Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen oyle sanyahu ne kadar ses gelebilir ki
iki pırttır bi tırttır yani
ev sahıbı umursamz begenmıyorsan cık der ev 1+0 öffses yalıtımı yaptırsanız..
Bizim yatak odasi da yan tarafin mutfagiyla bitisik. Catali masaya koyma sesi bile geliyor. Ama yapacak bir sey yok maalesef insanlara mutfagi kullanma mi diyeyim...
ev sahıbı umursamz begenmıyorsan cık der ev 1+0 öff
Oyy desenize çok şanslıyım.bence bu yeni tarz evler daha çok dert konusu açtıracak.
benim evim de kağıt gibi, nasıl mantıkla yapıldı ise, millet kendi kocasının horuldamasına dayanamaz, biz komşunun horlamasını dinliyoruz tüm gece.
Adama ne diye şikayet edeceksin ki, kim horlamak ister zaten.
ben artık çevreme eski ev satın alın önerisinde bulunuyorum, yeniler resmen insanı sinir etmelik.
Oyy desenize çok şanslıyım.
Evim sıfır ama ses yalıtımı gerçekten çok iyi. Alt komşumun üst komşumun evde olup olmadığını bile anlamıyorum. Ben de yeni evlerin yalıtımı daha iyidir diye düşünüyordum, şansımaymış demek ki.
Anladım.ya bilemeyeceğim, ben sözde adı bilinir bir şirketin yaptığı sitede oturuyorum, gerçekten kağıt gibi, ses yalıtımını geç, bu eve deprem ruhsatı nasıl alındı bilemiyorum.
Ama kötünün iyisi diye tercih ettik, bulunduğum ilçede güvenlikli site sayısı çok az.
Bu kanıya varmamın bir diğer sebebi de, sıfır ev alan arkadaşların çoğu eve taşındıktan sonra tesisat sorunu yaşadılar ve ek masrafla ceplerinden giderdiler.
o yüzden ben diyorum ki artık, eski hatta deprem öncesi evler iyidir,
o olmadı en azından içinde bir iki yıl ev sahibi oturmuş bir ev olsun.
anca öyle sorunsuz oluyor diye düşünmeye başladım.