Ayy hep duymak istediğim ama otellerde bile rasgelmediğim şey asjdhasjdNasıl sapığım belli değil
Bence inlemelerine sizde bağırışlarınızla karşılık verin.
"oha be oha yedin kızı" " Yuh ..... biraz yavaş, "Bu ses hangi pozisyonda çıkıyo"
"Ben çekirdeğimi aldım başlıyorlar galiba" diyeDuyarlarsa alınırlar üstlerine herhalde. Sonra susabilirler utanıp belki?? Bir de şey diye de bağırabilirsin.
"Kızın ağzına çorap tıka öyle sevişin
planlı programlı çalışıyolar desene düzen iyidirAcayip kavga da ediyorlar küfürlü falan sonra da işte malum olan olay. birbirlerine demedikleri kalmıyor. Çocuk kullanıyor galiba kızı diyorum eşime, kızın her gün ağıt saati var. Bir de şey saati.
Benim eski yatak odamın bir duvarıyla yan dairenin duvarı birleşikti, odada yüksek sesle konuşulanları duyuyordum. Yatak odamın önünden garaja giriş vardı, kapıcının ailesi oradan geçip gidiyorduYa bizim evler bi garip.
Zamaninda tek evmis ikiye bolunmus.
Mesela parkeye bir sey dusurdugunde yan komsu benim parkem de titriyo.
Ondan irkiliyorum.
Yatak odasi da geriyor ister istemez.
Ben onlari hic duymadim yalan yok. Hatta iki cocugu var onlari bile duymuyorum ama yine de acaba hissi
heycanın en dorukta olduğu anda zili çalıp kaçın
ya daa kaçmayın bişey isteyin elinizde fincan
Açmazlar kiheycanın en dorukta olduğu anda zili çalıp kaçın
ya daa kaçmayın bişey isteyin elinizde fincan
yok artık neler okuyorum böyle senin ufkun da baya genişmiş yav
en azından dikkatleri dağılırAçmazlar ki
hangi birini yazsam otel mi kızı yedin demeyimi yoksa çorabımı
Neden kız ne yöne genişmiş ufkum
hangi birini yazsam otel mi kızı yedin demeyimi yoksa çorabımı
Eşimle her gün yan komşumuzdan gelen seslere maruz kalıyoruz. Yanda eşimin de tanıdığı bekar bir arkadaşı var pek samimi değiller. Adamın kız arkadaşı varmış. Her gün belli saatlerde geliyor. Biz geldiğini çok fazla ses çıkaran topuklu ayakkabılarından anlıyoruzSorun gelmesi ya da ayakkabı sesi değil evden yükselen seks sesleri. Her gün istisnasız bu seslere maruz kalıyoruz. Bıktık, hem deli gibi kavga ediyorlar, hem de deli gibi.....psikolojim bozuldu resmen. Kadının acayip de kalın bir sesi var. Sürekli inliyor. En son dün akşam saat 7 gibiydi mutfakta eşimle yemek hazırlıyoruz bunlar gene başladılar. Ben dayanamadım 'ohaa aile var burda' diye bağırdım. Eşim de tabak çanak seslerini abarttı. Tabi hemen sesler kesildi. Kesinlikle dikkat etmiyorlar kızlar. Biz onların yatak odasını bilmeye mecbur muyuz?
Acayip kavga da ediyorlar küfürlü falan sonra da işte malum olan olay. birbirlerine demedikleri kalmıyor. Çocuk kullanıyor galiba kızı diyorum eşime, kızın her gün ağıt saati var. Bir de şey saati.
meraka bakKız ama merak ediyorumbenimki tamamen merak valla otel olayı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?