Cok hatirlayamadim 2014teki konuma baktim.Bence ara onlar ilgilenmiyorsa da yonlendirirlerVergi dairesini mi aramalıyım?
biz 4 senelik evliyiz benim bildigim 4 senesi onceside vardir kesin esim 33 yasinda hesapla iste :))Eşiniz ne zamandır ödemiyor peki?
ben yıllarca ödeyemedim yapilandırma yapıldı bir taksit ödedim gerisini yine ödeyemedim böyle böyle 8 yıl falan gecti üstünden borç oldu 16 bin.2013 de elime para geçti vergi dairesine gittim 7700 lira verdim borç bitti valla hicbir sey anlamadım hazır beni bulmuşken alalım şu parayı falan deyip indirim mi yaptılar af zamanına falan mı denk geldi hiç hatırlamıyorum korkmayın hicbir sey olmuyoKızlar ben 2014 çıkışlıyım üniden ve çoğu insan gibi geri ödemeli burs almıştım. Bugün sabah gözümü postacının elime tutuşturduğu kâğıt ile açtım ve bütün uykum açıldı. Ödeme emri geldiZarfı actigim anda dedim yandın sen bari şunu hapis cezasına çevirelim de devlette rahatlasın ben de rahatlayım
Şuan çalışmıyorum ama ara ara çalışıp sigortalı göründüğüm dönemler var. 7 gün içerisinde borcunuzu ödeyin ya da mal bildiriminde bulunun o da yoksa bildirin diyor. Ne yapicam ben şimdi. Sabahtan beri napicam diye düşünmekten kafayı yicem. Bu durumla karşılaşan benim gibi hala hiç ödemeyenler var mı??
Acilen bilgilendirilmeye ihtiyacım var. Internetten araştırmak istedim ancak istediğim şekilde cevaplar bulamadım.
Lütfen yardımcı olun hanımlar
Burdaki tek işiniz insanlara ukalalık taslamak mı? Yaptığınız hangi yoruma baksam karşınızdakini ya azarlar tarzda oluyor ya da saçma sapan laf sokma üzerine.Calisip odemeye ne dersiniz?
Odemicegimi söylemedim ki şuan da ödeyemem ve bunun için de ne yapılabilir nasıl bir yol izlemem gerekli o yüzden yazdım. Yoksa rahat olduğum söylenemez buna emin olabilirsinizBir insan borcunu ödemeden nasıl rahat yaşar o parayı borç olarak almışsın ödeme lisin
Tabi ki de var ailemden habersiz böyle bir şeye kalkışmazdımAldığım burstan babanın haberi yok sanırım?
Anladım teşekkür ederim :)biz 4 senelik evliyiz benim bildigim 4 senesi onceside vardir kesin esim 33 yasinda hesapla iste :))
Babam öldürür falan demişsin de ondan.Tabi ki de var ailemden habersiz böyle bir şeye kalkışmazdım
Yok yardımcı olmaz zaten ben de böyle bi talepte bulunmamBabam öldürür falan demişsin de ondan.
Yardım edemez mi bahsetsen?
Allah yardımcınız olsun umarım sıkıntısız bi şekilde halledersiniz siz de. Benim de sıkıntım başıma daha büyük bela getirir mi bu durum o yanıVallahi bu kyk borclari konusunda resmen kafalarina göre davraniyorlar. Ne yaptiklari belli degil. Esim 2015 çıkışlı. Hesaplarina bloke kondu. Siz sanslisiniz en azindan uyari gelmis. Bize iki yil ne uyari geldi ne bir sey. Bir sabah dedigin gibi eve zarf getirdi postaci hesaplariniza bloke konmustur diye. Hala ödemedik gerci. Nasil odeyelim. Devlet gormuyor mu bu cocuk aylardir issiz gucsuz? Memur olup atansa neyse istemekle hakli derim. Ya da duzenli maas aldigi bir isi olsa da devlet istiyor parasini derim. Mezun olali iki yil olmus, bu iki yilin bir yili zaten askerlikte gecmis geldi gitti vs.. ile. Ne yaptiklari belli degil. Durumun varsa ode. Odeyecek durumun yoksa hic ses etme. Arama sorma hicbir yeri. Sen uatune düştükçe bunlar daha cok geliyor ustune. Esim mezun olunca odeyebilecek gibi gidip yapilandirma yapmis. Kirk kere denistim uyuyan devi uyandirma birak oldugu gibi kalsin diye. Simdi basimiza bela. odemiyoruz da . Yakinda eve haciz gelir heralde.
Tavrınız yorumlara cevabınız o yöndeOdemicegimi söylemedim ki şuan da ödeyemem ve bunun için de ne yapılabilir nasıl bir yol izlemem gerekli o yüzden yazdım. Yoksa rahat olduğum söylenemez buna emin olabilirsiniz
Yorumlarda da sadece şuan odeyemicegimi belirttim ya da teşekkür ettim. Aksini ima edicek bise belirtmemişim diğer yorumlarda da :)Tavrınız yorumlara cevabınız o yönde
Devlet alacağını bırakmaz
Bakıyorum hemen çok teşekkürlere devlette toplam borc gecikme zammı falan hepsi yazıyor.genel olarak ordan bakabilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?