• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani artık SOS yani Help Yardımmm.

Arkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.
Sorun neydıkı

Nasıl verdi bu radıkal kararı ?Ne oldu kavga mı ettınız ?Yada buyuk bır sorun mu vardı

Şu an eminim sana bu sözler şiir gibi geliyor ama üzülerek söylüyorum yalan, inanma. Tüm bu sözlerin sonunda ayrılmayı hala dile getiriyorsa o adamın hedefindeki tek şey ayrılıktır gerisi ise tırışkadan nağmeler.

Eeee be ağzına tükürdüğüm adamı ne bok yemeye çocuk yaptı. Valla ben gerçekten seviyorsam unutamam ya. Sevgi bu kadar el ayak altı bir şey olamaz gerçekten
Çocuğu sadece o mu yapıyor? Sizde yapıyorsunuz. Korunsaydınız?
Adam o kadar bunalmış ki bir an önce kurtulmak için ayak yapıyor.

Cocuk sizin kişisel çıkarlarınız için kullanabileceğiniz öç alma aracı değildir, babası ile dilediği kadar görüşme hakkı vardır. Lütfen böyle çocuğun psikolojisini bozacak zaten boşanma travması yaşayan bir sabiye eziyet ettirici akıllar vermeyin.
Çocuğu evliliği yürütmek için kullanmak çok normal ama değil mi işinize ne gelirse benim annemle babamda boşandı 3 kardeş okuduk meslek edindik hiç de pskolojimiz bozulmadı asıl mutsuz evlilik ortamında çocukların pskolojisi bozulur

Buraya konu açıp sonra ortadan kayboluyorsunuz ya konu sahibi, çok sinir oluyorum.

Kendisine bir laf anlatmaya çalışılırken elinde telefonla oynayıp anlatılanı dinlemeyen biri canlanıyor gözümde.

Tavsiyeleri dinlemeyecekseniz konu açmayın. İnsanlar boşuna nefes tüketiyor burda.

ayyyy gene mi siz yaaa
bir kabul edemediniz adam artık sizi İSTEMİYOR SEVMİYOR
siz hala beni nasıl sevmez istemez egosundasınız (mı ne denir bilemedim)

alın malı mülkü boşanın biran önce

Çocuğu sadece o mu yapıyor? Sizde yapıyorsunuz. Korunsaydınız?
Adam o kadar bunalmış ki bir an önce kurtulmak için ayak yapıyor.
Ebeveynleriniz neden korunmadi da siz oldunuz? Bazi insanlarin kalbindeki kiri klavyeden yorumlara dokuluyor. Ne hadsiz usluplar var. hic tanimadiginiz insanlara neler soruyorsunuz. Saksiyi calistirip empati yapin diye yazdim. Simdi googledan arastirirsiniz acaba empati ne demek diye. :KK70:

Ebeveynleriniz neden korunmadi da siz oldunuz? Bazi insanlarin kalbindeki kiri klavyeden yorumlara dokuluyor. Ne hadsiz usluplar var. hic tanimadiginiz insanlara neler soruyorsunuz. Saksiyi calistirip empati yapin diye yazdim. Simdi googledan arastirirsiniz acaba empati ne demek diye. :KK70:
Zeka seviyenizi zeka seviyemle karşılaştırmasanız güzel olacak ama işte. Karşınızdakini kendi zeka seviyesinizde gördüğünüz için “empati ne demek araştırırsınız ihihiihii” diye tek haneli IQ seviyesinde espriler yapıyorsunuz. Sizin ebeveynleriniz neden korunmadıysa benimkilerde o yüzden korunmadı. Ama ne yazık ki galip gelen sperm kalitesizmiş, sizden anlaşıldığı üzere. Keşke bir sonraki galip gelseymiş demekten alamadım kendimi :( Biraz akıl biraz mantık biraz zeka. Alıntıladığınız hanımefendi hiçbirşey söylememiş ( bunu anlayacak kapasiteniz olmadığı için heceliyorum söy le me miş, hatta harf harf ayırayım s ö y l e m e m i ş), yok yere oraya buraya kin kusacağınıza açın kuralları okuyun. Yorumları kaldıramayacağı konular açmasın konu sahipleri, ağlayacaksanız açmayın şu konuları. Valla acıyorum size. Zarar ziyansın.

Mune Mune bu kimin ikinci uyeligi yahu? butun mesajlarinda uyelere saldiriyor. hayir madem o kadar begenmedin siteyi, neden uye oluyorsun? zorun nedir yani kendini mi sinirlendirmek istiyorsun?

Arkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.
Öyleyse deyinki madem beni seviyosun evide arabayida üstüme ver nasil olsa zirt pirt bosanalim diyecek sana bu sebepten dolayi diyemez bence senin aklinla oynuyor gibime geldi tabi senin kocan en iyi sen tanirsin seni tavlayip evi arabayi satıp dukkan açıp bosayabilirde riskli durum

İstemiyorum yanımda olma benimle evli kalmayan adamı artık ben de istemiyorum kesin boşanacağım deyin.
Hatta gidin mahkemeye davayı açın celbi eline tutuşturun.
Aradığında açmayın, mesajını cevaplamayın 2 gün dayanamaz ayaklarınıza kapanır.

Back
X