Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennde yasadım ayni durumu eskı evimdeArkadaşlar şuan çok sinirliyim sabahları kursa gidiyorum uyumam gerek ama yan tarafımda komşunun çığlıkları bağırtı sesler duvarlar kağıttan mübarek sanki üçümüz birden sevişiyoruz tövbe estağfurullah şuan uyuyamıyorum sesten dolayı ki açıkçası artık bilerek yapıldığını felan düşünüyorum. 2 3 gündür duymaya başladım ne yapmalıyım? Her gece böyle devam ederse nasıl uyucam ben?
Hah işte bi önceki yorumumda bunu anlatmak istedim. Böyle çığlık çığlığa yapmacık sesler çıkaran kadınlara zerre güvenim yok hepsi rol kesiyor.Eşim dedi ki kadın kocasını istemiyor aslında çok yüksek ses çıkarıyor ki adam tahrik olsun sevişme hemen bitsin diye dedi ben şok oldum
Adam ne yapıyorda bu kadar çığlık atma ihtiyacı hissediyor acaba ya nasıl yapıyorlar anlam veremiyorum ben asla öyle birşey yapamıyorumHah işte bi önceki yorumumda bunu anlatmak istedim. Böyle çığlık çığlığa yapmacık sesler çıkaran kadınlara zerre güvenim yok hepsi rol kesiyor.