- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
Amin amin insallah hepimiz kolaylikla odeyelim. Ama bence iciniz rahat olsun. Bak arkadaslar yazmis 9 yil odememisler. Cevrenizde de ornekler vardir arastirirsaniz. Siz daha yeni mezun sayilirsiniz. Galiba bunlar ayda yil da bir bizi unutmayin dercesine hatirlatma yapiyor. O zarfi aldiginiza dair postaciya inza falan atmadiysaniz iciniz biraz daha rahat olsun. Mesela pesinize ciddi manada dustuklerinde , ciddi bir yaptirim uygulamak istediklerinde unutmusum hatirlatsaydiniz gibisinden belki sure kazanabilir en azindan cezayi hafifletebilirsin. Sacma oldu biraz soyledigim amaAllah yardımcınız olsun umarım sıkıntısız bi şekilde halledersiniz siz de. Benim de sıkıntım başıma daha büyük bela getirir mi bu durum o yanı
E devletten faiz işleme durumlarını takip ediyormusunuz ilerde daha büyük bir meblag seklinde gelmesin.biz 4 senelik evliyiz benim bildigim 4 senesi onceside vardir kesin esim 33 yasinda hesapla iste :))
Araba benim üstüme ama babamın ona el koyma gibi bi durum söz konusu olursa neler olur şuan tahmin etmek bile istemiyorum
Arabayı kardeşimin üstüne devretsemAraba senin üzerine ise haciz korlar babanın kullanması birşey ifade etmez.
Bilemiyorum anlarlar mı çünkü herşey anında gözüküyor e devletten mal kaçırmakla suçlanabilirsiniz belki.Arabayı kardeşimin üstüne devretsem
faiz isliyo tabikiE devletten faiz işleme durumlarını takip ediyormusunuz ilerde daha büyük bir meblag seklinde gelmesin.
Devlet parasını bırakmaz bunun bilincindeyim ama şuan dediğim gibi ödeyecek durumda değilim ne zaman ödemeye başlarım onu da inanın bilmiyorum sıkıntısız bi şekilde ertelebilir miyim onu merak ediyorum sadeceBoşverin diyemem size. Devletin parası. Unutmayın ki devlet 1 lirasını sizde bırakmaz. 9 sene 10 sene ödemedik bi şey olmadı diyenlere bakmayön. Devletin işi yavaş ilerler.. Ağır ilerler ama daima ilerler. Mutlaka karşınıza çıkar. İyice araştırıp gerekeni yapın. Ödeyemiyorsanız da illaki devlet bi caresini bulu. Ertelenir filan. Ama boşverilmez.
Benim 12080 tl şuan görünenPanikleyecek bir durum yok.
İlgili vergi dairesine gidip yapılandırma birimi ile görüşüp anlatın onlar yönlendirir..
Borç çok eski değil faiz çok işlememiştir. Sen benim borcumu bilsen ohoo
banada çok ödeme emri geldi hala ödemiş değilim herhangi birşey yok şimdilik... çalışmıyorsunuz işe başladığınızda yapılandırma yaparsınız... korkmayı birşey olmaz. en fazla hesabınız varsa bloke konulur... benim 9 yıldır beklemede
Evet durumunuz anladım. Ödeme durumunuz olmadığını, bununla ilgili be yapılması gerektiğini soruşturup öğrenin. Bence kesinlikle bişey olmaz demeyin. 10 senedir ödemeyene devlet illaki bi yaptırım uygulayacaktır. ayrıca kredi denilen şeyde yetimin hakkı vardır. Insan odeyemese bile boşvermemeli bence..Devlet parasını bırakmaz bunun bilincindeyim ama şuan dediğim gibi ödeyecek durumda değilim ne zaman ödemeye başlarım onu da inanın bilmiyorum sıkıntısız bi şekilde ertelebilir miyim onu merak ediyorum sadece
Kesinlikle sizi kırmak için söylemiyorum ama ütü falan yapsanız evde en azından taksidi ödeyecek kadar marketlerde stand işleri falan.Benim 12080 tl şuan görünenbenimki kadar var mı sizin de? Siz ne yaptınız peki erteletmek için aynı şekilde vergi dairesine mı gittiniz
Benim 12080 tl şuan görünenbenimki kadar var mı sizin de? Siz ne yaptınız peki erteletmek için aynı şekilde vergi dairesine mı gittiniz
Kesinlikle kırılmam acizlenmem de böyle bir iş bulsam ama kaç yere başvuru yaptım geri bile dönmediler. Evde ne gibi bi iş yapabilirim kiKesinlikle sizi kırmak için söylemiyorum ama ütü falan yapsanız evde en azından taksidi ödeyecek kadar marketlerde stand işleri falan.
Haklısınız bakıcam bi çaresine inşallah teşekkür ederim :)Benim o kadar yoktu ama 2003 te bağlanan para 3 katını geçmişti.
2 sene once vergi affıyla gidip faizi sildirip taksitlendirdim sonra salaklığımdan bir kaç ay ödemedim. Son taksit süresi geçtiği için yapılandırma bozulmuş. Ben o geri alınan faizi de ödüyorum şu anda taksitle. Nasıl boşladım aklım hala almıyor.
Panik yapmayın ama boşlamayın da..
Yarın gidicem umarım anlarlar. Teşekkürler cevabınız içinHadi siz çalışmıyorsunuz tamam da çalışıp da borcunu ödeyemeyenler neden ödemiyor ki? Sonuçta devletten borç olarak alındı o borç, gezdiniz, yediniz, içtiniz o zaman geri ödemeyi de hesaba katmak gerekiyordu değil mi? Çalıştığı halde ödemeyenleri maalesef ki anlamıyorum. Anlamam da mümkün değil.
Siz bir gidin bilenlere sorun. Boşuna faiz binmesin üstüne, yazık.
Bana gönderilen kâğıtta toplam brcum 12881 tl ama edevletten baktığımda 12080Ayy bende ödüyorum 1 ay ödemeyince hergün 15 kurus faiz biniyor iki kere fakan gecikmeli ödemiştim cokda bir faiz binmiyor yani ödemeyince e devletten kontrol ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?