Yan komşunun yatak odası

Hala polemik diyorsun ama siz bağıranlar rol yapıyor anırıyor başka erkek arıyor diyince polemik olmuyor dimi :KK14: harbi bu iş sessiz sedasız nasıl oluyor neden oluyor diye bir araştır ömrün böyle gecmesin :KK66:

Oyle birsey dedigim mesaji bi yazar misiniz. 1 mesaj yazdim ben 1 1 . Benim hayatim sizi ilgilendirmez. Arastir da diyemezsiniz. Neyse ya he he

Hala polemik diyorsun ama siz bağıranlar rol yapıyor anırıyor başka erkek arıyor diyince polemik olmuyor dimi :KK14: harbi bu iş sessiz sedasız nasıl oluyor neden oluyor diye bir araştır ömrün böyle gecmesin :KK66:

Anirma olayi benden cikmadi. Bir insana boyle birsey dememe edebine sahibim allaha sukur.

Ya iide hatunlar kim aniriyo dediyse onu etiketleyin ya da kim koca ariyo dediyse onu etiketleyin..ben koca ariyo filan diye bisey gormedim cunku tum postlari okumadimmuhtemelen..sizin gibiler gibi genelleme cok yanlis. Ben okuduklarimdan yola cikarak birsey dedim.. olay bagiranlar bagirmayanlar olayina girdi :) bana gore ikiside normal olabilir herkes ayni degil tarz farki var diyelim :) ama olay kocaniz yapmayi bilmiyor siz zevk almayi bilmiyosunuza kadarda gitti.. cok kotu ya...dedim ya boyle birsey varsa bile bu bir sorundur elbette ve doktora gidilmelidir.

Kimseye koca ariyor, araniyor, yollu vs demedim. Millet anirir sanane olayini riviera miydi neydi oyle nickli bir kisi yazdi. Görünce de tepkimi yazdim. Bana anirdi arandi millete sunu sunu dedo diyen hic bir kisiye de hakkim helal degil. Kul hakki ile yaşayın. Burada unutulan bi olay var ki mesajlar silinemiyor . Simdi bakilacak benim tek bir mesajim oldugu ve onda da komik bir icerik oldugu gorulecek. Ya sizin bu "sen sorunlusun" iftiralariniz ne olacak ? Banlanin yada banlanmayin pro uye yada yonetici olun fark etmez. Ama adalet bi gun bi yerde mutlaka tecelli eder

Bak bu kısmı pek sevdim hayat felsefeniz olur inş. :KK66:

Ayy cok tesekkur ederim de oda sizi ilgilendirmez :) ama ne var biliyor musunuz genelde tartismada goz kirpma isaretini koyanlar karsidan zannedildigi gibi havali durmuyor :D hani bilin istedim

Ayy cok tesekkur ederim de oda sizi ilgilendirmez :) ama ne var biliyor musunuz genelde tartismada goz kirpma isaretini koyanlar karsidan zannedildigi gibi havali durmuyor :KK70: hani bilin istedim
Öyle mi aklımda bulunsun yeni birşey daha öğrendim yeni üye teşekkürler :) yanlız google a havalı yaz ben çıkarım sabah sabah güldürdün beni :70:

Yazmayayim dedimde duramadim. Numara veya degil niye bu kadar zorunuza gitti bu bagirma (anirma)? Yok bagirana guvenmiyormus, yok yalanmis. Sen guvensen ne guvenmesen ne? Sanane zaten.

Olay konu sahibi kadinin bu sesten rahatsiz olmasi, gercekligi, rolu degil. Kac sayfadir bunu konusuyorsunuz.

