Yani artık SOS yani Help Yardımmm.

YngYang

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
217
127
23
26
Arkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.

''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor.

Ne yani sen daha iyilerine layıksın muhabbetimi,

Siz ısrarla eşinizin sizden vazgeçtiğini kabullenmek istemiyorsunuz,
Lakin bu Edebiyat kokan cümleler buradan bakınca pek gerçekçi durmuyor.

Öfff gören de imkansız aşka tutulmuş mecburen ayrılan romeo tiradı zannedecek. Balkon altında mı geçti bu konuşma? Önceki konularınızda birbirinize şiddet uyguladığınızı yazmıştınız sanki. Böyle aşk mı olur? Salın şu iki yüzlü erkeğimsileri.

Adam istemiyor artık zorlamayın derim. Şu noktadan sonra yapacağınız tek şey maddi haklarınızı almak.
Eeee be ağzına tükürdüğüm adamı ne bok yemeye çocuk yaptı. Valla ben gerçekten seviyorsam unutamam ya. Sevgi bu kadar el ayak altı bir şey olamaz gerçekten

Ne yani sen daha iyilerine layıksın muhabbetimi,

Siz ısrarla eşinizin sizden vazgeçtiğini kabullenmek istemiyorsunuz,
Lakin bu Edebiyat kokan cümleler buradan bakınca pek gerçekçi durmuyor.
Beni tanıdığı için mi böyle yapıyor. Neden kendi anlaşmalı boşanmak istemiyor o zaman.

Olaya şöyle bak.
Kim ne derse desin boşanmak bu ülkede kolay değil.
Herkes bir şekilde üzülür alışkanlıklar maddiyat toplum artık herkesin bakışı farkli.
Kırılan umutlar felan.
Çocuğun düzeni toplumun baskısı ailenin anlayissizligi yalnız kalma korkusu.
Bana tuhaf geliyor öyle birini aşırı sevmek her hatasına rağmen kabul etmek ama saplantılı bağlanan kadınlar var.
Her tip insan mevcut.
Empati yaparak yaklaşmaya çalışıyorum.
Boşanma benimde başıma gelse çok kolay ayağa kalkamam belki ama tedavi görürüm süreci lehine çevirmeye bakarim.
Herşeyi tek başımıza asamayiz.
Senin durumda adam bitirmiş kafadan belli yüzde 99.9 başka kadın var.
Bu durumda artik maneviyat kalmamış senin çocuğun da var o zaman maddiyatin güçlü olsun.
Bana inandırıcı gelmese de adam veriyorsa para pul mal mülk hepsini al.
Çünkü elini güçlendirmen lazım.
Psikiyatri gitmen lazım çocuğun gelecegi var .
Artık duygusallığı bırakma zamanı.
Yasin çok çok genç.
Bu da bir bakima avantaj.
Elini guclendir.

Back
X