- 1 Ocak 2017
- 3
- 0
- 1
- 41
Kizlar iyi aksamlar.Yillardir takip ediyordum ama simdi benim de bi derdim var tecrubeli arkadaslarim ilgilenirse cok sevinirim.5 yildir pek cok estetik yaptiriyorum burun meme dolgu botoks pek cok cilt estetigi vs.Yuzum biraz zayif yasim 33 cok olmamak suretiyle yuzume volum kazandirmak icin yanak dolgusu yaptirmak istedim ancak sapsallik ettim ve yillardir butun islemlerimi yapan ben ve ne istedigimi cok iyi bilen doktoruma yaptiracagima hic tanimadigim bi doktora yaptirdim.Doktora genel bi volum istedigimi eger gozum buna alosirsa ve hosuma giderse artirabilecegimi soledim tamam dedi.Doktor sadece elmacik kemigime dolgu yapti actigi butun tupu enjekte etmedi tabi ben istemedim diye.O an hafif bi doluluk oldu o bolgede ama ertesi gun bildiginiz sisti ve yuzum ucgen oldu delirdim tabi uzuntuden.Sali gunu enjeksiyon yapilali tam bi hafta olmus olacak.Sislik biraz indi ancak sag elmacik kemigi uzerinde bi tik daha doluluk var.Anneme solememistim o da hicbisey anlamadi tabi ben yuzumu santim santim bildigim icin taktim fena halde.Cok bi enjeksiyon olmadi ancak ben bu halime alisamadim begenmedim de.Belki de doktor hatali yapmadi benim yuzume bu islem yakismamis da olabilir.Sonucta her elmacik kemigi olan guzel olmuyo diye dusunuyorum.Doktora 3.gun kontrole gittim bence bi sorun yok ama biraz bekleyelim eger memnun kalmazsaniz hyalurodinas la eritiriz bi yan etkisi de yok dedi ki bu eritme islemini hemen yapalim diye gitmistim ben ama o bekleyelim dedi tamam dedim.Kizlar size sorum su bu dolgu ne kadar surede erir.Dolgum juvaderm vucudum dudak dolgum ve botoksum dahil pek cok islemi cabuk tuketiyor.Ilk dudak dolgum sadece 1 ay dayanmisti.Botoksum 4.ay yenileme istiyor saclarim boya tutmuyor kasimda da kontur 6.ay yenilenme istiyor.Bu elmacik kemigi dolgusu da bole olur insallah yoksa eritme yapalim dicem cunku alisamiorum yuzume.Kizlar size tavsiyem yuzunuze yapilacakozellikle dolgu islemi icin soluorum her islemi defalarca dusununyuz bu baska seye benzemio.Tek tesellim kalici dolgu degil.