Yan komsunun kukremesi

Odayı değiştirirler, değiştirmezler ama bu sekilde çözüm odaklı yaklasmaya calısın ki yanlıs anlasılmayın en azından neticede bu denli horlamak da Bi hastalık ve sayenizde belki doktora gider.

Haklisiniz.
Ben bi emin olayim oranin yatak odasi olduguna, laf arasinda sorcam.
Buyuk ogullari zihinsel engelli, olur ya o horluyordur bende incitirim diye de dusundum.
Tesekkur ederim ama kesin konuscam bu konuyu👍

Haklisiniz.
Ben bi emin olayim oranin yatak odasi olduguna, laf arasinda sorcam.
Buyuk ogullari zihinsel engelli, olur ya o horluyordur bende incitirim diye de dusundum.
Tesekkur ederim ama kesin konuscam bu konuyu👍
Hımm o engelli ise o da olabilir evet o zaman cok yapcak birsey de olmayabilir, sizin için bir çözüm düşünmemiz gerekir. Rica ederim...

Zor bi durum çeken bilir umarım komşunuz ılımlı insanlardır gerçi karısı sizden çok rahatsızdır emin olun.

Hımm o engelli ise o da olabilir evet o zaman cok yapcak birsey de olmayabilir, sizin için bir çözüm düşünmemiz gerekir. Rica ederim...

Ben odayi degistiremiyorum, diger odalar cocuklarin odalari ve onlara gore hazirladik,cift kisilik yatak sigdiramam yoksa uca uca degistirirdim 😞

Merak ettim simdi sadece horlama sesimi geliyo ..demekki komsulariniz sadece uyuyo fantastik sesler gelse daha zor bacimmm afedersin......şaka bi yana da madem kendi eviniz ..ve yatak odalari bitişik bence ses yalıtımı yaptirin ..yada ucuz strafor dòseyip duvara üstüne alçı boya yapın etkili olur heralde

Ben odayi degistiremiyorum, diger odalar cocuklarin odalari ve onlara gore hazirladik,cift kisilik yatak sigdiramam yoksa uca uca degistirirdim 😞
Duvarlara birsey yapılabilir belki siz bir konusun, birlikte bir çözüm önerisi getirirsiniz komsunuzla beraber. Umarım anlayıslı insanlardır onlarda.

Zor bi durum çeken bilir umarım komşunuz ılımlı insanlardır gerçi karısı sizden çok rahatsızdır emin olun.

Bncede.
O yuzden de cok cekiniyorum, zaten muzdariptir bu durumdan..
Yani ah oh sesi gelse direkt gider soylerim sessiz olun coluk cocuk var diye..
Ama esiniz horluyor evde duramiyoruz demek 😞 off valla daraldim 😭

Merak ettim simdi sadece horlama sesimi geliyo ..demekki komsulariniz sadece uyuyo fantastik sesler gelse daha zor bacimmm afedersin......şaka bi yana da madem kendi eviniz ..ve yatak odalari bitişik bence ses yalıtımı yaptirin ..yada ucuz strafor dòseyip duvara üstüne alçı boya yapın etkili olur heralde

Iyi fikir gercekten. 👏👏
Ben bunu bi dusuneyim, az da olsa keser o kukreme efektini..
Aynen ya ahlar ohlar gelse napardim..
O zaman gerci gider soylerdim ya..bunda cok cekindim ama yalitim fikri fena degil 🍀

Sanirim yandaki adamda da bu sorun var ve ben karisina sabirlar diliyorum..
Yani samimi olsak diycem o raddeye geldim artik.
Bir müddet kesilip bi anda kükreme oluyorsa muhtemelen uyku apnesi var uykuda nefes kesilmesi ve vucut buna tepki olarak derin nefes almadan kaynaklı

Yoksa bizim komşumuz musunuz :KK53: benimki de çok güzel kükrer ama bi tedavisi yok uyku apnesi var kocamda 😏
Uyku apnesinin tedavisi var. Ya ameliyat yada uyurken maske takicak.

Ablam bizde kalmıştı, gece oturduk sohbet ediyoruz. Birden eşim horlamaya başladı ama yok böyle bir şey 😂 gecenin o sessizliğinde adam resmen kukruyor. Ablam korktu bu ses ne, diye. Korkma dedim eşim horluyor😂

Benim eşimde de uyku apnesi var, maskeyle uyuyor, hiç horlamiyor artık çok şükür 😅 dünya varmış

Uyku apnesinin tedavisi var. Ya ameliyat yada uyurken maske takicak.

