• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani artık SOS yani Help Yardımmm.

Arkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.
Nasıl yiyorsunuz bu yalanları anlamıyorum biraz gururlu olun yahu seven adam boşanmak istermi ya bu nasıl bir mantık al elinden donuna kadar herşeyi koy kapının önüne çocuğa da mahkemede sınırlı görüşme isteyin haftasonu sabah alıp geri akşam getirsin çocuğu eşiğinizden bile sokmayın bir daha zaten hayatında kesin biri var boşandıktan bir süre sonra evlenecek gibi geldi ki kimse bu kişi baya akıllı

adam kafaya koymuş görünüyor birde siz bu kadar üsteledikçe konuşmaya çalıştıkça olacak bir iş değil. bir süre sakin sessiz kalın derim. ama zaten bitmiş görünüyor huyunuza giderek işleri hızlandırmaya çalışıyor gibi. ve boşanırsanız dediği gibi herşeyi siz alın, sakın bırakmayın

Böyle boş laflarla peynir gemisi yürüteceğinize aranızda bir protokol yapın. Hepsi senin olsun denenleri madde madde yazın imzalayın ondan sonra da hobi olarak aşk dolu cümleler kurarsınız yine. Burada milletin ağzında tüy bitti sizin gözünüzü açabilmek için.

İç güveysi gelmiş, kendine ait sadece çulu çaputu donu çorabı olan adam nereden buluyor bu hakkı kendinde de ev senin araba senin diyor? Hani her şeyi siz yapmıştınız, arabayı bile babanız yardım etmişti de almıştınız? Adam parmağını şıklatsa koşmaya niyetiniz var. Çocuğunuzun babası, siz nasıl isterseniz, içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın, isterseniz bu şekilde devam edin bize ne. Her gün aynı olay için konu açıyorsunuz biz ne yapalım, uzaktan okuyup üfleyelim mi adam sizi geri istesin diye.

İstenmediğinizi bile bile adamın hayalini kurduğunuz için size verilmeyen tavsiye kalmadı. Kendi değerinizi düşürmeyin, sizi istemeyeni siz hiç istemeyin, evladınız için ayaklarınız yere sağlam bassın, güçlü olun diye diye sayfalarca yazdık.
Adam cebine boşanma kağıdını koymuş, kadını bir punduna getirmeye çalışıyor orası bariz. Biz de aman ha uyanık ol, kaptırma malını mülkünü, çocuğunun rızkını diyoruz gözünü açmaya çalışıyoruz, sonra da bu forumdakilere evlilik düşmanı, mutsuz çirkefler deniyor.

Dostça ayrılıp iki ebeveyn olarak niye devam edemiyor insanlar? Biz ölene dek anne babayız, yüzyüze bakacağız, nefretle kavgayla ayrılmayalım çocuğumuza bakacak yüzümüz olsun niye demiyorlar?
Ben artık size boşanmayın diyorum. Çekişmeli davayla uğraşın, hatta boşanmaktan vazgeçtim deyin bir iki sene daha sürsün davanız. Böylece bu adamla bağlantınız da kopmamış olur.

Ben de boğayım , boğalar sevdi mi tam sever ortası yok . 🤭

Ara ara size yazıyorsa muhtemelen canı sıkılıyordur ya da boşluktadır.
işin espirisi biraz da ya. bence hangi burç olursa olsun sevdi mi bırakmaz durup dururken.

eximde adlandıramadığım şey öyle yazıp yoklama şeklinde değildi, baya 4-5 ay uğraştı yapmadığı şey kalmadı, barıştık bu sefer bir hafta sonra terk etti 😂

Arkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.
E hani boşaniyordunuz ,neden zorluyorsunuz ben anlamadim:işsiz:

Beş yıl boyunca kenara 2 bin tl atsa her ay, 120 bine falan tekabül ediyor. O fiyata nerede nasıl bir ev var anlamadım. 23 yaşında ev sahibi olmak için miras falan olması lazım ya.

