• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan komşunun sevgilisiyle gece çıkardığı sesler !!!!!!!!

Bu konu artık kabusum oldu, yahu paranoyak ettiniz beni, hanımlar.
Evet rahatsızlık verici olabilir haklısınız ama hunharca sevişip yeri göğü inletmedikten sonra
eylem sırasında çıkan hafif seslere biraz müsamaha gösterilmeli diye düşünüyorum.
Zira bu işin sessiz sedasız olanı da pek bir yavan oluyor.

İyide gece 3-5te yapiyorlar iste herkesin uyudugu bir saat.
Daha ne yapsinlar istedikleri gibi hayatlarini yasamasinlar mi?
Bana komsular dusuncesiz gelmedi oyle olsa bu saatleri secmezler zaten..
Ayrica sorun komsuda degil binada..
Off deyince bile duyuluyorsa tv seside gelir konusma sesleride gelir her ses gelir yani..
Ayrica o saate kadar uyanik kalan bir cift ya aralarinda sohbet ediyorlardir yada tv izliyorlardir..
Bunlarin seside gelmesi gerekir sonucta ama illede sevisme sesinden rahatsiz oldunuz..

Yalıtım imkanı yoksa oflamaya devam edin.

Dikkatli davranırlar tam olarak üzerlerine alınınca.

Resmen nasil duvarlarsa of demeniz bile duyulmus. Zaten sizin durumdan sikayetci oldugunuzu bile bile hala sesli sesli asna fisna yapiyosa terbiyesiz cibilliyetsizin biri demektir ya neyse. Adami hic gordunuz mu? Nasil birine benziyor?
1) Uysal bir tipse sevisme sesleri degil de, bazen sizden bana ses geliyor, erken kalkiyorum uyuyamiyorum dersiniz. 2) Yoksa da bir erkek akrabaniz varsa abiniz kardesiniz sizin icin uyarsin. Sizi sahipsiz sanmasinlar.
3)Yonetici ile konusun

İyide gece 3-5te yapiyorlar iste herkesin uyudugu bir saat.
Daha ne yapsinlar istedikleri gibi hayatlarini yasamasinlar mi?
Bana komsular dusuncesiz gelmedi oyle olsa bu saatleri secmezler zaten..
Ayrica sorun komsuda degil binada..
Off deyince bile duyuluyorsa tv seside gelir konusma sesleride gelir her ses gelir yani..
Ayrica o saate kadar uyanik kalan bir cift ya aralarinda sohbet ediyorlardir yada tv izliyorlardir..
Bunlarin seside gelmesi gerekir sonucta ama illede sevisme sesinden rahatsiz oldunuz..

Yatak odalarımız yan yana salonlarımız degl ztn sadce sevişmiyolar gülüşüp bağırışıyolar aynı zamanda.Kimsenn özel hayatına bşy dedigim yok ama var gücüyle bi insan cekinmeden bagırmamalı bnce her şeyin bi dozajı var :KK66: bn hayatımı onların sevişmesine göre mi planlicam bunu demek istiyosnz ozman siz :KK59:

Yatak odalarımız yan yana salonlarımız degl ztn sadce sevişmiyolar gülüşüp bağırışıyolar aynı zamanda.Kimsenn özel hayatına bşy dedigim yok ama var gücüyle bi insan cekinmeden bagırmamalı bnce her şeyin bi dozajı var :KK66: bn hayatımı onların sevişmesine göre mi planlicam bunu demek istiyosnz ozman siz :KK59:
Son cumleniz onlar icinde gecerli..
Onlarda size gore mi hayatlarini planlicaklar..

