Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yandı saçlarım acil yardım kızlar :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
gördüm canım resim açıldı evet baya bi yanmış ya çok üzüldüm ama yüzün çok tatlı görnüo kısada olsa saçların yakışır sana :)

kısa çok güzel modeller var yüzün güzel gider sana yakışır kısa bi zamandada daha saçlıklı uzar sıkma cnını :)

hahaha dilaracım gerçekten çok tatlısın ya güzel bi model yaptır eminim yakışcana o sana takılıodur üzme kendini:)

canım saç yanınca kadayıf gibi olur bendende sana tavsiye aktarlarda defne garı diye saç maskesi al o çok ii geliyor ama başka markanınkini alıp deneme sadece DEFNEGARI geçmiş olsun:teselli:

bir süre saçlarınızı köpük yada jöle ile şekillendirerek hacim kazandırarak kullanabilrsiniz.Ayrıca geçmiş olsun.

benimde yanmıştı eskihaline gelmesi 2 sene sürdü, sonra çok güzel oldu, eski haline geldi ama ben ne yaptum gidip yine boyattım, şimdi boyanın etkileri ile yine yıprandı, bu ne be ühüüüüüüüüüüüüüüü

her tarafı kısa arkasından ziyade...of off gitti güzelim saçlarım...hala kırık uçları kökten kesmesi gerekiyomuş dedim öldürdün beni daha kesme yaa...iki ayda bir geleceksin uzatmak istiyosan dedi.

canım tınerci gibi olmuşşun:) şaka şaka. bende geçen sene kısacık kestırmıştım seninkinden çok daha kısa. ve tınercı dıyordu arkadaşlarım:) iyi sana dememişler. ve ben hep yanmış saç nasıl olur merak ederdım ve gördum.
saç modelleri kısmına ben 5 6 tane kısa saç modeli koydum. onlar gibi kestirmeni tavsıye edıyorum. çünkü ınan çok ara bır model olmuş. hem tum saçındakı yanıklar kendine gelir.

selam kızlar üzülmeyin kısa sac çok güzeldir bence serap ezgünün saclarını cok severim ben mesala

dilara çok tatlısın yaa,inan sacında mısır püskülü olsa sana yakısır:) içtenliğine bayıldımm arkadaşın koydugu kısa sarı saç (s.stone)olan harika bir model.. en kısa zaman sa saçlarınla barışman dileği ile.. sevgiler...:)

çok üzme kendini bence kökü sende uzar şimdi ilk şoktasın tabi..kısa saç denemişolursun yüzünün güzelliği öne çıkmış kısa saçla güzel hatunsun üzülme...

canım üsülme kötü olmamış zaten kısa saç daha çabuk uzar sıkma sen cnını hep elin alışsın jöleyle süper şekil verirsin yakıştırdim :)

yanlız biraz allık sürer ruj renginizi 1 veya 2 ton koyulaştırırsanız dahada güzel olursunuz.Bir arkadaşın dediği gibi serap ezgi nin saçları gibi kullanırsanız çok çok iyi olur.Hem bu kadar üzülmeye değmez saçın kökü sizde ve elbette uzayacaktır.a.s.

merhaba ben biraz geç görgüm başlığı baktım aynı dertten muzdalip başkalarıda var yaziim dedim. ben bu yıl saçlarımı 20 günde bir falan boyadım. kışın kızıldı saçlarım nasıl bi deli cesaretiyse civciv sarısı olsun istedim gittim evde çikolata kahveye boyadım ama kızıl nalet bi üstüne ne yapsan yap kapamıyo. evde boya açıcı aldım onu sürdüm gene üstüne kumral aldım boyadı baktım uclar hala kızıl kuaföre gittim açtırdım haliyle yandı hemde epey bi yandı.. saçlarım omuzlarımun aşagısındaydı uzattığım için kestirmek istemedim. dove un terapi serisini aldım. şampuan ve saç kremide ii ama maskesi bi harika bir aydır haftada iki kes yapıyorum başta her banyoda yaptım şimdi epey düzeldiler. maske bitene kadar kullansam eski halinden iyi olur herhalde. maskeyi tavsiye ederim ama biraz sabırlı olmanız lazım evet yanıyo o düzelene kadar ben saçlarım hep toplu gezdim.. ama şimdi düzleştiriciyle iki günde bir düzleştiriyorum gayet sağlıklı görünüyo . biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

dilara çok yakışmış ama canım saçların, bence kazara ama çok cesaret isteyen bi modelde bulmuşsun kendini,kolay kolay kimseye yakışmaz, ben cesaret edemem hiçç.. yüz ifadene de bittim... =D

"delibebek" sen hangi bakımları yaptın saçlarım uzadı filan demiişsn de merak ettim ben de.

bu arada dilaracım üzülme bence cok da kötü olmamıs hem kısa sac daha cabuk uzar uzun saca göre.2-3 günde 1 sac diplerine masaj yap badem yagıyla:1rolleyes:

Dilaracım yeni gördüm başlığı,benimde yanmıştı saçlarım,belimdeydi,koptular,tinerci gibi kestirdim,ama kestirdikten sonra kerastase çimento serisini aldım,şampuan ve bakım kremi,inan saçlarımı onlar toparladı.Tavsiye ederim.Geçmiş olsun tekrar

geçmiş olsun cnm bende bir hafta önce siyah boyalı saçımı açtırdım karamel yaptım benimde uçlar yandı kesildi ama hala uçlarda yanıklar vardı ben elsevin şampuan ve saç kremini kullanıyorum ayrıca 1 2 ay önce avondan bir maske almıştım yıpranmış saçlar için 3 günden beri onu kullanıyorum saçlarım düzelmeye başladı tavsiye ederim ayrıca her hafta zeytinyağıyla bakım yap çabuk uzar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…