Valla ben iyiden iyiye bizimle dalga geçip kafa bulduğunu düşünüyorum artık. Eski konusunda birbirimizi dövdük, darp raporu almadık, eşim sürekli küfür ediyor yazıyor sonra gelip adım gibi eminim beni çok seviyor kalbimi basarim diyor.

Nasıl yiyorsunuz bu yalanları anlamıyorum biraz gururlu olun yahu seven adam boşanmak istermi ya bu nasıl bir mantık al elinden donuna kadar herşeyi koy kapının önüne çocuğa da mahkemede sınırlı görüşme isteyin haftasonu sabah alıp geri akşam getirsin çocuğu eşiğinizden bile sokmayın bir daha zaten hayatında kesin biri var boşandıktan bir süre sonra evlenecek gibi geldi ki kimse bu kişi baya akıllı
Cocuk sizin kişisel çıkarlarınız için kullanabileceğiniz öç alma aracı değildir, babası ile dilediği kadar görüşme hakkı vardır. Lütfen böyle çocuğun psikolojisini bozacak zaten boşanma travması yaşayan bir sabiye eziyet ettirici akıllar vermeyin.

Sizi üzgünüm ama sevmiyor güzel ayrılıyor ortada çocuk var 🤷‍♀️

Eeee be ağzına tükürdüğüm adamı ne bok yemeye çocuk yaptı. Valla ben gerçekten seviyorsam unutamam ya. Sevgi bu kadar el ayak altı bir şey olamaz gerçekten
Sevgi bitebilir
Madem sevgin bitecekti niye evlendik niye çocuk yaptık bakış açısı çok saçma
Eski sevgililerimi sevmiştim ama bitti
Kocamı seviyorum ama bitebilir hayat bu🤷‍♀️

Sevgi bitebilir
Madem sevgin bitecekti niye evlendik niye çocuk yaptık bakış açısı çok saçma
Eski sevgililerimi sevmiştim ama bitti
Kocamı seviyorum ama bitebilir hayat bu🤷‍♀️
Aslında dediğiniz çok mantıklı ama bazı erkekler sırf kendilerine muhtaç olsun ayrılıkla tehdit edince peşinden koşsun diye cocuk yapıyorlar. Ya da spermleri kaliteli mi diye test yapmak için :(

Aslında dediğiniz çok mantıklı ama bazı erkekler sırf kendilerine muhtaç olsun ayrılıkla tehdit edince peşinden koşsun diye cocuk yapıyorlar. Ya da spermleri kaliteli mi diye test yapmak için :KK43:
Sonuçta iki taraf isteğince olur
Ozman ben istedim çocuğum oldu demek lazım
Benimde çocuğum var kocam ne yaparsa yapsın
Aldatsın boşanmak istesin kaçsın gitsin
Asla niye cocuk yaptın dememki bende yaptım o çocuğu bide her türlü iyi ki yapmışım derim 💕

Hahaa kocan cok fena. Sana tavsiyem madem mal mulku verecek hemen anlasmali boşan mali mulku velayeti al. Haftanin belli gunu cocugu ver ilgilensin geri versin sana kapidan. Sen de iletişimi kes. Seviyorsa ayağina kapanacaktır. Sevmiyorsa da gelmez zaten. Yoksa sizi daha çok oyalar . Ne demek boşandigım afamla niye kahvaltiya gideyim

Sonuçta iki taraf isteğince olur
Ozman ben istedim çocuğum oldu demek lazım
Benimde çocuğum var kocam ne yaparsa yapsın
Aldatsın boşanmak istesin kaçsın gitsin
Asla niye cocuk yaptın dememki bende yaptım o çocuğu bide her türlü iyi ki yapmışım derim 💕
Evet aslında cocuk yaparken şunu düşünerek yapmalı kadınlar; bu adam beni terketse aldatsa vs ben bu çocuğu yine ister miyim. Ozaman böyle hayal kırıklığına uğramazlar

Back
X