Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanan saç!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Arkadaslar üst üste bir kaç konu oldu ama sormak istediğim bir şey var yine. .
Yıkayınca lastik gibi esneyen bir sacim var. .Ama bn artık kıyıp kestiremiyorum. Kestirsem de yine aynı esneyenecek.

Beklemek mi gerekiyor..zamanla geçer mi. ..

10 gün oldu boyatalı hala dip boyam gelmedi. ..

Lütfen yardım edin:(

Valla ben saçımı sarıya boyattığımda aynı sorunu yaşıyordum çok sinir bozucu. İnce telli saçlar işlem görünce hemen lastiğe dönüyor kestirmekten başka çaren Yok ben öyle yaptım şuan boyasız yumuşacık saçlarım var elbet uzar

Kestirince tekrar uzayacak. Kök sizde.
Boya ciddi zararlı bir şey. Ben boyatma yapmadım hiç ama yanan saçın çaresi olacağını sanmıyorum

Bende dipten platin yaptim. Cok esnedi kopmalar oldu.baya uzundu saclarim. Sonra kulak hizasi kestirdim. 2 ay oldu. Halen toparlanmadi dipten oldugu icin. Ustune bide kendi rengine boyadim tekrar. Bi daha tovbee

Saçının boyu ne kadar canım ?
Yanan sactan kurtulmanın tek yolu var kestirmek.
Mecbur katlanacaksin kisaligina.
Çok uzunsa omuz hizasında kesti canım.
Yok zaten çok kisaysa da bakım yağı kullanacaksın

Kestirme hiç uzamiyor. Hemen bakıma başla benim sacimi elidor kreatin serisi kurtardı ince uzun biseydi watsonsta ama kalkmış. Şimdi yine orda hani renkli plastik ambalajlar var ya vücut kremi gibi onlardan alın inanin ise yarıyor bir iki kullanımda. Şuan indirim vardır 23 nisan için hemen gidin alın sampuan ve maddesini. Mumkunse kreminide. Ben haftada 1 saç boyayan, kizil yesil sari her renge haftalik giren,kendi kendine açıp kapatan 1 kg evinde saç açıcı mavi tozu olan mutsuz bir ergendim öyle düzelttim.
Edit:gratiste de var indirimde 10 15 arası normalde tanesi 17 falan sanirim

Son düzenleme:
Benim de yıpranmıştı ve ıslakken çekince uçlardan kopuyordu. :olamaz:
Bir kere boyamayı aklından çıkar, değişiklikleri bir süre ertele.
Ben ilk olarak keratin bakımı yaptırmıştım kuaförde, seans seans yaptı kuaförüm 4 seans falan bitti şimdiye kadar. 1-2 haftadan bir daha yaptıracağım.
Bunun haricinde, bu süreçte fön ve maşadan uzak dur. Uzaması için ilk evvela beslenmene dikkat et. Uzama vaat eden bir ürün kullanmadım ama, kullananlar var, araştır bütçene uygun bir şey bulursan kullan.
Kremsiz asla tarama, ben ıslakken sıvı saç kremi sıkıp öyle nazikçe tararım. Yıkama esnasında da krem uygularım.
Bunların haricinde de haftada bir bazen 2 haftada bir uçlara dax sürerim, başka yağlardan falan sürerim yumuşasın nemlensin diye.
Kabaca böylelikle kurtardım, dip boyası yaptırıyorum şimdilerde, uçları yine boyamıyorum. Kestirmeye de gelirsek, çok kısa kestirme ayda bir azar azar kestir. Uzadıkça kestirmiş olursun fazla oynama olmaz.

Çok üzülüyorum. .çok saglikliydi saclarim. .

Eklentiler

• 20170309_133643.webp
    20170309_133643.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 277
Bende yaşadım bu durumu geçmiş olsun Canım,

Yumurta badem yağı zeytin yağı vitamin e ve vitamin b tüplerini karıştırıp sacına bir güzel sür. Süreçle sacını 5 saat dursun. Yüzde 50 oranında saç tellerin düzelir bir hafta sonra tekrarla 3. Hafta düzeldiğini fark edeceksin :dua:

Bende yaşadım bu durumu geçmiş olsun Canım,

Yumurta badem yağı zeytin yağı vitamin e ve vitamin b tüplerini karıştırıp sacına bir güzel sür. Süreçle sacını 5 saat dursun. Yüzde 50 oranında saç tellerin düzelir bir hafta sonra tekrarla 3. Hafta düzeldiğini fark edeceksin :dua:
Bn de yapıyorum onu canm..7 çeşit yağ ve vitaminler. .Ayrıca organik sampuan ve zeytinyağlı sabun. .tarama da zorlanıyorum. .Bu sefer iyice kurumasını bekleyip öyle tarayacagim. .

2 seneyi gözden çıkardım. .istediğim uzunlukta olması icin ve sağlıklı görünmesi için. .

Çok tşk ederim sana da canm..ve diğer arkadaslara da..

Herkese merhaba ben 1 ay önce düz boya diye gittiğim kuaforden açılmış ve sarı olmuş bir saçla çıktım çünkü benim saçlarım 12 yıldır kırmızı idi ve kuaför akitmam an gitmez merak etme zarar vermez çok kaliteli bir açıcı dedi bende saf saf inandım birazda moralim bozuk tu ondan belki.neyse uzatmayayim sacim lastik gibi sunuyor ve kopuyor birde aşırı sert olunca iyice moralim bozuldu inat ettim kestiricem diye ama sonuç birde zamanla koparak elime geldi ve sacim 20 cm ise dire kalan 5 cm oldu. Yaklaşık 15 cm den kopuyorsub. Yaşadığım şehrin en iyi kuaförü ödülleri olan kişi aile dostumuz ilk bakışta bu saç yanmis dedi yapacağın tek şey kesmek bakim yağları serum lar hepsi hikaye sadece silikon paraben ve sülfat olmayan bir sampuana haftada iki kere yıka ve sabret dedi. Bu arada arkadaşlar keratin bakımı da yaptırdım etkisi sadece bir kaç gün ha birde saçımın iğrenç kokusu tabi. Şu an baya kısa saçlarım ama yaz sezonu bitince daha da kısa kestiricem şimdilik hızlı uzaması için kullandığım tek bir ürün var başka da hiç birşey yapmıyorum. Arkadaşlar saçı yaptırdım paranın iki katını bakıma verdim inanin hiçbir işe yaramadı kestirip kurtulmak en dogrusu

Bende aynı dertten muzdaribim.kocam uzun saçı seviyor kısaltmak istemiyorum ve bu durumdan dan memnun olduğu söylenemez ne zaman elini saçıma atsa saçlarım elinde kalıyor. lütfen bi çözüm

Back
X