Ablam bizde kalmıştı, gece oturduk sohbet ediyoruz. Birden eşim horlamaya başladı ama yok böyle bir şey 😂 gecenin o sessizliğinde adam resmen kukruyor. Ablam korktu bu ses ne, diye. Korkma dedim eşim horluyor😂

Benim eşimde de uyku apnesi var, maskeyle uyuyor, hiç horlamiyor artık çok şükür 😅 dünya varmış
Maske dediğiniz o makinaya bağlı dimi o makina hem çok pahalı hemde vucut ona alışinca onsuz uyuması çok daha sakincalı diye biliyorum esimin ki ameliyatlık değil maalesef uygun çikmadı tedavisi yok diye rapor verdiler

Maske dediğiniz o makinaya bağlı dimi o makina hem çok pahalı hemde vucut ona alışinca onsuz uyuması çok daha sakincalı diye biliyorum esimin ki ameliyatlık değil maalesef uygun çikmadı tedavisi yok diye rapor verdiler
Evet makineye bağlı. Fiyatın bir miktarını devlet karşılıyor.
Eşime ameliyat olabilirsin ama tavsiye etmem zor bir ameliyat, önce makineyi deneyelim, demiş doktor. 2 yıldır kullanıyor, arada çıkarıp uyuyor, bi sıkıntısı olmadı. Nasıl bir sakıncası varmış ki?

Yatak odam bina planına göre yatak odası bölümünde iken üst komşunun sesi sebebiyle çocuk odası olması gereken yere taşıdım.

Sonra eş zamanlı olarak çocuklar doğdu kızım, komşunun bebeğinin sesine uyanmaya başlayınca salon olması gereken yere geçtik. Tam huzura ermişken yan komşum bitişik odayı yatak odası yaptı horlama sesi üst komşununkiden fazla olunca odaları tekrar değiştirdik. :bicak:

Yan, üst, alt her daireden ayrı bir ses geliyor fakat hiçbiri bana göre şikayet edilebilecek durumlar değil. Bebek ağlamasın, adam horlamasın... Ben söyleyemediğimden bu gidişle yatak odamı banyoya taşıyacağım:KK14:

Evet makineye bağlı. Fiyatın bir miktarını devlet karşılıyor.
Eşime ameliyat olabilirsin ama tavsiye etmem zor bir ameliyat, önce makineyi deneyelim, demiş doktor. 2 yıldır kullanıyor, arada çıkarıp uyuyor, bi sıkıntısı olmadı. Nasıl bir sakıncası varmış ki?
Ya işte o makineyle nefes almaya alıstıgından makinasız sıkıntı olabiliyormuş eşim bi ara araştırmıştı ne kadar dogru bilemiyorum makinasız risk artıyor yani alıskanlıktan dolayı

Ya işte o makineyle nefes almaya alıstıgından makinasız sıkıntı olabiliyormuş eşim bi ara araştırmıştı ne kadar dogru bilemiyorum makinasız risk artıyor yani alıskanlıktan dolayı
Dediğim gibi eşim zaman zaman makinesiz yatıyor, bir sıkıntı olmadı.

Arastirmissinizdir muhtemelen ama yine de yazayım, uyku apnesi tehlikeli bir durum. Uykuda nefesi kesilebilir. Makine rahat nefes almasını sağlıyor en güzeli de sizin açınızdan sessiz uyku👍

Dediğim gibi eşim zaman zaman makinesiz yatıyor, bir sıkıntı olmadı.

Arastirmissinizdir muhtemelen ama yine de yazayım, uyku apnesi tehlikeli bir durum. Uykuda nefesi kesilebilir. Makine rahat nefes almasını sağlıyor en güzeli de sizin açınızdan sessiz uyku👍
En doğrusunu yapıyor eşiniz. Uyku apnesi var deyip geçmemeli. Hem tehlikeli hem rahatsız edici.
Uyju apnesi ne yapalım değil. Uyku kliniği var. Makinesi var, ameliyatı var aparatlar var.
Öyle bir sıkıntı hiç duymadım olsa olsa makineyle aldığı rahat nefesi alamadığı için makinesiz rahatsiz olur ki bu çok normal.
Bir rahat nefes almak var bir horul horul.

Back
X