valla güzelim anlattıklarının hepsi boş geliyor bana.
hala ve hala acitasyon halindesin.
evet yazdıklarım gayet mantıklı en azından senin hap içerek karnındaki evladını zehirleyerek bedeninden atmaya çalışmaktan daha mantıklı...
ha sana şunuda söyliyim ne hikmetse senin bir önceki yazdıklarına bebek yokmuşta yok ilaçtan olmamışta vs vs laflarına inanmadım ve birçok arkadaşında inandığını sanmıyorum.
burada herkes üzerine gelince birden bebeğin olmadığı ortaya çıktı.
sen bebeğini öldürmek için o hapı içtin mi içtin...
konu kapanmıştır.
artık ağzınla kuş tutsan nafile.
evet 7 aylık bir anne adayıyım ve okuduklarıma içim gitti.
ben resmen ölüp bitiyorum bebeğime birşey olma korkusundan anneliğimle beni yargılayamasın sen !!![/B]ha kaldı ki bir sonraki bebeğime gebe kalayım değil onu zehirleyerek bedenimden atmaya çalışmak !!! uğruna 9 ay kıpırdamadan yatarım.
çünkü o evlat bana Allahın emanetidir....
oldu canım 5 dklık zevkiniz uğruna bir cana kıyın...
Tek katıldığım cümle bu kimse kimseyi ne anneliğiyle nede başka bir şeyle yargılayamaz....!!!! Ama öte yandan sana yapılmasını istemediğini sende başkasına yapmıyacaksın....!!!!! Yani sizde kimseyi yargılıyamazsınız.....!!!
Sizde dahil birçok kişi konuyu açan arkadaşı yargılıyor baştan beri...ama konu siz olunca sizin doğrularınız olunca farklımı davranılması gerekiyor....Herkes inancı ve doğruları çerçevesinde davranmakta özgürdür...Ve kimse kimseyi hiç bir konuda yargılıyamaz....!!!!