9 yillik evliyim ses cikaramadim, vay 6 yillik evliyim oyle yapmadim. Belkide eşin yapamiyordur ondan ses cikaramamissindir. Sonrada milletin sesini duyunca mok atiyordur yok araniyor, yok rol yapiyor diye? Olamaz mi?
Arkadas 9 senedir sex yapinca kidemli mi oluyorsunuz? Uzman mi oluyorsunuz?
Evlendiniz, sevişiyorsunuz diye kendinizi bilir kişi hissediyorsunuz anladikta herkes sizin gibi değil. Herkesin özel hayati birebir ayni değil. Bunu da bilin bence.

:KK36:
Size ne acaba duyduğumuz sesleri sizde duydunuz mu acaba ne olduğunu biliyor musunuz acabaaaa . Hayır bilmiyorsunuz öyle değil mi o yüzden bilip bilmeden konuşmayın . Kadının yanında mısınız ki rol yapmıyor diyorsunuz herkes herkesin savunucusu olmuş . Ben fikrimi söyledim sizi ilgilendirmez bu kadar net anladınız mı

Kimseye koca ariyor, araniyor, yollu vs demedim. Millet anirir sanane olayini riviera miydi neydi oyle nickli bir kisi yazdi. Görünce de tepkimi yazdim. Bana anirdi arandi millete sunu sunu dedo diyen hic bir kisiye de hakkim helal degil. Kul hakki ile yaşayın. Burada unutulan bi olay var ki mesajlar silinemiyor . Simdi bakilacak benim tek bir mesajim oldugu ve onda da komik bir icerik oldugu gorulecek. Ya sizin bu "sen sorunlusun" iftiralariniz ne olacak ? Banlanin yada banlanmayin pro uye yada yonetici olun fark etmez. Ama adalet bi gun bi yerde mutlaka tecelli eder
Siz yanlış anladınız, o mesajı tekrar okursanız eğer @RIVAVIRA anırıyor diyenlere kinaye yaparak parantez içinde yazdı.
Kendisi bunun normal bir durum olduğunu, insanların yatak odasına karışılmaması gerektiğini savunuyor.

Tam çığlıklar başladığı anda yüksek sesle ilahi aç ne konsantrasyon kalır ne bir şey :KK53:zır zır ağlayan bir bebek sesi de adamın tadını kaçırmak icin ise yarayabilir :KK53:
Ahahah ay aynen en mantıklı yanıt bu olmuş bi ilahi ındır telefonuna son ses aç duvara daya telefonu bıseyde dıyemezler

Size ne acaba duyduğumuz sesleri sizde duydunuz mu acaba ne olduğunu biliyor musunuz acabaaaa . Hayır bilmiyorsunuz öyle değil mi o yüzden bilip bilmeden konuşmayın . Kadının yanında mısınız ki rol yapmıyor diyorsunuz herkes herkesin savunucusu olmuş . Ben fikrimi söyledim sizi ilgilendirmez bu kadar net anladınız mı
Siz kadının yanındaydınız o zaman?

Siz kadının yanındaydınız o zaman?
Sesi duyuyorum kadının sesi sokağa çıkıyor anlıyor musunuz ? Gerçi anlamanızı beklemiyorum . size birşey söylemedim polemik çıkarmayın . Burası özgür bir yer size özel birşey söylemedim o yüzden istediğimi yazarım kimseye hakarette etmedim farkındaysanız o yüzden alıntı yapıp tartışma çıkarmayın

Sesi duyuyorum kadının sesi sokağa çıkıyor anlıyor musunuz ? Gerçi anlamanızı beklemiyorum . size birşey söylemedim polemik çıkarmayın . Burası özgür bir yer size özel birşey söylemedim o yüzden istediğimi yazarım kimseye hakarette etmedim farkındaysanız o yüzden alıntı yapıp tartışma çıkarmayın
Hangi komşunuz bu? Birlikte olmadıkları için doğal gaz faturası az gelen mi?

İnsanların cinsel hayatı ile çok ilgilisiniz :)
Çığlık çığlığa sevişmesinler bizde duymayalım anladınız mı ayrıca o doğalgaz faturası da espriydi anlayamadıysan o senin eksikliğin

Back
X