• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan komşunun sevgilisiyle gece çıkardığı sesler !!!!!!!!

Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorum :KK43: Dün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...
Kulak tıkacı kullanın...insanlar belli ki mutlu gidip yöneticiye sevışıyorlar diye mi şikayet edeceksiniz :)))

Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorum :KK43: Dün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...
Yalıtım o kadar kötüyse evli bir çift taşındığında da ayñı sorun olacak ya da sevişme saatlerini sizi uykunuza göre ayarlayacaklar :)))

Ay çok sinir bozucu ya geçen bana da oldu
Gece wcye kalktım
Bir kadın nasıl inliyor ama sanki... ki öyle yapıyolardı muhtemelen :KK70:
Yarasın abla dedim
Bekar insanım aklıma sokuyorlar :27:

Kulak tıkacı edinmenizi öneririm :KK45:

Yani off sesine kadar duyuluyorsa adamın yürürken terlik sesi bile duyulur.Atıyorum kapıyı sert vursa duyulur.Bana suuuu getir dese duyulur.Çok afedersin gaz çıkarsa sesi duyulur.Hepsini geçtim mikser çalışsa gene duyulur.
Adam ne yapsınnn

Sessiz konuşsa duyulmaz ama normal odada konuşma sesleri duyuluyo ztn bide kadın bagırıyo hani duyulmama ihtimali yok gibi bşy o saatte genel anlamda başka ses olmaz ztn daha iyi cıkar sesler oyüzden.Yöneticiylede konuştum sen sakın muhattap olma ses duydugun zaman tıklat olmazsa güvenliğe haber ver ses duyuyorm rahatsz oluyorm diye dedi.O saatte seni öle rahatsz etmemeleri lazım öle şey olmaz dedi yöneticide :)

Sessiz konuşsa duyulmaz ama normal odada konuşma sesleri duyuluyo ztn bide kadın bagırıyo hani duyulmama ihtimali yok gibi bşy o saatte genel anlamda başka ses olmaz ztn daha iyi cıkar sesler oyüzden.Yöneticiylede konuştum sen sakın muhattap olma ses duydugun zaman tıklat olmazsa güvenliğe haber ver ses duyuyorm rahatsz oluyorm diye dedi.O saatte seni öle rahatsz etmemeleri lazım öle şey olmaz dedi yöneticide :)
Güvenlik ilgilenmez canım gelen ses yada gürültülerle,yönetici ilgilenir onlar yönetici uyarır gerekirse ama güvenlik ilgilenmez.

Bu tarz konularda insan ne düşüneceğini bilemiyor gerçekten.
Ne kadar çok açılmaya başlandı böyle konular.
Öf sesim duyulsun ama sevişme seslerini duymayayım.
Gecenin yarısı çocuk uyutmak için çalıştırılan süpürge sesi tamam (bunu da bu forumda gördüm) ama insanların sevişme sesleri hayır.

Bizimde komşu gece pencereyi açmış gece3 ah'lı oh'lu bağrıyordu, bende balkonda yatıyordum pencereleri de dibimizde, yastığımı kaptığım gibi kaçtım :KK55: sesler beyni tırmalıyor anlıyorum seni:KK53::KK53::KK53:

Sabah o kadar erken kalkan biri o satte baya uykuda olur uykunuzdan uyanacak kadar nasıl duyabildiniz onu geçtim of diye bağırmanızı ve onların da bize mi dedi lafı yan dairedeb nasul duyulur aynı evde yan yana odalarda olsanuz ancak duyulur o sözler kağuttan yapılmış duvarlar.kulak tıkacu alın eczaneden.

Haftaiçi saat 3-5te mi? Vay arkadaş ya, ne azim varmış komşularınızda:KK53:
O değil de şu başlıklar yüzünden paranoyak oldum resmen, evde ses çıkarmaya korkuyorum:KK53: Gerçi benim komşumun sevişme sesi bana geliyor, iade-i ses olur en kötü:KK59:

Ayyyy aynen bzim alt komşuların da maşallahları var yani. Biz yeni evliyiz diye aman sessiz olalım, yatağın başlığını duvara dayamayalım diye ince dşündükçe alt komşularımız genelde gece saat 2 sularında yemin ediyorummm dünyaya kocamaannn bi tınnn çekip akın akınnn haykıra haykıra işlerini görüyolar. Şok oluyorum her seferinde, ama yapacak bişey yok :KK14: Uykusuz kalmama değer, Muhattap olmama değmez, aksi halde hatun çookkk fena -direk yolar beni. Hiç uğraşamam:KK53:

Dikdörtgen şeklinde ev, en baştaki odanın yanı boş asansör var, en sondaki oda da yan daireyle birleşik. Kızkardeşler bazen fısıldaşsalar bile duyuluyor. Tabak çanak sesi aynen o odada. Odayı boş bırakmak zorunda kaldık. Siz de odanızı değiştirseniz? Off üst kata birileri taşınacak tadilat yapıyorlar adım atsalar ses geliyor ne yapacağız biz ya psikolojim bozuldu bak şimdi iyice. :(

bu tarz konularda çok üzülüyorum artık nesillerde pek fazla düşünce kalmamış mahrem denilen bir şey vardır? tamam eşinizle birlikte olabilirsiniz ama sizin çıkardıgınız sesi başkası duyuyorsa başka bir erkek sizin sesinizden bile etkilenbilir o yüzden bence duyulmıcak şekilde sesler çıkarılmalı

yönetici ile konuşmuşsun, sorunu çözemezsen şöyle bi önerim var :
bu kişiler evli mi?
eğer değillerse sesler geldiği zaman ara polisi bence..
evli olmayanların cinsel hayatına karşı değilim ama polis bu durumda belki uyarabilir ;)
bi de kulak tıkacı şart gibi görünüyor..

Sizin ev sıkıntılı demekki insanlar ne yapsın baksaniza sizin offff demeniz bile duyuluyorsa. ..

Back
X