• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yandım...

Konuya döner misiniz lütfen?
Topikte gülünecek bir içerik yok.
Konu sahibesi tehlike atlatmış, ki Allah göstermesin düdüklü patladığında çok daha kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Yanan yerde memedir, göğüs değil, tıbbi adı da memedir.

Çok gecmiş olsun konu sahibesi, Allah beterinden korusun.

bende biraz boyle dikkatsiz oldugum oicun annem bana duduklu almadi iste kendimi yakarım diye Bu arada geçmiş olsun allah sizi korumus gene
Belkide sutyen bedeni 100F lerde konu sahibinin? Neden yuzune vuruyosunki :KK45:
Haha cok komik dalga geçilecek konu değilmi ben yandım canım yanıyo diyorum siz ne peşindesiniz .sizin sütyeniniz o beden demekki ki 100F yi biliyorsunuz ben öyle bi numara olduğunu bile bilmiyorum.ne insanlarsınız ya umarım başınıza gelmesin

Konuya döner misiniz lütfen?
Topikte gülünecek bir içerik yok.
Konu sahibesi tehlike atlatmış, ki Allah göstermesin düdüklü patladığında çok daha kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Yanan yerde memedir, göğüs değil, tıbbi adı da memedir.

Çok gecmiş olsun konu sahibesi, Allah beterinden korusun.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun.ben dua ediyorum çocuklarıma gelmedi yada gözüme falan rabbim büyük korudu.

Çok teşekkür ederim allah razı olsun.ben dua ediyorum çocuklarıma gelmedi yada gözüme falan rabbim büyük korudu.
Allah hepimizden razı olsun inşallah, evlatlarınıza gelmemiş hamd olsun, Allah korumuş, büyük ihtimalle hava sıkışmasından yaşandı bu durum, siz yanığınız için merhem sürün, olmadı pazartesi doktora gidersiniz.
Allah beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın inşallah.

Allah hepimizden razı olsun inşallah, evlatlarınıza gelmemiş hamd olsun, Allah korumuş, büyük ihtimalle hava sıkışmasından yaşandı bu durum, siz yanığınız için merhem sürün, olmadı pazartesi doktora gidersiniz.
Allah beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın inşallah.
Sağol munecim silverdin sürdüm gazlı bez kapadım. Anca anca acısı hafifledi.

Geçmiş olsun tekrardan 3 kere düdüklü patlamasina denk geldim komsularimizin mutfaklari talan oldu camlar felan tabi kollarinda falan yanıkta oldu Allah'tan çocuklarına gelmemiş pazartesi olmazsa doktora gidin.

Sağol munecim silverdin sürdüm gazlı bez kapadım. Anca anca acısı hafifledi.
Yanık acısı da hiçbirşeye benzemez, ben yanmıştım yıllar yıllar önce, yanık dediklerinde yanan yerim sızlıyor resmen:KK43:
İçim cız etti siz yandım deyince :KK43:

Ya b
Geçmiş olsun tekrardan 3 kere düdüklü patlamasina denk geldim komsularimizin mutfaklari talan oldu camlar felan tabi kollarinda falan yanıkta oldu Allah'tan çocuklarına gelmemiş pazartesi olmazsa doktora gidin.
ya ben valla kendi acım bir yana çocuklara gelmediğine sevindim bile

Yanık acısı da hiçbirşeye benzemez, ben yanmıştım yıllar yıllar önce, yanık dediklerinde yanan yerim sızlıyor resmen:KK43:
İçim cız etti siz yandmi deyince :KK43:
Aynen annemde aynı şeyleri söylüyor yıllar önce yandı izi falan kalmadı ama ara sıra agrir biraz ağır geçirmişti o dönem.Sana da geçmiş olsun abla umarım bir daha basına gelmez.

Ya hu bi gogus deseydin iyi olurdu dedim diye ne olay oldu,abes bir sey mi yazdim yani? Sanki dalga geçtim sizinle konu sahibi, Geçmiş olsun da dedim. Herhangi ayip bir sey de demedim. Tamam yanan yer memeymis ogrenmis oldum..

Of arkadaşlar bugün öğlen düdüklüye nohut koymuştum haşlansın diye pişerken birden fısssladı noluyor diye bakarken kapak fırladı memem yandı kolum az bi şekilde yandı ama mememin biraz derisi kalktı silverdin sürdüm hala sızlıyor aman dikkat edin düdüklü tencerelerinize canım yandı hala da sızlıyor.
Canım çok çok geçmiş olsun benim de 10 yaşındayken çaydanlık devrilmisti bacağıma hala hissederim o anki acıyı, çok şükür ucuz atlatmissin ve çocuklarına gelmemis... düdüklüden ben web çok korkardım ama yeni tip düdüklüler çok emniyetli ve marka da çok önemli
Canım tencerem öyle eski ďüxüklükerden markalı bir sey eeğil
Markasiz düdüklü kullanmak tehlikeye davet bence.... ve bu konuda fissler bir numara asla açılmıyor içinde basınç varken..

Çok geçmiş olsun. Yanık ciddi bir şey aman ihmal etmeyin gerekirse doktora gidin. Hatta ben şimdiye kesin gitmiştim. Bende bikaç sene önce dalgınlıkla nohutu ocaktan alıp 10 dk sonra kapağı açmaya kalktım basıncı boşaltmadan. Ellerime fışkırdı Allahtan bıraktım da kapak tam çıkmadı yoksa her yerime gelecekti. Geçen yılda komşunun korkmaz marka sanırım yeni nesil bir şeydi patladı her yer mahvolmuş ama kimseye bişey olmamış şukur. Bende dudukluden çekinirim hep ama hepte kullanırım. Kaliteli bir tencere alın şakaya gelecek bir icat değil maalesef

Ya hu bi gogus deseydin iyi olurdu dedim diye ne olay oldu,abes bir sey mi yazdim yani? Sanki dalga geçtim sizinle konu sahibi, Geçmiş olsun da dedim. Herhangi ayip bir sey de demedim. Tamam yanan yer memeymis ogrenmis oldum..

Birde evde çıplak miydin dediniz:KK31:

Geçmiş olsun. Açmadan önce biraz havasını alıp üstüne biraz da su tutup öyle açarsanız bir daha sorun olmaz ;)

Allah memene şifa versin :)

Yanık olduğu anda toz şeker bas acısını alır ve yanık izi bırakmaz. Özellikle ileri derecede yananlar kaynar su ,soba vs hemen yanan yere toz şeker bassın sonrasında yıkayıp ilk acı geçtikten sonra yumurta akı sürsün sonuç mükemmel.

Anestol- fito- bepanthen bunların üçünü karıştır sür canım. Anestol ağrıyı alır. Bepanthen- ve fito yaralar için çok iyidir. Geçmiş olsun. Düdüklü tencerede basınç var. O yüzden çok dikkati olmak lazım. Ben estetik cerrahının yanında çalışmıştım. Anne kız yanmıştı düşün kızı tencereye uzak bir yerdeymiş bide. Onları gördükten sonra korkmaya başladım o tencerelerden.

Back
X