Yandım ben!

Aldığım burstan babanın haberi yok sanırım?

ben yıllarca ödeyemedim yapilandırma yapıldı bir taksit ödedim gerisini yine ödeyemedim böyle böyle 8 yıl falan gecti üstünden borç oldu 16 bin.2013 de elime para geçti vergi dairesine gittim 7700 lira verdim borç bitti valla hicbir sey anlamadım hazır beni bulmuşken alalım şu parayı falan deyip indirim mi yaptılar af zamanına falan mı denk geldi hiç hatırlamıyorum korkmayın hicbir sey olmuyo

Calisip odemeye ne dersiniz?
Burdaki tek işiniz insanlara ukalalık taslamak mı? Yaptığınız hangi yoruma baksam karşınızdakini ya azarlar tarzda oluyor ya da saçma sapan laf sokma üzerine.
Sadece bilgi istedim yaptığınız yorum dışında daha dahiyane bir fikriniz yoksa lütfen daha fazla yazma zahmetine girmeyin.

Bir insan borcunu ödemeden nasıl rahat yaşar o parayı borç olarak almışsın ödeme lisin
Odemicegimi söylemedim ki şuan da ödeyemem ve bunun için de ne yapılabilir nasıl bir yol izlemem gerekli o yüzden yazdım. Yoksa rahat olduğum söylenemez buna emin olabilirsiniz

Esimde 6 yil sonra odedi tabi faiz ile .. yapilandirma ile taksitte böldü ama ne kadar kullandi ne kadar odedi sormadim

Vallahi bu kyk borclari konusunda resmen kafalarina göre davraniyorlar. Ne yaptiklari belli degil. Esim 2015 çıkışlı. Hesaplarina bloke kondu. Siz sanslisiniz en azindan uyari gelmis. Bize iki yil ne uyari geldi ne bir sey. Bir sabah dedigin gibi eve zarf getirdi postaci hesaplariniza bloke konmustur diye. Hala ödemedik gerci. Nasil odeyelim. Devlet gormuyor mu bu cocuk aylardir issiz gucsuz? Memur olup atansa neyse istemekle hakli derim. Ya da duzenli maas aldigi bir isi olsa da devlet istiyor parasini derim. Mezun olali iki yil olmus, bu iki yilin bir yili zaten askerlikte gecmis geldi gitti vs.. ile. Ne yaptiklari belli degil. Durumun varsa ode. Odeyecek durumun yoksa hic ses etme. Arama sorma hicbir yeri. Sen uatune düştükçe bunlar daha cok geliyor ustune. Esim mezun olunca odeyebilecek gibi gidip yapilandirma yapmis. Kirk kere denistim uyuyan devi uyandirma birak oldugu gibi kalsin diye. Simdi basimiza bela. odemiyoruz da . Yakinda eve haciz gelir heralde.

Allah yardımcınız olsun umarım sıkıntısız bi şekilde halledersiniz siz de. Benim de sıkıntım başıma daha büyük bela getirir mi bu durum o yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…