Nasıl yiyorsunuz bu yalanları anlamıyorum biraz gururlu olun yahu seven adam boşanmak istermi ya bu nasıl bir mantık al elinden donuna kadar herşeyi koy kapının önüne çocuğa da mahkemede sınırlı görüşme isteyin haftasonu sabah alıp geri akşam getirsin çocuğu eşiğinizden bile sokmayın bir daha zaten hayatında kesin biri var boşandıktan bir süre sonra evlenecek gibi geldi ki kimse bu kişi baya akıllıArkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.
Ee evi arabayi vereyim demis iste. Tamam deyip anlasmali bosanin.Beni tanıdığı için mi böyle yapıyor. Neden kendi anlaşmalı boşanmak istemiyor o zaman.
işin espirisi biraz da ya. bence hangi burç olursa olsun sevdi mi bırakmaz durup dururken.Ben de boğayım , boğalar sevdi mi tam sever ortası yok .
Ara ara size yazıyorsa muhtemelen canı sıkılıyordur ya da boşluktadır.
E hani boşaniyordunuz ,neden zorluyorsunuz ben anlamadimArkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Eşime diyorum ki ''ne olacağız böyle, sen başka yerde yapamazsın, zorlanacaksın. Beni senden seni benden daha iyi tanıyan olmayacak.'' ''Evet'' diyor. Haklı olduğumu söylüyor. ''Her şarkı seni hatırlatıyor, hatta şarkıların hatırlatmasını bırak, seni hatırlatsın diye ben o şarkıları dinliyorum'' diyor. Adım gibi eminim sevdiğine, kalıbımı basarım yani, çünkü iyi kötü tanıdık birbirimizi. Ve boğa burcu tam da evlilik insanı, ne görücü usulü evlendik ne zorla ne de acımayla. Bildiğiniz seve seve evlendik o kadar zorluk çektik o kadar sıkıntı yaşadık. Bana diyorki ''ben hep senin yanında olacağım, ev de arabada sana kalsın, borçta bana kalsın. Sinirle söyledim çoğu şeyi, ne olursa olsun herkesten önce ben koşarım sana. Beraber kahvaltıya gideriz, oğlumuzla gezeriz'' diyor. ''Şu dünyayı talan etsem senin gibi bir insan daha bulamam. Senin gibisini tanımadım'' diyor ama evli kalamayız diyor. Allah aşkına bana bir çare gösterin kızlar. Vallahi billahi sağlıklı düşünemiyorum. Çıldıracağımm.
Bu kafayi yememis halinse vay haline.Vallahi kafayı yicem artık.
Beş yıl boyunca kenara 2 bin tl atsa her ay, 120 bine falan tekabül ediyor. O fiyata nerede nasıl bir ev var anlamadım. 23 yaşında ev sahibi olmak için miras falan olması lazım ya.
kıskanmayalım adam deli divane olmuş baksanaAdam istemiyor artık zorlamayın derim. Şu noktadan sonra yapacağınız tek şey maddi haklarınızı almak.
Cocuk sizin kişisel çıkarlarınız için kullanabileceğiniz öç alma aracı değildir, babası ile dilediği kadar görüşme hakkı vardır. Lütfen böyle çocuğun psikolojisini bozacak zaten boşanma travması yaşayan bir sabiye eziyet ettirici akıllar vermeyin.Nasıl yiyorsunuz bu yalanları anlamıyorum biraz gururlu olun yahu seven adam boşanmak istermi ya bu nasıl bir mantık al elinden donuna kadar herşeyi koy kapının önüne çocuğa da mahkemede sınırlı görüşme isteyin haftasonu sabah alıp geri akşam getirsin çocuğu eşiğinizden bile sokmayın bir daha zaten hayatında kesin biri var boşandıktan bir süre sonra evlenecek gibi geldi ki kimse bu kişi baya akıllı
Sizi üzgünüm ama sevmiyor güzel ayrılıyor ortada çocuk varArkadaşlar. Başınızı şişirdim ve artık hepiniz biliyorsunuz neredeyse konularımdan. Nereden girdim böyle bir hayata. Yemin ederim bulunduğum konumu sorgulamaya başladım artık.
Sevgi bitebilirEeee be ağzına tükürdüğüm adamı ne bok yemeye çocuk yaptı. Valla ben gerçekten seviyorsam unutamam ya. Sevgi bu kadar el ayak altı bir şey olamaz gerçekten
Aslında dediğiniz çok mantıklı ama bazı erkekler sırf kendilerine muhtaç olsun ayrılıkla tehdit edince peşinden koşsun diye cocuk yapıyorlar. Ya da spermleri kaliteli mi diye test yapmak içinSevgi bitebilir
Madem sevgin bitecekti niye evlendik niye çocuk yaptık bakış açısı çok saçma
Eski sevgililerimi sevmiştim ama bitti
Kocamı seviyorum ama bitebilir hayat bu
Sonuçta iki taraf isteğince olurAslında dediğiniz çok mantıklı ama bazı erkekler sırf kendilerine muhtaç olsun ayrılıkla tehdit edince peşinden koşsun diye cocuk yapıyorlar. Ya da spermleri kaliteli mi diye test yapmak için
Evet aslında cocuk yaparken şunu düşünerek yapmalı kadınlar; bu adam beni terketse aldatsa vs ben bu çocuğu yine ister miyim. Ozaman böyle hayal kırıklığına uğramazlarSonuçta iki taraf isteğince olur
Ozman ben istedim çocuğum oldu demek lazım
Benimde çocuğum var kocam ne yaparsa yapsın
Aldatsın boşanmak istesin kaçsın gitsin
Asla niye cocuk yaptın dememki bende yaptım o çocuğu bide her türlü iyi ki yapmışım derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?