• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yanaktaki sivilceler sonrasında oluşan morluk ve kızarıklıklar için ne yapabilirim?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
sıvılcelerden sonrakı ızlere de ıyı gelır mı bu nokta nokta ızler kalıyor ben de de

Canım bende onlarla uğrasıyorum . hafifleşti .. yanında bir sabun aldım oriflame den ESSANTIALS tı heralde pembe kutuda kremi de var da ben sabahları kalkar kalkmaz daha kolay olsun diye sabun aldım . lekelerin rengini açıyor fiyatı 4-5 olsa gerek dene bence :)

Canım bende onlarla uğrasıyorum . hafifleşti .. yanında bir sabun aldım oriflame den ESSANTIALS tı heralde pembe kutuda kremi de var da ben sabahları kalkar kalkmaz daha kolay olsun diye sabun aldım . lekelerin rengini açıyor fiyatı 4-5 olsa gerek dene bence :)

canım maske işe yaradı mı? bi de sabunu sorcaktım memnun kaldın mı?

Çok teşekkürler paylaşım için ben de limonu deneyeceğim cildime. Yağlı bir cildim olduğu için yaş falan dinlemiyor benimkiler:)

Back
X