Şimdiki evler çok garip. Benim önceki evimde annemle telefonda konuşma sesimden dahi rahatsız olup duvarları yumruklardı yan komşu. Açıp bir şarkı dinlemek dahi mümkün değildi evde. Duvar diye karton mu döşüyorlar araya anlamadım.. Gidip bizzat kendilerine rahatszlığınızı bildirin. Arkadaşlar çalışıyorum ve sabah 6 da uyanıyorum. Evinizden çok fazla ses geliyor ve uyuyamıyorum deyip uyarın. İnsansa anlarlar. Değilse gece 3 ile 5 arasında polisi ararsınız olur biter :KK45:

Ay cok tatlisin hic gulecegim yoktu bi taraftanda sikici bir durum hahaha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::-)

Ne çektik şu komşuların sevişmesinden yahu. Hemen hemen her hafta ayrı bir konu... Herkes sevişse de sevişgenler olarak bir rahat etsek :KK53:

Son cumleniz onlar icinde gecerli..
Onlarda size gore mi hayatlarini planlicaklar..

Toplu bi yerde yaşanıyosa evet ona göre ayarlicak gerekiyosa.Ben nasıl haftasonu işim gücüm var yapmam gerekiyoken temizlik yapmak için 12-1 saatini bekliyosam onlarda duyarlı olcak.Ses cıkarıyosada var gücüyle cıkarmicak gülüyosada o saatte öle gülmicek bu bi adaptır yani kusura bakma :KK66:

Arkadslar öncelikle yönetimle konuşma kararı aldım.Baktım hala olmuyo artık sesimde geçiyo duvardan sölencem bu nedir böle uyuyamick mıyız fln diye oda olmazsa duvara tıklatcam azcık sesinizi kısın dicem :KK55:

Toplum içinde yaşamak başka müstakil ev olsa amenna istediklerini yapsınlar kime ne ? Ama apartman hayatı öyle değil daha dikkatli olunmalı bazı apartmanlarda yönetim bilgisi dahilinde elektirk süpürgesi bile açamazsın belirli saatler de. Konu sahibi direk söylesin malum duvarlarda ince daha dikkatli olun diye soft takılın diye yada direk yönetim ne olacak bu sesler yalıtım vs mümkünmü apartmana

Toplu bi yerde yaşanıyosa evet ona göre ayarlicak gerekiyosa.Ben nasıl haftasonu işim gücüm var yapmam gerekiyoken temizlik yapmak için 12-1 saatini bekliyosam onlarda duyarlı olcak.Ses cıkarıyosada var gücüyle cıkarmicak gülüyosada o saatte öle gülmicek bu bi adaptır yani kusura bakma :KK66:
Klavyeden cemkirmekle olmuyor o oyle..
Bana ne atar yapiyorsunuz..
Okadar atarliysaniz soyle boyle gerekiyor diyebiliyorsaniz dayanin kapilarina..

453 dairelik bina nasıl oluyor yahu..gokdelen mı..hemde 1+1 kağıttan duvarlı..

Bıldıgın senin olması gereken oturma odasında adamlar sevişiyor..duyman normal

Demek ki evin yalıtımı çok kötü.Bu konuyu şikayet edemezsiniz çünkü problem yapısal birşey..Bugün şikayet etseniz yarın başkası gelecek ve onlarında sesini duyacaksınız..Bu yatak odası olmasa dahi bence başka metodlar düşünün.

Klavyeden cemkirmekle olmuyor o oyle..
Bana ne atar yapiyorsunuz..
Okadar atarliysaniz soyle boyle gerekiyor diyebiliyorsaniz dayanin kapilarina..

Atarlı degilim ama sizin yaklaşımınız yanlış geldi bnde doğal olarak kendimi savunuyorum cünkü görüşümün normal oldugunu düşünüyorum :KK22:

Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorum :KK43: Dün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...

yöneticiye söyle.eğer aile apartmanıysa zaten böyle bir duruma karşı çıkacaklardır.

Bence olayın "aktivite" kısmını geçip, sadece gürültü kısmını dile getirin. Yani "sabaha kadar gürültülerinden uyuyamıyorum" derseniz daha makul olabilir.

Back
X