yan yağlardan kurtulamıyorum

ayça_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
340
3
116
Gaziantep
arkadaşlar 1.67 boyundayım 58 kiloydum 1 aydır diyet yaparak 55 kiloya düştüm ama bi türlü yan yağlardan kurtulamıyorum.yanlarım için sporda yapıyorum sopayla herket sağa sola eğilme gibi ama gitmiyor bi türlü lütfen bana bir akıl verin.bu yan yağlar yüzünden pantolan giymek istemiyorum alışveriş yapmak istemiyorum kendime bişey almak istemiyorum çok mutsuzum:((((

Canım, 2 elime yarım lt'lik dolu şu şişelerini alıp sağa sola eğilme hareketini bende yapıyorum birkaç gündür.
Hiç mi işe yaramadı sende?
Ben 500 sabah 500 akşam olmak üzere günde 1000 kez yapıyorum.
Sen ne kadar yapmıştın?

Canım, 2 elime yarım lt'lik dolu şu şişelerini alıp sağa sola eğilme hareketini bende yapıyorum birkaç gündür.
Hiç mi işe yaramadı sende?
Ben 500 sabah 500 akşam olmak üzere günde 1000 kez yapıyorum.
Sen ne kadar yapmıştın?

canım ben daha az yapıyorum 200 tane filan acaba ondan m fayda etmedi bana:((

mekik olayı mantıklı da su sıselerın pek ıse yarayacagını sanmıyorum .
su sısesının kola faydası vardır .bel gobek egzersızlerın de daha cok mekık egzersızlerı onemlıdır .
gunde 100 mekık de yenı baslayanlar ıcın zor .ben de baslayacagım ama vır turlu kendıme program hazırlayamadım .
sırf mekık degıl baska egzersızler de yapmak ıstıyorum .
her egzersız ıcın 3x12 dusunuyorum

canım bu vıdeoda ı hareketlerın her bırı ıcın gun de kac kere yapıyordun ?

canım ben kardiyo çalışıp ardından bu videoyu bir kez yapıodum sadece.. ama tabi tekrar sayısı arttırılabilir. ben bi kez yaparak faydasını görmüştüm. sonra aynı şeyi yapmaktan sıkılıp bıraktım ama artık tekrar başlicam =)

bu link daha çok karın kasları için direkt can simidi denen bölge için değil, ama arada yapıyorum ben paylaşayım =) buyrun link
Slim and Six Pack workout - YouTube

bir de Brazilian Tummy Tuck var ama onun videosunu bulamadım malesef.

bende diyet yapıyorum. doktora her gittiğimde bu yan yağlarımı soruyorum o da belli bir kilonun altına inmeden spor yapmamam gerektiğini söyledi. o sopayla yapılan hareketi falan şimdi yaparsan yanların aynen kalır kilo verdikten sonra yapacaksın dedi. bende o yüzden yapmıyorum. zaten kilo verirken biraz gitmeye başladı benim yan taraflarım.

off off of bnm de yanlarım var bende diete başladım ama 1 haftadır bozdum tekrar başlayacağım (not:26 martta başlamıştım zaten ama:14: )

ben yanlarım yüzünden çok utanıyordum gezmeye bile gitmek istemiyordum da Allah tan diete başladımda kendime güvenim geldi.. bence biraz verdikten sonra sıkı bir şekilde egzersiz yapıp düzelince bırak çünkü sporun vücuda alışmaması lazm malum yoksa sonra hiç etki etmez derler ama bu sadece kulaktan doğma

bende diyetime devam etmeye çalışıyorum biraz farketmeye başladı gibi bu arada düşük belde giymemeye çalıyorum buaralar.

inşallah bende devam edeceğim :10::10: buaralar çok hamurişi yedim Allah ım resmen vicdan azabı çekiyorum:30::30:

bende diyet yapıyorum. doktora her gittiğimde bu yan yağlarımı soruyorum o da belli bir kilonun altına inmeden spor yapmamam gerektiğini söyledi. o sopayla yapılan hareketi falan şimdi yaparsan yanların aynen kalır kilo verdikten sonra yapacaksın dedi. bende o yüzden yapmıyorum. zaten kilo verirken biraz gitmeye başladı benim yan taraflarım.

aynı seyleri bana kavitasyona gittiğim nilgi veren kişi söyledi sadece 15 mekik ve yarım saat yürü iyice zayıflayınca baslarsın dedi

hergün spor yapmama rağmen pop pilates videosu beni bitirdi gerçekten etkili yan yağlar için.

o hareketleri yapmak gerçekten zor senin eklediğin videoya başladım.canım sende ne kadar sürede etki etti?ben alında çok çabuk kilo almıyorum ama yan yağlarım çok kötü durumda cips filan çok yiyodum daha önce galiba onlardan oldu:(((

Back
X