yan komşum. .

Sadece o ses gelen duvarı ses izalasyonu yaptır canım. Bizimde kiracımız üst kiracımızdan şikayetçi olunca babam öyle yaptırmıştı.

Bizim yatak odasi da yan tarafin mutfagiyla bitisik. Catali masaya koyma sesi bile geliyor. Ama yapacak bir sey yok maalesef insanlara mutfagi kullanma mi diyeyim...

bir ev alacaktık

evin iki tarafındaki odalar da diğer dairelerin mutfağı ile bitişikti

evde üç oda var yani ikisi mutlaka yatak odası olmak zorunda idi

biz de bu sebeple evi almadık

yan komşunun bebeği oldu, muhtemelen benim mutfağa bitişik yatıyordur bana sesi gelmiyor ama ona benim mutfak sesim gider de elden ne gelir

ev sahıbı umursamz begenmıyorsan cık der ev 1+0 öff

Ah bız kıracılar .. O zaman yatak odanızın yerını mecbur degıstıreceksınız.. Olmuyorsa baska ev bakarsınız.. Baskasuının evıne karısamazsınız ama sıze de cok yazık..

bence bu yeni tarz evler daha çok dert konusu açtıracak.
benim evim de kağıt gibi, nasıl mantıkla yapıldı ise, millet kendi kocasının horuldamasına dayanamaz, biz komşunun horlamasını dinliyoruz tüm gece.
Adama ne diye şikayet edeceksin ki, kim horlamak ister zaten.

ben artık çevreme eski ev satın alın önerisinde bulunuyorum, yeniler resmen insanı sinir etmelik.

bence bu yeni tarz evler daha çok dert konusu açtıracak.
benim evim de kağıt gibi, nasıl mantıkla yapıldı ise, millet kendi kocasının horuldamasına dayanamaz, biz komşunun horlamasını dinliyoruz tüm gece.
Adama ne diye şikayet edeceksin ki, kim horlamak ister zaten.

ben artık çevreme eski ev satın alın önerisinde bulunuyorum, yeniler resmen insanı sinir etmelik.
Oyy desenize çok şanslıyım.

Evim sıfır ama ses yalıtımı gerçekten çok iyi. Alt komşumun üst komşumun evde olup olmadığını bile anlamıyorum. Ben de yeni evlerin yalıtımı daha iyidir diye düşünüyordum, şansımaymış demek ki.

Oyy desenize çok şanslıyım.

Evim sıfır ama ses yalıtımı gerçekten çok iyi. Alt komşumun üst komşumun evde olup olmadığını bile anlamıyorum. Ben de yeni evlerin yalıtımı daha iyidir diye düşünüyordum, şansımaymış demek ki.

ya bilemeyeceğim, ben sözde adı bilinir bir şirketin yaptığı sitede oturuyorum, gerçekten kağıt gibi, ses yalıtımını geç, bu eve deprem ruhsatı nasıl alındı bilemiyorum.
Ama kötünün iyisi diye tercih ettik, bulunduğum ilçede güvenlikli site sayısı çok az.

Bu kanıya varmamın bir diğer sebebi de, sıfır ev alan arkadaşların çoğu eve taşındıktan sonra tesisat sorunu yaşadılar ve ek masrafla ceplerinden giderdiler.
o yüzden ben diyorum ki artık, eski hatta deprem öncesi evler iyidir,
o olmadı en azından içinde bir iki yıl ev sahibi oturmuş bir ev olsun.

anca öyle sorunsuz oluyor diye düşünmeye başladım.

Konu sahibini çok iyi anlıyorum
bzim binada da aynı durum var.
üst kattakilere en son dayanamayıp söyledim
lütfen sabahın köründe haftasonu banyo yapmayın acıyın bize çok ses geliyor dedim sabah 6 da banyo yapıyorlar
inanılmaz su tesisatı sesi geliyor analatamayacağım kadar fazla

hatta ramazan da bir gece saat 1-1,30 gibi girdiler aman allahım kafamın içinde yıkandılar sanki
bide sürekli suyu açıp kapattılar..

yani aynı problem bizim bina da da var ama anlatılmaz yaşanır..

ayy ne kadar ses gelebilir ki demeyin
cidddi boyutta ses geliyor. uyutmayacak kadar
yeni binaların genel problemi sanırım

ya bilemeyeceğim, ben sözde adı bilinir bir şirketin yaptığı sitede oturuyorum, gerçekten kağıt gibi, ses yalıtımını geç, bu eve deprem ruhsatı nasıl alındı bilemiyorum.
Ama kötünün iyisi diye tercih ettik, bulunduğum ilçede güvenlikli site sayısı çok az.

Bu kanıya varmamın bir diğer sebebi de, sıfır ev alan arkadaşların çoğu eve taşındıktan sonra tesisat sorunu yaşadılar ve ek masrafla ceplerinden giderdiler.
o yüzden ben diyorum ki artık, eski hatta deprem öncesi evler iyidir,
o olmadı en azından içinde bir iki yıl ev sahibi oturmuş bir ev olsun.

anca öyle sorunsuz oluyor diye düşünmeye başladım.
Anladım.
Bilemiyorum öyle olabilir tabii. Şans işi bir yerde, tesisatı vsyi görme şansımız olmadan giriyoruz evlere.

bu ses işi garip

6 yaşında tabiri caizse at gibi tepişen oğlumu, bir haftadır alt komşu duymamış

aaa ben sizi bir yere gittiniz sandım dedi

oysa bazen tv sesi bile geliyor

insanın kendi evinin içindeki ses oranı ile de ilgili oluyor galiba bu durum biraz da

gece sifon sesi bile duvarı ortak olmayan banyodan bile geliyor yapacak bir şey yok ki

bizimde üst katlardan her sabah burnunu ve boğazını temizleyen birinin sesi gelir hep Allahtan sadece banyodan duyuluyor Allah yardımcınız olsun ben ondan bile tiksinirken hacet gidermesinin sesi daha berbattır birde nasıl sesli yaparlar onu anlamıyorum hadi ayda bir iki kere bağırsaklarını bozarsın da her gün olmaz ki:KK53::KK53::kusmuk:

Back
X