• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan komşunun yatak odası

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Arkadaşlar şuan çok sinirliyim sabahları kursa gidiyorum uyumam gerek ama yan tarafımda komşunun çığlıkları bağırtı sesler duvarlar kağıttan mübarek sanki üçümüz birden sevişiyoruz tövbe estağfurullah şuan uyuyamıyorum sesten dolayı ki açıkçası artık bilerek yapıldığını felan düşünüyorum. 2 3 gündür duymaya başladım ne yapmalıyım? Her gece böyle devam ederse nasıl uyucam ben?

Ya bizim de salonlar ses geciriyo yan taraf ya da biz ne konuşursak duyuluyo ve duyuyoruz. Buna yapacağınız birşey yok. Kişiler tekin değilse hiç bulaşmayın. Anlayışlı kişilerse yaşları kaç bilmiyorum ama bayanla konuşabilirsiniz. Gerçi ne diceksiniz ki. Siz de kulaklık takin.

Tam çığlıklar başladığı anda yüksek sesle ilahi aç ne konsantrasyon kalır ne bir şey :KK53:zır zır ağlayan bir bebek sesi de adamın tadını kaçırmak icin ise yarayabilir :KK53:
Başta gaipten sesler duyuyorum sandım sonra abla volumü yükseltti. Ders notlarımdan sen sorumlusun komşu:KK70:

Başta gaipten sesler duyuyorum sandım sonra abla volumü yükseltti. Ders notlarımdan sen sorumlusun komşu:KK70:
Benim yatak odamın duvariyla aynı duvarı paylaştığım komşu da çok atesliydi buraya ilk taşındığımizda, 4-5 ay oluyor zaten. Bi gece çığlık sesine uyandım annem kabus gördü zannedip içeri koştum baktım kaynağı orası değil ve mevzu zannettigim gibi değil:KK53: odama geri geldim kadın tam gaz devam ediyor ama ne bağırmak sanki kesiyorlar :olamaz: yastığı yüzüme kapatıp uyudum mecbur :işsiz:

Bayadır sesi gelmiyor muhtemelen oda değiştirdiler ya da buraya gelip "kocam uzun zamandır bana dokunmuyor" diye konu açmıştır belki :KK53:

Her gece boylemi :olamaz:dokuz senelik evliyim hic sesli sevismedim nasil cikiyor o sesler noluyirda cikiyor hala bu sorunun cevabini bilmiyorum cevaba gelince madem kagit gibi duvarlar sivri topuklu ayakkabiniz ucuyla sertce vurun birde ustune bir guzel yeterrrr diye bir bagirin birdahki sevismelerinde artik ya bantlarlar birbirilerini yada fantazileri icin mekan bulurlar kendilerine :KK48:

Benim yatak odamın duvariyla aynı duvarı paylaştığım komşu da çok atesliydi buraya ilk taşındığımizda, 4-5 ay oluyor zaten. Bi gece çığlık sesine uyandım annem kabus gördü zannedip içeri koştum baktım kaynağı orası değil ve mevzu zannettigim gibi değil:KK53: odama geri geldim kadın tam gaz devam ediyor ama ne bağırmak sanki kesiyorlar :olamaz: yastığı yüzüme kapatıp uyudum mecbur :işsiz:

Bayadır sesi gelmiyor muhtemelen oda değiştirdiler ya da buraya gelip "kocam uzun zamandır bana dokunmuyor" diye konu açmıştır belki :KK53:
Benimkiler yeni evli s.ctık:kızgın::halay:

Yeni evli çiftleri rahat bırakırdımda ingilizce kursunda hocam sunum istediğinde ve bende yapmadığımda ne dicem acaba yan taraf işi pişiriyodu ondan mı yapamadım dicem:KK70:

Bizim yanlarda kendi evinizin diger odalari var ama alt ve ust katimdakilerin gaz cikarma/horlama sesini bile duyuyorum, yapacak bisey yok, kulaklarinizi tikayin uyumaya calisin. Olmuyorsa diger bir odadaki cekyata falan geçin.

Bekarken yan komşumuzun odası tam benim odama denk geliyordu. Yani bir duvar vardı, gece duymadığım ses yoktu. Bir gün sohbet arasında "abla sizin sesler benim oda icinde resmen"demiştim. Haftasına diger odaya taşındılar. :)) duvarlar ince ise olabilir, duvara tıkla,olmadı uyar.

duvara vurabilirsiniz ya da çok ses geçiriyorsa "ayıp be yeter" falan diye bağırabilirsiniz. ama kapıdan not bırakmak çok çok uygunsuz olur.

Back
X