• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani artık SOS yani Help Yardımmm.

Burda bir üye vardı eşi tekrar evleniriz deyip bosamisti, eşinizi çok darlamissiniz, ayrılmak için suyunuza gidiyor.adam istemiyor neden hala zorluyorsunuz?
Vallahi aklıma hemen o konu geldi.Bu üye de o yolda gidiyor

Size bir olay anlatayım,bir arkadaşımın eşi aldattı,yakalandı vs neyse konuşuldu edildi,araya zaman girdi bir şekilde cocuklar için deneyelim dendi,olmazsa boşanırız. Neyse bu birliktelik döneminde de anlaşamadılar ve anlaşmalı boşandi arkadaşım.Arkadaşıma nafaka veriyor,çocuklar için okul vs ödüyor ama evdi,arabaydı birşey almadı. Ayrıca arkadaşım aldattığı kişiyle ayrıldıklarini düşünüyordu,bilsem birlikte olduklarinı anlaşmalı boşanmazdım diyor. Adam şimdi o kadınla evli,bebekleri olacak. Yani demem o ki,1 sene uğraştı arkadaşımla anlaşmalı boşanmak için,ayrıldım dedi vs. Alacağını aldı.
Sizin eşinizde sorunsuz,anlaşarak boşanmak derdinde,bahsettiği gibi size evi arabayı bırakmak istediğini sanmıyorum. Bu taktik bence.
Ayrıca sevse ayrilmak istemese,beynine silah doğrultan yok,boşanmaz yani. Altında başka şeyler var,oyuna gelmeyin

Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor.
Offf, size ne? Zorlanirsa zorlansin.
Adam bıkmış, yaşamadığı bekarlık günlerini özlemiş.
yiyecek içecek siçacak, geceler boyu PES oynayacak, eşiyle dostuyla geceler boyu teleofnu çalmadan dışarıda takılacak, kızlara yürüyecek.
Bir gram da pişman olmayacak.
Hiç merak etme

Arkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.

Bacım sen bizimle kafa mı buluyorsun?

Adam sana boşanma davası açmış, adam seni istemiyorum diyor ve sen hala bu adamı evden kovmayıp gelip yok inek burcu, yok bilmem ne burcu diyorsun.

Evi ben aldım, eşimi babamın yanında ise yerleştirdim, evlenirken eşyaların borcunu ben ödedim diyorsun. İyi peki hepimiz inandık buna. Adam gitmiş sana çekişmeli dava açmış sen avukat bile tutamıyorsun. Yok avukat demek para demek bilmem ne.

Yani bu kadar her şeyi sen yaptıysan bu adam gidip sana nasıl çekişmeli dava açıyor ve sen avukat danışmanlık ücretini bile ödeyemem diyorsun.

Bir insan 20 yaşından önce bahsisle,kuryelikle nasıl ev alır onu da anlamadım ama o kısmı bizi çok ilgilendirmez.

Sen bunları ya eşinin ağzından anlatıyorsun ya da olayları farklı anlatıyorsun.

Eski konunda hadi üzgünsün dedi herkes ama hala dalga gecer gibi adamı kapiya koymayıp sos diye konu açarsan bizimle dalga geçildiğini düşünürüm.

Yaptığın tek şey yalvarmak zaten ve bunun da sos luk musluk bir durumu yok. bari bizim sınırlarımızle oynama.

Boşandıktan sonra hiç öyle olmuyor.
Benim 15 senemi harcadığım, beraber büyüdüğümüz eşim boşandıktan 3 ay sonra evlendi.
Sorununuz ne bilmiyorum. Çözümlenebilecek bir şey mi? Ne kadar zamandır devam ediyor?
Boşanmak istemiyorsanız, evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız önce aile terapistine gidin. Ama olmuyorsa da boşanmaktan başka çare yok.

