yan komşum. .

O nasıl ev yalıtımı demeyeceğim aynısı bizde de var.
Altta kadının hamile olduğunu sabah bağıra bağıra kusmalarından anladık.
Üsttekini namaz kıldığını aldığı abdestten anladık, 3 kere sümkürüyor çünkü.
Üst kattakilerin de kaçak elektrik kullandığını anladık çünkü haftada 2-3 gece takır tukur çamaşır makinesi çalıştırmalarına rağmen elektrikleri 0 geliyor.
Karşıdakinin de mal olduğunu 1. kattan 2. kata bağırmasından ve apartman girişine tırnak kesmesinden anladık ama bunların yalıtımla ilgisi yok.

Komşuna söyle susturucu taksın hahahahahaah

Şaka bir yana, eğer ev musaitse yatak odanızın yerini değiştirin veya dediğiniz gibi taşının ben başka bir çözüm üretemedim.

yatak odanın yerını degıstır sende :)

Evler inceyse adamın yapabileceği bir şey yok..
Bizimde mutfak yan tarafın çocuk odasına bitişik kadın yatak odası yapmış orada yatıyor ama yapacak birşey yok mutfak sonuçta, hiç kasmadan yaşıyoruz.Yatak odası değişir ama mutfak!
Yatak odanızı değişmeye bakabilirsiniz yada taşınmak çözüm olur..

Bizim yatak odasi da yan tarafin mutfagiyla bitisik. Catali masaya koyma sesi bile geliyor. Ama yapacak bir sey yok maalesef insanlara mutfagi kullanma mi diyeyim...

Yazık adam namaza kalkıyordur.
bence yatak odanızı değiştirin eğer imkan varsa..

hayir anlamadim nereye yapacak ki amca? kusura bakmayin ama boyle komsulari hic sevmiyorum çözümü olmayan seylerden şikayet etmeye bayilan bir kisim var ...wc den ses geliyor yok 3 gunluk bebek aglar yandan ustten bebe sesi geliyor Hayır yani 3 gunluk bebek sustan anlamaz alti temizdir karni toktur gazi vardir belki oda yoktur ama aglar.. bunun icin kapiya gelen komsuya da kılım

Affedersiniz ama...

Tuvaletin yeri taşınmaz maalesef. Ya eve ses yalıtımı yapın ya razı olun. Yatak odası, oturma odası olsa komşu uyarılır ama tuvalet için de uyarılamaz ki :(

Bende bir gün babamlarda lavaboya gittiğimde alt komşu da girmişti lavaboya
Aman Allahım o nasıl seslerdi öyle
Şimdi resmen takıntım oldu
Babamlarda lavaboya giderken alt katta ki de gitmiş mi diye ses dinliyorum
o Yoksa giriyorum:kusmuk:
anlatılmaz yaşanır
Ya bende duşta arada müzik dinliyorum
Bana ne diyor acaba komşularım
:KK14:

İnsanların eğitebilinir tek organları Bağırsaklarıymış
Bence amcaya bağırsaklarını eğitmesini teklif et
Sizin müsait olduğunuz bir saatte çıksın lavaboya