Arkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.