Boga erkegi mi evlilik insanı😅 ne kadar boga tanıdıgım varsa genelde seks olsun yeme içme gezme tozma olsun yeter. Buda bosanalım ama sevgili kalalım arada goruselinçm yatalım sevişelim ama evli olmayalım kafasında işte.size dedik işi ciddiye bindirin gidip gelip ona nolcazz boylee diye aglarsanız o daha sizi oyalayacak cok süslü kelimeler kullanır.belkide güzel bitirmeye calısıyordur ilerde olurda sevgililerini falan ögrenşrsen olay cıksrtma diye.bi işi ciddiye goturun bakalım bu sözlerinin ne kadar arkasında duracak gprun. Ama siz daha ha bire yoklarsınız onu sizi istiyormu istemiyor mu diye.bellki sizde barısmak istiyorsunuz ama bu adamla olmaz bu lafları evliyken yapsın evin içinde agzı calıssın bosanma asamasında bu soyledıklerınun hiç bir anlamı olmamalı bence.okadar cok seviyormus sizi evliyken incitmezdi bu raddye getirmezdi evliligi.sizi arada bırakıyor.kafanızı karıstııyor .oyle sureyyayla Farugun ayrılık lişkisi gibi bişey hayal ediyorsunuz sanırım😅 ama bunlar klasik erkekler her sarkı seni hatırlatıyor ama evli kalmayalım ,ayrı kalalım senle de sevişeyim ama baska kızlarla da özgürce sevişeyim kafasında.ah bir dilekceyi koysan onune ne kadar bagkıymıs ogrenırsun

adam evde durup delil topluyor bence avukatın bile yok donuna kadar alır görürsün o burcu bu burcu yok bensiz yapamazı
Hah evet aklıma buda geldi zaman kazanıyor adam size kurus koklatmayacak vboga erkekleri fazla sivri zekalı harcar sizi tek hamlede. Siz de ay yok yaa kararsızım beni seviyomu bosuyomu diye.

Hah evet aklıma buda geldi zaman kazanıyor adam size kurus koklatmayacak vboga erkekleri fazla sivri zekalı harcar sizi tek hamlede. Siz de ay yok yaa kararsızım beni seviyomu bosuyomu diye.
öyle bir bırakacak ki bence sonra çok pişman olacak konu sahibi

Zaten önceki konunuzda benzeri şeyler söylendi. Adam ayrılmak istiyor işte siz de hâlâ istemiyorsunuz. Güzellikle anlaşma yoluna gitmek istiyor herhalde bu kez de seviyorsa neden ayrılmak istiyor diyorsunuz :d çünkü sevmiyor artık bence. Boşanmanızın daha kolay olmasi için o yönde konuşuyor olabilir. Yazdığınız gibi konuşan biri gerçekten öyle hissetseydi en azından çocuğu için olsun bu evliliğe bir şans verebilirdi diye düşünüyorum.

Evi arabayı alın deli misiniz 😅 adam sizi yola getirmeye çalışıyor siz de yutuyorsunuz. Kalıbımı basarım ki başkası var. Erkek milletinin aşkı kıymetsizdir. Bugün aşk meşk türküsü çığırır cenazende ikinci karıyı arar. Ayrılmak isteyen adam gözden çıkarmıştır artık yalvarıp yakarmanın faydası yok. Tabii ki ayrılma fikri hele çocukla çok zor anliyorum benim de iki çocuğum var. Ama haklarınızı korumanız gerek. Hadi tek başınıza olsanız yine mal mülk düşünmeyin diyelim ama çocuğunuzun haklarını korumak zorundasınız.
Ayrıca burç murç geçiniz bunları. Boğa evlilik insanıysa hiçbir boğanın boşanmaması lazım. 😒

Bence adam boşanma da emin degıl ne yapacağını bilmiyor aslında bundan sonra daha guzel iyı mutlu bır hayatı olacağını bilse coktan bitirecek

Bitiyorsa bitsin yani ne bu sanki aranızda dağlar uçurumlar var kafasi hiç normal değil. Bu adam sizinle doğmadaki sizsiz ölsün.
Adam tamamen siz sorun çıkartmayın diye sizi ayakya uyutuyor.
Bu adamı bence takip edin çaktırmadan çünkü sizi arafta bırakıp bebeğinize cici anne getirecek.
Adam hem davayı çekmiyor hemde aşığım ayakları yapıyor.

Back
X