Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık kopuk saçlarım için ne yapmalıyım?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Bu kopuk saçlara napabilirim ben ya çok kötü görünüyo kafayı yicem resmen dipten uca kadar kopuk saç dolu kopmayan bir yeri yokki ((( napacam şaşırdım kaldım

geçmiş olsun... gidip dövseydin keşke bari rahatlardın

Bu kopuk saçlara napabilirim ben ya çok kötü görünüyo kafayı yicem resmen dipten uca kadar kopuk saç dolu kopmayan bir yeri yokki ((( napacam şaşırdım kaldım

çok geçmiş olsun sana önerim şu canım öncelikle bir cam kavanozun içine 1 şişe ( küçük şişelerde aktarda satılıyor) badem yağı, 1 şişe susam yağı, 1 şişe çam terbemtin, 1 şişe ceviz yağı, 1 şişe fındık yağı( bu fındık yağı saçkıran hastalığını bile tedavi ediyor), 1 çay bardağı zeytinyağı karıştır sonra bu karışımı kavanozun ağzını kapamadan içinde sıcak su olan bir kabın içinde yarım saat beklet
içine de 1 kutu ( içinde 5 ampül var) bemix ampül, 1 kutu evigen ampül, 1 kutu da bepanten ampül kır
sonra bu karışımı iyice çalkala ve kavanozun ağzını kapatıp iyice çalkala
ayrı bir yerde hazır satılan papatya çayları var ( sallama çaypoşeti olanlardan) 2 yemek kaşığı zeytin yağını benmari usulu ısıt yani içinde sıcaksu olan bir kaba indirerek ısıtılıyor sonra ısıttığın bu zeytin yağının içine bu papatyaları poşetinden çıkararak karıştır 2-3 saat beklesin sonra bu karışımı süzgeçte süz ve ilk hazırlanan yağ karışımın kat
bu karışımı saç diplerine ve özellikle uçlarına saçlarını çekiştirmeden sür ve ılık suyla yıka saçlarını defne sabunu veya kekik sabunu veya papatya sabunu hiç birini bulamazsan da bebek şampuanı ile yıka ve her yıkamanın ardından elma sirkeli su ile durula son durulama suyunun soğuk olmasına dikkat et soğuk su saçlarını hem daha parlak gösterecek hem de kopmaları engelleyecek

bu karışımı her gün veya 2 gün de bir veya 3 günde bir hiç zamanın yoksa da haftada 1 uygula her gün uygularsan 2 ayda eski saçlarına kavuşursun canım

canım eklemeyi unuttum saçlarını mutlaka kremle ve sonra sirkeli suyla durula ve o durulama suyu 5 dk kadar kalsın saçlarında sonra soğuk suyla durula fön ile kurulama sadece havluyla nemini al ve saçlarını çekiştiren sıkı at kuyrukları veya sıkı tokalar falan kullanma en azından 1-2 ay için çünkü yıpranmış saç hassas oluyor kopabilir havluyla nemini aldıktan sonra sıvı saç kremkerri var yıkanmayanlar onu püskürt saçlarına ve yumuşak bir şekilde tara şekil verirkende fazla uğraşma saçlarına tekrar geçmiş olsun ama tarifimi uygularsan 1-2 ay içinde eskisinden daha iyi görünecek saçların inşallah

canım ayrıca bunların yanında bu süre zarfında jöle, sprey biryantin gibi saç şekillendiricileri kullanmamaya özen göster en azından saçların kendini toparlayana kadar

canım ayrıca bunların yanında bu süre zarfında jöle, sprey biryantin gibi saç şekillendiricileri kullanmamaya özen göster en azından saçların kendini toparlayana kadar

Evet ama dışarda saçlarım çok kötü görünüyor en azından gizeleyebilsem loreal yada schwarzkop gliss kur yıpranmış saçlara sprey var ama o da kuruyunca aynı oluyor zara vermicek bir yöntem bulsam

Yazdıkların için çok sağol Allah razı olsun yardımcı oldugun için uçlara sürsem olurmu? Diplerden kendi saçım uzadı biraz, bir de cilt doktorum yağlara çok kızıyor sonra ben bile kurtaram seni dedi ama uçlara sürmek istiyorum bu ölen saçlar nasıl düzelecek yoksa

Ah çabuk uzasa sorun kalkacak ama uzamıyor ya bu giden saçlarım geri yerine geliyomu acaba azladı saçım sanıyom çok sıktı saçlarım eskiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…