şekilde inlemiyorda siz her sesi duyuyor olabilir misiniz? Ben de bazen üst komşuyu dinlemek zorunda kalıyorumda o bakımdan şaaaptım

Acayip kavga da ediyorlar küfürlü falan sonra da işte malum olan olay. birbirlerine demedikleri kalmıyor. Çocuk kullanıyor galiba kızı diyorum eşime, kızın her gün ağıt saati var. Bir de şey saati.

BU nasil bir iliskidir ya hu. Önce küfret birbirine sonra sevis. Ilginc

ses geliyor malesef. benimde altkattan bebek sesi, yan taraftan felçli kaynanaya bağıran gelin sesi geliyor sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…