Yan komşunun yatak odası

Canım bence bilerek yapıyor olabilir de doğal da çıkıyor olabilir o sesler değişir kişiye göre. Ama gerçekten rahatsız oluyorsan daha önce de yazmışsınız zaten dalga geçer gibi yüksek sesle kahkaha at. Hatta arkadaşların da gelsin diye düşünmüşsün, güzel düşünmüşsün. Çoğu kadın bu durumda kendisi ile alay edildiğini düşünürse bir toparlanır. Ama direkt uyarırsan inadına yapabilir.

Ayyy ne utanç verici :KK70: komşum yavaş sevişin diye duvara vursa ben ülkeyi terk ederdim herhalde :KK70:

Ama tebrik ettim ne orgazmlar varmış dünyada :KK70: :KK70: Apartman bombos olsun, hatta mahallede insan olmasin, bu kadar aşka gelinmez mümkün değil :| Yani bugün kadınların orgazm olabilme oranlarını göz önünde bulundurursak biz ölmüşüz be :p

Arkadaşlar şuan çok sinirliyim sabahları kursa gidiyorum uyumam gerek ama yan tarafımda komşunun çığlıkları bağırtı sesler duvarlar kağıttan mübarek sanki üçümüz birden sevişiyoruz tövbe estağfurullah şuan uyuyamıyorum sesten dolayı ki açıkçası artık bilerek yapıldığını felan düşünüyorum. 2 3 gündür duymaya başladım ne yapmalıyım? Her gece böyle devam ederse nasıl uyucam ben?
Belki kocası zorla yapıyordur.:KK53:Erkeğin isteğini tetiklemek için bağıran kadınlar var.:KK76:Bana hiç normal gelmedi kadının bu denli bağırması, çok abartı.Yeni evlerde duvarlar ince oluyor.Bizim de üst katımızdaki çift sürekli tartışıyor onların sesi hep bizde.Kadın çok sesli konuşuyor bir de.Ben de çok rahatsız olurdum ama alıştım zamanla.sert bir cisimle tavana vurmuştuk biz uyarı amaçlı mesajı aldılar.Artık daha sessizler.

Kimseye koca ariyor, araniyor, yollu vs demedim. Millet anirir sanane olayini riviera miydi neydi oyle nickli bir kisi yazdi. Görünce de tepkimi yazdim. Bana anirdi arandi millete sunu sunu dedo diyen hic bir kisiye de hakkim helal degil. Kul hakki ile yaşayın. Burada unutulan bi olay var ki mesajlar silinemiyor . Simdi bakilacak benim tek bir mesajim oldugu ve onda da komik bir icerik oldugu gorulecek. Ya sizin bu "sen sorunlusun" iftiralariniz ne olacak ? Banlanin yada banlanmayin pro uye yada yonetici olun fark etmez. Ama adalet bi gun bi yerde mutlaka tecelli eder

Şu kısma yazmak istedim, bu sitede yorumu kötü içerik yapılan ve incelendiğinde gerçekten site kurallarına veyahut yasalara aykırı yazdığı halde banlanmamış tek bir Pro üye yoktur, Pro üyelik uyarı almaktan kurtarmıyor hiçbirini, bunu en iyi banlanan Pro üyeler bilir.

Site kuralları gereği hakaret, küfür, aşağılama, alaycı üslup, tartışma vs vs olduğunda, yorumların hemen altında yer alan "Şikayet Et" butonuna basılıp bildirilirse yöneticiler aktif olduğunda gelip inceler ve gereken neyse ona göre hareket eder ama sizler şikayet et butonuna basmazsanız kim nered ne yazmış takip etmemiz mümkün değil.

Kaldı ki bu konu içinde yeterince şikayet et butonuna basılmamış, çünkü çok özür dilerim ama "anırma" gibi kelimelerin kullanıldığı ya da tartışmaların olduğu yorumlar gelen kötü içerik raporlarından daha fazla, tüm topiği okumak gerekecek bu halde, ki bu da zaman demek, başka konularda yapılan kötü içerikler ve o raporları mecburen bekletmek zorunda kalacağımız göz önünde bulundurulunca, şikayet et butonuna basmanızın önemi bir kez daha öne çıkıyor.

Back
X