• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan komşunun sevgilisiyle gece çıkardığı sesler !!!!!!!!

aranızdaki duvara izolasyon yaptırın yoksa insanlara yasak koyacak haliniz yok .

Sizin of dediğinizi bile duyuyorlarsa duvarlariniz asiri ince. Ne kadar sessiz olsalar da duyarsınız gibime geliyor

yapacak bişey yok bence kulaklarını tıka yada benım gibi müzik aç kulaklıkla onu dinle daha iyi vede başka odada yatmak akıllıca fikir benimde üst komşumdan geliyo o tür sesler alıştım ben artık.

kulağını tıkayıp yatmaktan başka çare görünmüyor.
yani 453 dairelik apartmanda bu sese gelene kadar ne sorunlar vardır.
yöneticinin de pek etkili olacağını sanmıyorum.

ya da sen de müzik açıcan o sesler geldiği zaman yatak odanda.
hem sesi bastırır hem de onlar rahatsız olur bu sefer ne bileyim :)

burda bir yorumcu demiştiki..yukarıdan öyle sesler geliyorki adam benimle yapıyormuş gibi oluyordum:KK70:bu konularda hep o aklıma gelir..ence ısı ve iyi ses yalıtımlı daire şart..ayrıca gündüz uyarınızı yapın olmadı polise şikayet edin kat mülkiyeti kanunu var kimse kimseyi rahatsız edemez...ozaman sende gecenin bir yarıcı yüksek sesle davul çal oldu canım

Gecenin sessizliginden ve dediginiz gibi duvarların ince oluşundan kaynaklı ama gece o saatte insanın gülüşme seslerine fln dikkat etmesi lazm.ama bnm bi erkeği uyarmam çok uygun gelmiyo bide ne tepki göreceğim belli değil.Yaşlarıda büyük 30-40 arası adamı bi kere sabah görmştüm :/
Aklıma bi çözüm gelmedigi için sizlere sordum.Yönetimle konuşmam en uygunu sanırım yada not yapıştırmakta aklıma gelmedi değil :KK22:

Madem bu kadar yakin her ses duyuluyor..sizde ses geldiginde,bu ney ya,bu kadar da olmaz artik,ben bunlarin herseylerine sahit olmak zorunda miyim bu ne terbiyesizlik filan diye konusun yuksek sesle. Muhakkak bunu da duyarlar..bir ceki duzen verirler heralde kendilerine. Iyi ki evli degillermis.surekli surekli duymak daha kotu. Baktiniz olmadi,oda degisin baska bos odaniz varsa tabi.

senin of dediğini duydularsa ve bizemi dedi dediklerini sen de duyuyorsan siz aynı evde yaşıyo gibi bişeysiniz :) bu nası bi yalıtım ya..
sende gece onlar ses yaptığında müziği aç ve onlar uyumaya hazırlanma saatinde de kapatma. rahatsız olurlarsa siz uyandırdınız bende uyuyamıyorum de.

veya daha iyi bi çözüm yatağı başka tarafa al mümkünse. evin de küçükmüş gerçi..

Sizin bir "off" sesiniz bile gidiyorsa evlerine onların suçu değil ki bu ?

Madem bu kadar yakin her ses duyuluyor..sizde ses geldiginde,bu ney ya,bu kadar da olmaz artik,ben bunlarin herseylerine sahit olmak zorunda miyim bu ne terbiyesizlik filan diye konusun yuksek sesle. Muhakkak bunu da duyarlar..bir ceki duzen verirler heralde kendilerine. Iyi ki evli degillermis.surekli surekli duymak daha kotu. Baktiniz olmadi,oda degisin baska bos odaniz varsa tabi.

Aklıma gelmedi değil ama korktum açıkcası insanların tepkileri belli olmuyo neyle karşılaşıcagımı bilemedim.yatagımın yönünü bile değiştirmeyi düşündüm ama 1+1 dedigim gibi ev ve yatagıda başka koyabilcegim ne odada yer var nede başka boş odam var.Çalışan biri olmasam cok fazla sorun etmicem ama yeterince yoruluyorm ve erken kalkıyorm insanların işi gücü mü yok hani 12-1 gibi yapsalar dert etmicem cidden :KK52:bazen haftasonu sabh 6 da ses geliyo ayrı bi olayları var duydugum seslerden bahsetmiyorm bile ztn :oops:

Yöneticiye söyle ve isimde vermesin yönetici. Başka seçeneğin yok, gidip adama söylesen olmaz, söyleyemezsin sanırım. çekinirdim ben olsam..

Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorum :KK43: Dün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...

yani zor bir durum olsada buna çare bulmanız imkansız :( onlar elbet o işi yapacaklar. talihsiz olay okdar bitişik ve sesin karşı tarafa gittiği bir yerde ikamet etmek ya evi yada odayı değiştirin derim neticede herkesin özel hayatı nasıl söylenirki ?

yani zor bir durum olsada buna çare bulmanız imkansız :KK43: onlar elbet o işi yapacaklar. talihsiz olay okdar bitişik ve sesin karşı tarafa gittiği bir yerde ikamet etmek ya evi yada odayı değiştirin derim neticede herkesin özel hayatı nasıl söylenirki ?

Haklısınız ztn müzik açsa yada bagırsa çağırsa çözümü daha kolay şikayet etmeside kolay ama bu tarz bşyi nasıl söleyip nasıl şikayet etcem yani :oops:

inanamadım 453 daire, yahu köy hanesi kadar. türkiye şartlarında düşünürsek, kimbilir o duvarlar nasıl inceciktir.
onlar ses yapınca sende evde yüksek sesle konuş, hatta tel.de birine şikayet ediyormuş gibi, "bu şikayetimi nereye bildirmem gerekiyor gibi" mutlaka duyarlar.

Simdi komsudada suc yok.
Düdükleme saatlerine karisamayiz ki.
Oturdugunuz evi degismeniz lazim.
Insan tirt yapmaya korkar. :D

Yine bi ses vakasi:KK53:
Hatırlıyorsan bir ara yine konu açılmıştı,konu sahibine komşusu söylemiş sesiniz bize geliyor diye uyarmış konu sahibini,ve konuya yorum yapanların çoğu uyarı yapan komşuyu suçlamıştı,şimdide konuş diyorlar ama konuşunca yine konuşan suçlu oluyor.:KK53::KK53::KK45::KK45:

Hatırlıyorsan bir ara yine konu açılmıştı,konu sahibine komşusu söylemiş sesiniz bize geliyor diye uyarmış konu sahibini,ve konuya yorum yapanların çoğu uyarı yapan komşuyu suçlamıştı,şimdide konuş diyorlar ama konuşunca yine konuşan suçlu oluyor.:KK53::KK53::KK45::KK45:
Hahaha:KK70: en iyisi kulaklikla uyumak:KK69:

Back
X