- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Bende 2 ay önce göz altlarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım bugün 52. Gün operasyona bağlı ödemler geçince yağlar göz altlarımda kakıp gibi kaldı ne eriyor ne şekil alıyor umarım benim gibi olmaz ama en az bir ay beklemelisinHerkese merhabalar dün saat sabah 8 gibi yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzüm ve göz altlarm inanılmaz sis göz altlarm oldukça mor ne zaman iner düzelir lütfen yaptıran arkadaşlar yardimci olabilrler mi
Normal sonuç için tabiki benim gibi anormal sonuç için değilBende 2 ay önce göz altlarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım bugün 52. Gün operasyona bağlı ödemler geçince yağlar göz altlarımda kakıp gibi kaldı ne eriyor ne şekil alıyor umarım benim gibi olmaz ama en az bir ay beklemelisin
Bu konuyla ilgili ben çok tecrübeliyim benim göbeğimden alınan yağlar göz altlarıma enjekte edildi yağlar genel anestezi ile alındığı için alınırken ağrı hissetmiyorsun ama sonrasında bir hafta eğilip kalkamadım göbeğime dokunamadığı şuan 8 .hafta Ve hala bastırınca ağrı oluyor tabi bu kişiden kişiye de değişebilir benim böyle olduBende çeneme yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum. Anestezi altında mı yapılıyor. Ağrılı zor bir süreçmi. O yağla alınırken çok ağrı olıyor mu
Siz sadece göz altına yağ mı enjeksiyonu yaptırdınız yoksa burun ameliyatı ile mi oldu? Göz altınız neden kalıp gibi oldu ki doktor ile görüşünüz müBu konuyla ilgili ben çok tecrübeliyim benim göbeğimden alınan yağlar göz altlarıma enjekte edildi yağlar genel anestezi ile alındığı için alınırken ağrı hissetmiyorsun ama sonrasında bir hafta eğilip kalkamadım göbeğime dokunamadığı şuan 8 .hafta Ve hala bastırınca ağrı oluyor tabi bu kişiden kişiye de değişebilir benim böyle oldu
göz altı torbalarımı aldırdım o sırada yapıldıSiz sadece göz altına yağ mı enjeksiyonu yaptırdınız yoksa burun ameliyatı ile mi oldu? Göz altınız neden kalıp gibi oldu ki doktor ile görüşünüz mü
Peki o topaklanmalar kalıplaşmalar düzeldimigöz altı torbalarımı aldırdım o sırada yapıldı
HayırPeki o topaklanmalar kalıplaşmalar düzeldimi
Şimdi nasıl? Memnun musun? Beni bilgilendirir misinHerkese merhabalar dün saat sabah 8 gibi yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzüm ve göz altlarm inanılmaz sis göz altlarm oldukça mor ne zaman iner düzelir lütfen yaptıran arkadaşlar yardimci olabilrler mi
Nasıldı lütfen yardımcı olunBn de ilk bikac gun cok korktugum nerdeyse pismanlik duyma raddesine geldiiim icin sizi cok iyi anliorum :) ama hepsi gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?