Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanan saçlarım için yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sanke

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
11
4
18
saçlarımı 5 ay önce falan boyadım sonra boya aktı tabi bir ay içinde bende bi daha boyamaya üşendim ve kına yaktım kuaförde hiç boyatmama rağmen saçlarım yandı sanırım fazla beklettim şu an saçlarım berbat denemediğim şey kalmadı turplu su, badem yağı bepanthen karşımı zeytinyağı herşey denedim ama bi hafta sonra yine aynı özellikle uçları kıtır kıtır çok moralim bozuk bu durumdan kurtulan varsa bana yardım etsin saçlarımı kestirmekten istemiyorum zaten baya kısa ve kötü görünüyor....

istediğin kadar beklet kına saçı yakmaz ama sertleştiriyor.onun için de sık sık zeytinyağıyla bakım yap saçına her banyodan sonra kremle saçlarını.ben gliss in siyah paketli kremini kullanıyorum çok güzel yumuşatıyor.saçına sürekli bakım yaparsan kısa sürede geçer sertliği

Son düzenleme:
teşekkür ederim.. acaba neden böyle oldu saçlarım ya sağlıklı beslenmemek etkilermi ?

yok böyle boyamalarla ilgili problemlerde beslenmenin pek etkisi yok çok iyi beslensen de boya saçı yıpratıyor.boyasız saçına kına yapsan belki bu kadar sertleşmezdi ama boya da saçı sertleştirip yıprattığı için böyle olmuştur.bunun tek çaresi de saçı nemlendirmek kremlerle yağlarla falan.ben zamanında boyadan yanan saçlarıma hint kınası yapmıştım keçe gibi olmuştu saçlarım elim girmiyordu arasına sonra 3-4 kere falan üst üste 2-3 gün arayla zeytinyağı sürdüm saçıma beklettim biraz toparlamıştı.

Son düzenleme:
peki deniycem artık aktardan blue ocean saç bakım yağı aldım bi kuaför arkdaşım önerdi birde şu gliss saç maskesini alırım :/ yaza kadar toparlıcam artık ama eski saçlarımı çok özledim nasıl gür ve belime kadar uzamıştı ah ahh bi daha kına mı tövbe düzgünce boyarım daha iyi ...çok teşkkrler

Kızlaaar bende bugün kuaföre gittim yüksek ısıdan yanmıs saclarım hiç pres yapmam evde sadece fön. Kestirmek istemiyorum. Ama okuyunca o kadar moralim bozuldu ki ağlıcam. Yayılır filan diyolar gerçekten öyle mi? Biraz daha cevap bulamazsam gerçekten ağlıcam

Sadece fön yaptıyan hiç merak etme kırıklar falan dağılmaz yada yanık çokta tehlikeli bisey değil kuaförlerin uydurması bunlar ısıdan uzak durmaya calıs kırık kuru saçlar için glissin siyah olanını kullan kullanıyorum çok güzel hemen düzelirler bide benim gibi düz olmadan olmaz diyenlerdensen ısıya karsı korumak için fönden önce korumak için üründen kullanmalısın üzülme sakın :)

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

Eczane ürününden kastın nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynisi benim basimada geldi. En onemli sey SACLARININ YANIK OLDUGU YERDEN KESTIR. biliyorum soylemesi kolay denemesi zor ama ben en basta yapsaydim su an daha uzun saclarim olacakti ama kiyamadim kestirmeye. KESTIR ve bakimina basla.
Bakim olarakda
Argan yagi onerebilirim ama pahali oldugu icin okadarini sacimi kullanmaya icim el vermedi benim.
Badem ve hint yagini onerebilirim
Ben suan Hindistan cevizi yagi kullaniyorum cokkkk faydasi var kesinlikle NUMBER ONE. bunun icin konu actim okuyabilirsin.
bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…