YANGIN SONRASI GAZLAR-BEBEKLERE ETKİSİ

birnilruyasi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
259
470
33
Arkadaşlar herkese merhaba. Lütfen bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Biliyorsunuz İzmirde çok ciddi yangınlar çıkıyor malesef evimin çok yakınında iki gündür zorla kontrol altına alınan bir yangın vardı. Çok şükür söndürüldü ancak dün akşam başlayan ve şuan inanılmaz korkunç bir koku var. Evin tüm pencereleri kapalı klima açık. Ancak pimapenler eski diye içeriye girmiş koku. 04.30 gibi uyandım kokudan durulacak gibi değil. 45 günlük bebeğim var. Bu koku karbonmonoksit içerir mi? Bebeğe zararlı mı? Solunmasında ciddi sağlık sorunu olur mu? Lütfen bilen biri yardımcı olsun klimanın ion özelliğini açtım duruyorum eğer sorun olacaksa taksiye binip bir yerlere gideceğim.

Merhabalar çok geçmiş olsun, evladınıza güzel bir ömür dilerim, hepa filtreli, ayakta duran hava temizleyiciler var, internetten okuduğum kadarıyla işe yarıyor, sizin yaptığınız çok doğru, camı açmamak ve klima kullanmak, 12 yaşın altındakiler daha çok hava kullanıyor, bebeğinizde öksürük, göz kızarması, nefes darlığı var mı, bunlarda kötü havadan etkilendiğini gösterir, gidebileceğiniz yer varsa düşünebilirsiniz.

Şimdi uyandı bir sorunu yok gibi duruyor. Şuan olmasa bile bunu solumanın ilerisi için sağlık sorunu oluşturma ihtimali var mı?

Şimdi uyandı bir sorunu yok gibi duruyor. Şuan olmasa bile bunu solumanın ilerisi için sağlık sorunu oluşturma ihtimali var mı?
Moralinizii bozmak istemem ama birkaç makale okudum ileride astım riski olabilir diyor, ciğerleri tam gelişmediği için soluduğu havadaki partiküller ileride etkileyebilir yazıyor, siz de okuyabilirsiniz makaleleri, gidemeyecekseniz en iyisi klima ve hepa filtreli hava temizleyici, ne yazık ki daha yepyeni bir anne bu ülkede bunu düşünmek zorunda kalıyor, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…