Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yandı saçlarım acil yardım kızlar :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Aynı şey benimde başıma gelmişti,çok kötü birşey bende siyahtan karamele açtırayım dedim ama benimde yandı ve bende kısa kestirmek zorunda kalmıştım,şekil verebilmek için şekillendirici sürebilirsin,ayrıca bakım maskesi şart...

canım benımde saclarım yandıı sen neler kulalndınn banada yardımcıı olurmusunn yaa lutfenn

delı bebek senn neler kulalndın saıcnn ııcn bende sacımı sarı yaptırdım kuafıorde ve yandılarr cvp yazarsan sevınırım

Canım benim burada bir dermatolog var pert olanlara sürekli organicum saç kremi yazıyor mor şişe eczanelerin hepsinde yok

zeytinyağı ve kekik yağını karıştırıp saçlarına sür. Yarım saat beklet, yıka.Bu işlemi haftada 1 yap..Saçların çabuk uzar..Ondan sonra da kestirirsin..
Canım kusuruma bakmayın ama saç uzaması ve saç bakımı ile ilgili bazı yanlış bilgiler cok konşuluyor, saçlarda can yoktur. Tırnaklar gibi. Ya da kuru odun ve ahşap gibi.. yani yapılan bakım sadece saçın üstünde kalır köklere fayda vermez. Saçlarda Hızlı uzama veya güçlenme sağlamaz.Ama kuru, sert ve mat saçları toparlar, onda da kalıcı olmaz sürekli bakım ister. kalıcı bakım sadece keratin bakım ile olur. Keratinler saçta tutunan tek maddedir. Dolayısıyla kırık ve çabuk kopan saçları kurtarabilirler, saçlarda kolay taranma sağlarlar, parlaklık ve direnç kazanırlar. Hem keratinbotox sistemi var hem de doğal, bence bu tür şeyler daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…