Yandım ben!

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
133
34
Kızlar ben 2014 çıkışlıyım üniden ve çoğu insan gibi geri ödemeli burs almıştım. Bugün sabah gözümü postacının elime tutuşturduğu kâğıt ile açtım ve bütün uykum açıldı. Ödeme emri geldi Zarfı actigim anda dedim yandın sen bari şunu hapis cezasına çevirelim de devlette rahatlasın ben de rahatlayım
Şuan çalışmıyorum ama ara ara çalışıp sigortalı göründüğüm dönemler var. 7 gün içerisinde borcunuzu ödeyin ya da mal bildiriminde bulunun o da yoksa bildirin diyor. Ne yapicam ben şimdi. Sabahtan beri napicam diye düşünmekten kafayı yicem. Bu durumla karşılaşan benim gibi hala hiç ödemeyenler var mı??
Acilen bilgilendirilmeye ihtiyacım var. Internetten araştırmak istedim ancak istediğim şekilde cevaplar bulamadım.
Lütfen yardımcı olun hanımlar

Bence yapilacak birsey yok. Calismis olmasan bile . 2 sene sonra odeme baslamasi gerekiyor zaten

banada çok ödeme emri geldi hala ödemiş değilim herhangi birşey yok şimdilik... çalışmıyorsunuz işe başladığınızda yapılandırma yaparsınız... korkmayı birşey olmaz. en fazla hesabınız varsa bloke konulur... benim 9 yıldır beklemede

9 yilmi .....
Acayip sasirdim. Peki faiz islemiyor mu ?

Odeyebiliyorsan taksitlendirip ode benim odemeyen arkadaslarim var 10 yildir geliyor yazi faizlendi diye sonra af cikiyor eski miktarina donuyor

Içime su serptiniz şu an da. Peki Ödeme emri geldiğinde herhangi birşey yaptınız mı? Ne bileyim vergi dairesine gitmek gibi, dilekçe yazıp erteletmek gibi?

Esim de ben de gec odedik seneler sonra yani.Suan varmi bilmiyorum,af cikmisti faizleri silinmisti.Ise basladiginizda odeseniz bir sorun olmaz diye biliyorum,yine de arayip sorun

O kisinin ustune hem ev hem araba var birsey olmadi

Esim de ben de gec odedik seneler sonra yani.Suan varmi bilmiyorum,af cikmisti faizleri silinmisti.Ise basladiginizda odeseniz bir sorun olmaz diye biliyorum,yine de arayip sorun
Vergi dairesini mi aramalıyım?

esimede geliyor surekli esim kamu calisani arada bi faizi falan siliniyor bizde odeyemedik hala bisey olmadi maasa haciz falanda yok yani ama devlet alacagini unutmaz o ayri konu eninde sonunda odeyecegiz

esimede geliyor surekli esim kamu calisani arada bi faizi falan siliniyor bizde odeyemedik hala bisey olmadi maasa haciz falanda yok yani ama devlet alacagini unutmaz o ayri konu eninde sonunda odeyecegiz
Eşiniz ne zamandır ödemiyor peki?

rica ederim :) arabaya haciz koyabilirler bu arada sizin üzerineyse bence taksitlendirip ödeme çalışın.

rica ederim :) arabaya haciz koyabilirler bu arada sizin üzerineyse bence taksitlendirip ödeme çalışın.
Ödeyemem ki ne zaman odeyebilecegim de meçhul. Babam beni öldürür sanırım. Arabayı başkasının üstüne gecirsek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…